reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc odpukać chyba nie rota, bo ma dobry humorek już,śmiga i nawet coś podjada,chyba mu moje wczorajsze leczo z cukinii zaszkodziło:no:a ja głupia mu dałam a tam i papryka i cebula i kiełbasa:szok:

reklama
witam z rana

e-lona oj o mały włos to tej chłosty nie było.

a niunia ma albo zapalenie gardła albo anginę ewentualnie ząb. Musze tylko zobaczyć czy ten nalot to mleko czy angina. Ewidentnie boli ją w buzi. Dopiero mleko wypiła jak jej dałam syrop. Goraczka specjalna nie jest. A teraz to jeszcze syrop działa wiec nie wiem.

Dawidowe Kuba miał też kiedyś coś takiego w buzi i mu wtedy tak dziwnie z tej buzi pachniało,poszliśmy do dr i dała jakiś łagodny antybiotyk już nie pamiętam teraz nazwy ale też miał temp, i go w buzi bolało,powiedziała ,że to bakteryjne zakażenie bo widzocznie łapki brudne do paszczy pchał...

Hej mamuśki,wpadam się tylko przywitać i oznajmić że żyję,jesteśmy u S bo ma urlop i niebardzo mam czas żeby przysiąść do kompa nie to co w domu.Nadrobię mam nadzieję jak wrócimy do domu a kiedy hmm może środa albo czwartek.Pozdrawiamy Was serdecznie:*******

ja na chwilkę, ale myślę, że te zalogowania to jakiś błąd z bb, bo ja miałam to samo co Agnieszka i moja koleżanka z innego forum też i ta sama sytuacja, że ktoś próbował się zalogować. Może napisać coś do tych z góry.
Chyba że może to moje foto taką furorę zrobiło i jakiś haker oblech próbował się do nad dobrać

KROMA :-D:-D:-D
Chyba że może to moje foto taką furorę zrobiło i jakiś haker oblech próbował się do nad dobrać
:cool2::-p a całkiem możliwe, powiem Ci ;-)

w ogóle pusto tu jakoś dzisiaj. HEJ!!!! jest tam ktooo? ja właśnie zajęcia skończyłam i zaraz muszę się do przygotowania jutrzejszych zmobilizować, gdyż o 6 rano mnie germanizowanie czeka :cool: "uwielbiam' poniedziałki.

kroma na pewno na pewno to o to chodziło:tak::tak::tak::tak:
makuc to powodzenia w germanizowaniu :-) a wykładasz germanistykę tak:confused:
A mnie nie będzie 3 dni,mój ma w "delegację"wyjeżdża aż do częstochowy i lapka zabiera,żeby się nie nudzić:cool:
więc odcięta od świata będę chwilowo:-(
A mnie pokręciło jak i Bartka,żołądek mi na drugą stronę wykręcało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a inni jedli to samo i nic im nie jest:cool2:
dobranocki

AGNIESZKA no może nie wykładam ale uczę ;-) a przynajmniej się staram :szok::cool2: i Ciebie to paskudztwo dopadło? masakra. Mama nadzieję, że jutro już będziecie zdrowi i gotowi do szaleństw. Tak sobie myślę, że u nas z jednym kompem nie dałoby rady. mam w domu 3, więc jeden mogę Ci pożyczyć :-)

Hej!
Dzisiaj miałam pracowity dzień, bo musiałam przygotować te 5 chulernych egzaminów poprawkowych pisemnych i 5 ustnych po 2 zestawy. Tak się zastanawiam co mam w tym roku zrobić, żeby te gamonie poprawek nie miały.
Poza tym trzymajcie kciuki, bo wszystkie smoczki pochowaliśmy i walczymy.

Zaraz poczytam co napisałyście, ale dużo tego nie ma.

reklama
Do góry