reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona w ciaży na pewno nie jestem...bo u mnie ostatnio libido wynosi zero (albo poniżej zera)więc seksu ni ma:sorry2:a wiatropylna to ja chyba jeszcze nie jestem:confused:
W przyszłym tyg.wyjeżdżam na weekend na "stare śmieci" więc może trochę humorek będzie lepsiejszy...pożyjemy,zobaczymy...

reklama
E-lona dział o mnie na inny dzień przeniosę...
Rysia to może zapodaj coś energetyzująceo co by libido wzrosło :-) Udanego wypadziku :-)
Pożegnam się z Wami, bo sen wzywa mnie ;-)
Kolorowych i do napisania ....

Zobacz załącznik 494011 daje tylko na minutę bo się durnie czuje robiąc sobie foty, jakbym romansowała z jakimś facetem a nie z babami na pogaduszkach gadała.

Jak się już nacieszyły to ja kasuję, bo nie chcę, żeby się ktoś masturbował przy nim :-) Mam nadzieję, że mnie Makuc nie ocenzuruje.

Ostatnia edycja:
Kroma nic też jest sexi. A te pozy to pozwól, że same ocenimy.:-D
Rysia może koniec lata tak Ci na nerwy działa? A gdzie masz te stare śmieci?

Kurcze miałam układać egz poprawkowe na pn i mi się nie chce.

Kroma jakby tak zakryć twarz to włosy oblecą. ;-):-DA gdzie to sexi nic i wygibasy?:-D:rofl2:
A tak na poważnie to super wyglądasz. I samowyzwalacz umiesz obsługiwać.;-):-) Liczyłam na foto z ręki.
Kania dobrej nocy.

reklama
Kroma aż Ci podziękuję za tego zboka. :-p:-D
calus_kobieta.jpg

Do góry