reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

jestemi ja:)
Miłosz właśnie uderzył w kimę a ja miałam poprawiać poprawki poprawek ze swojej mgr ale idzie mi to jak krew z nosa:dry:pewnie jak zostanie mi jeden dzień do spotkania z promotorką (jędzą) to wtedy się szybciutko z tym uwinę:confused:Dzisiaj kolejny wieczorek sama...hmmm czyżby dokończyć wermuta (bo wczoraj padłam po jednym drinku spać...ale żeby nie było,padłam ze zmęczenia a nie z przepicia):shocked2:aaa i humorek lepsiejszy (czyżby tak na mnie pozytywnie działał brak chłopiny w domu:szok:zapewne tak:tak:(taka żem wyrodna):sorry2:no i to tyle z rubryki u mnie...

Agnieszka zdrówka dla Was:tak:
Dawidowe zdrówka dla Laurki:tak:
E-lona ale żeś pracowita kobieta-już się wyrobiła z testami...no no szacun:-D
Makucku miłego germanizowania z samego rańca:tak:
Kroma zapewne masz rację że to wina Twojego seksistowskiego zdjęcia zrobiło takie zamieszanie na bb:-D:-D

edit:
Emilka zdrówka dla Franka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Ja tylko na chwilę powitać agnieszkę:-).

Franek ma gorączkę, mam nadzieję,ze się nie przerodzi w nic powaznego... Tak głupio po tygodniu pracy iść na zwolnienie:-(. Ale przecież dziecko najwazniejsze.

Dawidowe i jak Laura się czuje?
Agnieszka zdrówka dla Bartka i Ciebie.
Makuc no to obie będziemy miały pełne ręce roboty.
Kroma to chyba ja próbowałam się włamać, bo nie miałam problemów z logowaniem.
Rysia może od razu daj sobie spokój z tym poprawkami i zacznij w ostatniej chwili.
Emilia zdrówka dla Frania.

No i mój mąż wymyślił śpiewanie Panie Janie na 2 głosy i teraz Laura się o to dopomina.
Ciekawe jak jutro rano o 7.00 wstanę jak już całkiem od tego odwykłam.

EMIŚ masz rację, dziecko jest najważniejsze! mam nadzieję jednak, że nie jest to nic poważnego. Zdrówka dla Franko życzę!
RYSIA oj wyrodnaś Ty, wyrodnaś ;-) ja właśnie ten sam trunek co Ty sączę. Ale jakiś za mocny jest dla mnie, bo po każdym łyku mnie wykręca :szok::eek: i dobrze, że nastrój masz lepsiejszy. Oby taki nawet po powrocie Twego chłopiny pozostał.

*

E-LONA to wesoło musicie mieć w domy, skoro Panie Janie na 2 głos śpiewacie :-p a do porannego wstawania niestety będziesz musiała przywyknąć... Najgorsze są pierwsze dni a potem to już z automatu się wstaje (?!)

heja

ja zaraz do pracy lecę.

Emilia- zdrówka dla Franka i jak w pracy leci? Ciągle czytasz.
Makuc- miłego nauczania.
Rysia- ty to już zaprawiona w tych trunkach, a Makuc jeszcze z dwa wieczory posączysz i nie będzie cię wykręcać.
Agnieszka- żebyś się nie odzwyczaiła od bb przez te 3 dni.
Strip- witaj.
Elona- pasem ich jak przez głowę nie wchodzi to może dupskiem wejdzie.

Dzień dobry w ten deszczowy poniedziałek.
Dawidowe i jak Laura się czuje?
Agnieszka a jak Twój syn się miewa, przeszło mu? A Ty jak się masz?
Ikaa29 milego odpoczynku u S ;-)
E-lona to się wczoraj napracowałaś a "Twoje Gamonie" na pewno w tym roku się przyłożą do nauki po takiej poprawce ;-)
Rysia już skończyłaś pisać??? Wow to super a kiedy obrona?
Emiliab zdrówka dla Frania, oby ta gorączka od zębów była, a jak się dziś czuje?
Kroma a mąż zazdrosny???
Makuc spać??? Kolorowych :-) A Alicja jeszcze śpi?
Wczoraj padłam jak mytka, po tym jak Oliwia usnęła a dzień minął tak szybko że nim się obejrzałam to trzeba było dziecię położyć spać. W piątek dowiedzieliśmy się, że Oliwię przeniosą do żłobka, do którego chodziła ostatni miesiąc (lipiec) co mnie ogromnie cieszy bo bardzo blisko naszego miejsca zamieszkania, moich rodziców i mojej pracy :-) A dziś nie chciało się wstawać, zwłaszcza że zero promieni słonecznych nie wpadło mi z rana do pokoju. Życzę Wam miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam po cieżkim dniu i nocy. Generalnie ciągle płacz. Obstawiam angine. Dziś mamy numerek na 12.10 i mam nadzieje że po antybiotyku całą noc prześpi. Generalnie ide na zwolnienie.
Wczoraj nic nie zrobiłam bo skończyła mi się taśma do klejenia kartonów a i tak Laura ciągle wyła to nic bym nie zrobiła. Narazie nie płacze wiec coś tam grzebie i w drodze kupię taśmę.
Nie wiem jak te co ostatimi czasy się przeprowadzały jak to zrobiły.

Do góry