reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziewczyny za odzew :) ok, macie rację, maść zostawię na po ciąży ;) a teraz zakupię sobie ten pharmaceris. ja też uważam, że rozstępy to przede wszystkim genetyka i może jeszcze to jak przybierzemy na wadzę, ja wiedziałam, że je będę mieć, ale po prostu te, które są chciałabym, żeby choć trochę zbladły,

reklama
je tego mojego GERBERA wcieram zawsze po wieczornej kapieli, o dziwo nie mam rozstepow pod pepkiem a tuz pod brzuchem i tylko z dwoch stron. moja mama np jak w ciazy byla to miala od poczatku rozstepy prawie ze i to wkolo pepka i pod brzuchem- w pierony tego i do dzisiaj je ma. mam nadzieje ze nie bede ich miala tyle co ona -puki co narazie sie na to nei zapowiada. moze tez dlatego ze ona byla chuda a ja cale zycie okraglak tam i owdzie?? piernik wie.

co do ciuszkow z allegro tzw wielopakow - wiem ze dziewczyny pokupily cale stosy, ala ja osobiscie jakos jestem niedowiarek bo zdjecia zdjeciami a jak ktoras dostanei polowe takich co tylko w kosz rzucic to niefajnie by bylo... ja musze zobaczyc i dotknac. osobiscie kupilam kilka zestawow ale na stronkach netu gdzie wszysciutko ejst nowiutkie nigdy nie uzywane z metkami- strony dziecinne gdzie mozna kupic wszystko przez net i dla dziecka i do karmienia. raz za 10 euro zamowilam 5 czesciowy zestaw i powiem wam ze nie ksoztowal duzo jesli chodzi o jakosc materialu i uszycie. tam bylo body z krotkim, body z dlugim, pizamka z welurka, kaftanik i czapusia :))) slodziuchne to:)) body biale w kolorowe kwiatuszki, pizamka z jakims nadruczkiem zwierzatka jakeigos (chyba piesa) kaftanik jasnorozowy,czapeczka tez z wyhaftowanym zwierzaczkiem:)) fajna stronka z ktorej zamawialam to www.cdiscount.fr - to jest akurat francuska stronka ale moze z PL na koncu tez by istnialo bo maja super rzeczy. zamowilam od nich kilka butelek markowych ktore ksoztuje w sklepie normalnm 8 euro minimum to u nich zaplacilam np 3.80 za jedna, wiec roznica jest. to samo smoczki: 2.5 euro za 2 a nie 5.80 npw carrefourze.

a ja po prostu używam zwykłego balsamu albo oliwki ,ale chyba zakupie niebawem jakiś środek:)

Dziewczyny ,a powiedzcie czy któraś zamawiała na allegro te zestawy wyprawkowe po50szt czy tam60 te ciuszki angielskie?

Ja się kilka razy czaiłam ale mnie przelicytowali :) Ale za to kupiłam na kilku aukcjach u jednej osoby ok 40 szt body, spiochów itp używanych oczywiście i jestem zadowolona. Właśnie robię ich pierwsze pranie. Drugie będzie jak już się przeprowadzę i wtedy też wyprasuję. Nie są to angielskie ciuszki a polskie ale jakościowo naprawdę ok.

no właśnie ja też kilka razy licytowałam i przegrywałam ale dalej wałczę hehe a co do tych angielskich mi to obojętne też tylko w tych pakach zazyczaj są takie. dziś będę dalej próbować:)

Widzę, że nie tylko ja próbuję licytowac ubranka na allegro:) Mi jak na razie żadnej takiej "paki" też nie udało się zdobyć ale mam za to masę jakiś mniejszych zestawików (przeważnie polskich firm) właśnie z allegro i jestem bardzo zadowolona. Większość z nich kosztowała grosze a są na prawdę bardzo dobre jakościowo. No i ma się pewność, że po jednym praniu się nie rolzecą:))

ja jak już będę miała w domu wszystko co mam dostać to też będę na allegro polować :) a jak na razie kupiłam ten specyfik na rozstępy ;) był akurat w mojej aptece - dwa opakowania za 60zł, a patrzyłam wcześniej na allegro, że z przesyłką wcale taniej by mnie nie wyszło, więc wzięłam

a ja właśnie zamówiłam tego gerbera przez neta jutro odbiór w aptece i place za niego 20zł:)

polecam Wam aptekę doz.pl tam są dobre ceny a można odebrać w aptece i macie taniej:)tylko musi być w Waszym mieście a jest ich dużo najlepiej sprawdzić na stronie u nich.

Ostatnia edycja:
ooo, fajnie, dzięki, w Warszawie jest dużo.
ja nie gerbera zamawiałam, więc 60zł za dwa to było atrakcyjnie.
i widzę, że np biofer mają tańszy, szkoda, że ostatnio kupiłam.
ooo, i lactovaginal. fajnie, dzięki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry