Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
nie dotarłoale może to i dobrze;-) odgania mnie od kompaMALZU IDY otwieraj IDZIE piwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (dotarlo kochana??)
NAT nie znasz mnie. Ja was trochę przez Wasze posty poznałem.(i nie piszcie, że przez to nie da się poznać drugiego człowieka!!!)
Stoję z boku i patrzę na to wszystko obiektywnie ( czuję tak i wiem).
Piszesz aby dziewczyny napisały Tobie konkretnie o co im chodzi.
To może ja swoja skromną osobą napiszę Tobie:
nie płacz, nie wkur...... sie, nie złość. Stań przed lustrem popatrz na Siebie i pomyśl czy to jaka jesteś byłaś na forum to naprawdę TY nacodzień. A potem wróć i SZANUJ pozostałe forumowiczki ich problemy, ich radości i ich potrzeby. NIE WYWYŻSZAJ swoich problemów, radości i potrzeb ponad inne, a pozostałe sprowadzasz do ......
Nie chodzi mi samobiczowanie. Tego nikt nie od Ciebie nie oczekuje. Nie cofniesz czasu i nie wykasujesz wszystkich postów, którymi obraziłaś pozostałe dziewczyny (chociaż ponoć tego nie chciałaś).
I w przyszłości nie czyń drugiemu to czego sama byś nie chciała doświadczyć.
Ja zawsze powtarzam (nie powiem komu:-):-)) zanim coś powiesz pomyśl czy sama byś chciała to usłyszeć!!!
To nie znaczy, że masz się nie odzywać. Piszcie wszystkie i o wszystkim, ale pewny rzeczy rozważcie "na osobności" - "samemu przed lustrem"
To pisałem ja małż IDY. i możecie pisać, że mnie to g... obchodzi i nie mam prawa sratu tatu takie tam inne. MAM. bo w tym uczestniczy też moja żona. A ja widzę, że jej zależy na wszytkich bez wyjątków. możecie to olać ale i tak trochę tego w WAS zostanie. Pozdrawiam i Dobranoc.