reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania- to ty szczypior byłaś ja mam też 4 na końcu z wagą ale plus dziesięć kilo :), no ale nie wiem jak dawno był ślub, ale włosy i uczesanie bardzo mi się podoba, ładna z ciebie Panna młoda.

IDA ale, że co kruki, że co wrednam, że wogóle co? :szok::rofl2::laugh2:;-) odnosnie zdjęcióf to Ty wiesz :-p brzyyydal z Ciebie, wee... ;-);-);-)

KANIA to rzeczywiście bardzo mało, zważywszy na to, że Ty wysoka jesteś, prawda?
Nie jestem wysoka, 167 cm ale obcas w bucie miał 9 cm.
Kroma mnie po ciąży trochę zostało i nie ważę mniej od Ciebie teraz, może teraz Ty zapodaj swoją kieckę??? Ślub był w 2008 roku.
Ida wow "kopara" mi opadła jak to się mówi, pięknie wyglądałaś. Bukiety też uwielbiam oglądać, zresztą ja bardzo kwiaty lubię.
Ikaa nie masz czego zazdraszczać, sama chudzinka jesteś a do tego wysoka :-)

Ostatnia edycja:
Ida, no, no... Elegancja Francja. Pięknie wyglądałaś... Normalnie nam się tu sentymentalnie robić zaczyna...
A taki jeszcze PSik, jak to możliwe, że tutaj są same ładne babki? Jakaś weryfikacja się odbywała?

Ragna no przy kości to nie ale trochę cialka jest;-)a u was nic
Ida kiedy bralas ślub?ślicznie wygladalas czwarte zdjęcie przesliczne

reklama
no to i ja się ujawnię:

images

:laugh2:
P.S 1h przed slubem.

Do góry