reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc- mi się kruki kojarzą też ze śmiercią jakoś, ale może to w horrorach zawsze nakręcają na nie, że one złe,
Ida- ja już kiedyś widziałam zdjęcia, nie powiem, że ty nie zła d... jesteś, no ale chodzi o suknię, to mi się takie suknie bardzo podobają, ja miałam nie taką jak chciałam, bo ja szybko brałam ślub zaraz po porodzie i nie przymierzałam w ciąży bo nie było sensu a potem to wyboru już nie było.
makuc- jaja sobie robisz, normalnie jak z lat 60 tych te wałki i papieros w buzi, szkoda, że masz wszystkie zęby. A suknie gdzie?

reklama
bo ja miss BB jestem, a co ;-)
KROMA ogólnie kruki w naszej kulturze mają pejoratywne znaczenie, niestety.

kania ja to o dwa cm niższa od ciebie jestem:tak:ten pies mnie tak ciągnąl:-p
ida no myślałam że wiesz ale skoro nie wiesz to ci napiszę że jestes beautyfuul czy jak to się pisze:-p:-)

Ostatnia edycja:
makuc- no widzisz, ja innego znaczenia nie znam, ale może z ciekawości poczytam
Ida- u mnie też jak kosmetyczka nie zadziała to nie jest tak pięknie jakby się chciało. No ale na ślubie trzeba wyglądać ładnie jak później każdy fotki robi.

reklama
makuc- no widzisz, ja innego znaczenia nie znam, ale może z ciekawości poczytam
Ida- u mnie też jak kosmetyczka nie zadziała to nie jest tak pięknie jakby się chciało. No ale na ślubie trzeba wyglądać ładnie jak później każdy fotki robi.
Albo w Photoshopie coś podciągnąć, coś wymazać, dokleić ;-)
Makuc pokaż tę Twoją kieckę !!!
To że miss BB jesteś to już wiemy, więc teraz czekamy na więcej foto - Ciebie :-)

Do góry