reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania- to ja tak robiłam fotkę ostatnio do dowodu, że mi nic nie retuszował i mało nie padłam jak zobaczyłam się w realu :-) a co do wzrostu to ja mam 171 cm.

a bo Makuc
nie miała kiecki tam, poszła na całego :-)

reklama
witam się.

ostanio jakoś mam mało czasu praca praca i jeszcze raz praca

Ida powiem tylko wow
Makuc ty moja idolka jesteś. Zakochałam się.
Sarisa Laura chce zobaczyć Zu jak tańczy

Kroma więc Twoje BMI jest w normie ;-)
Dawidowe pracusiu wyluzuj, bo praca nie zając.
Ikaa niższa jesteś ode mnie?? Na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś miała ponad 170 cm.

Kania jeszcze w normie jest, ale trzeba to zmienić troszkę bo mi cm poszły w pupsko znowu, a oglądałam taki program na TVN style o cellulicie, i babka miała okropny, w sumie szczupła, ale nogi to jak by miała sporą nadwagę, zlecili jej jakiś zabieg za 1200 zł jeden, szok jakie ceny.

Kania jeszcze w normie jest, ale trzeba to zmienić troszkę bo mi cm poszły w pupsko znowu, a oglądałam taki program na TVN style o cellulicie, i babka miała okropny, w sumie szczupła, ale nogi to jak by miała sporą nadwagę, zlecili jej jakiś zabieg za 1200 zł jeden, szok jakie ceny.
Na nogi zabieg w tej kwocie :szok: o żesz Ty. Ja to pewnie jakbym miała kupę kasy, to pewnie bym sobie co odessała ale że nie mam to nie myślę o głupotach.
Mnie też niestety w czterech literach dużo zostało, a że mam pracę siedzącą to nie sprzyja niczemu dobremu.

reklama
Do góry