reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris to z rozpędu no i właśnie się popłakałam heheh nie dam sobie rady....dobrze, że Zuu nie umie czytać to może mi za złe mieć nie będzie hahahaha

a tu drugi był ;-)

Ostatnia edycja:
Doris:zawstydzona/y:
Sariska kurcze niemoge obejrzeć filmikow bo niema programu do ogladania:-( w laptopie połowa wyświetlacza poszła sie ...... Po tym jak Bartek skoczył na niego ale napewno są super
Kania a jak Oliwia dzisiaj w zlobku?

Sarisa zarypisty ten filmik, normalnie popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D
Doris myślę, że na pewno mi nie odmówi masażu :-)
Wioli83 Oliwia coraz to lepiej w żłobku, już nie płacze przy porannych rozstaniach ale z mamusią pożegnać się musi. Mówię do Niej - Oliwia daj mamie buzi a Ona nadstawia policzek, żeby ją pocałować :-) Na koniec robi papa i wychodzę z sali. A Kubuś jak??? Lepiej już znosi rozstania z Tobą???

Ostatnia edycja:
jaki czadowy Zuu!!!!!! normalnie jakbym swój mały wulkan energii widziała!!!!! a jak się śmieje:-D:-D:-Dbroń cie Boziu to usuwać bo chcę później Misi pokazać jak dzidzia tańczy:-)

reklama
Do góry