reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję, bo to co napisałaś dokładnie oddaje to co czuję i cieszę się bardzo, że Cię poznałam i że jest ktoś kto mnie rozumie :*

reklama
nat nie ma za co ja chce poprostu zeby dziewcyzny też zrozumiały o co ci chodzi i mi też czasem po części. mam nadzieję, że to moze jakoś wyjaśni niektóre sprawy i twoje zachowania

RENATKA nie wiem o co kaman ,ale trzymam kciuki !!! Oby się udało , tylko nie zapomnij nas poinformować , bo nam kciuki odpadną ;-)

MAKUC miłego dnia!

KANIA to straszne ,ze tak cierpisz, a to od kręgosłupa??? A śpisz w ogóle z takimi dolegliwościami? Jeśli chodzi o moja kontrolę , to na chwilę mam spokój i fakt odetchnęłam. Szpieg zawiesil kontrolę do 5-tego marca ;-)

WIOLI a ja chciałam Cię prosić o wklejenie jeszcze raz fotki swej (jak mnie już doszły słuchy) ślicznej osóbki. Plissss!

Zapomniałam się Wam pochwalić ,ze wczoraj pierwszy raz robiłam sama sushi ;-). Oczywiście idealne nie wyszło ,ale muszę przyznać ,ze całkiem całkiem. Nawet Doriankowi smakowało.

Reantka ja TRZYMAM podwójnie ;-) tzn. się jedna ręka druga ręka :-). I bym bardzo chciała już wiedzieć ;-).... haha ty paszport miesiąc odbierasz. ja zuzkowy dowód 5 miesięcy odbierałam buahahah
Kania wspólczuję, że Cie pupa boli ehhh a ile Ci jeszcze zosstało??
Mamgusi no to bardzo dobrze, że uczysz się sama dla siebie :-) i chcesz podnieść kwalifikacje. trzymam kciuki za te studia, bo fajnie wszystko tłumaczysz więc dobry ratownik by z Ciebie był.
Dorisek no coś Ty dzis luzik w pracy :-) . Tylko ja się pytam gdzie telefonik z rana....;-)
Wioli dzięki. A tak szczerze, to nie wybieracie się do Londynu?

ja tu mam ubaw moja tak tańczy ze po prostu sikam ze śmiechu eheh

KANIA to straszne ,ze tak cierpisz, a to od kręgosłupa??? A śpisz w ogóle z takimi dolegliwościami? Jeśli chodzi o moja kontrolę , to na chwilę mam spokój i fakt odetchnęłam. Szpieg zawiesil kontrolę do 5-tego marca ;-)
Zapomniałam się Wam pochwalić ,ze wczoraj pierwszy raz robiłam sama sushi ;-). Oczywiście idealne nie wyszło ,ale muszę przyznać ,ze całkiem całkiem. Nawet Doriankowi smakowało.
Zastrzyki biorę na zatoki :-( ciężko spać z tak bolącym tyłkiem.
To dobrze, że kontrola na jakiś czas zawieszona.
A co do sushi to wielki szacun, ja nawet nie próbowałam nigdy a co dopiero zrobić.
Sarisa jeszcze 10... nagraj Zuuu !!!!
Mamaagusi ja trzymam mocno kciuki za Twoją maturę i dalsze plany :-)

Ostatnia edycja:
renata kciuki zaciśnięte!!!!
wioli przyłączam się do prośby doris : fotkę proszę:tak:
doris super,że suszi wyszło i Doriankowi smakowało:tak:. I fajnie,że szpieg dał ci odetchnąć;-)
e-lona nie powiem:zawstydzona/y:

Franek mi dzisiaj zasnął szybciej,niż zwykle,ale co się dziwić,jak musiałam go przed 7 obudzić:-(. U nas wieje okropnie:no:. Mam nadzieję,że się uspokoi,bo zakupy muszę zrobić:confused:.

sarisa filmik nagraj i wstaw nam tutaj , zebysmy tez mogly posikac ze smiechu :-D
A o co chodzi z bucikami dla fasolki? Bo nie wiem :baffled:
A rano nie dzwonilam , bo nie chcialam Cie budzic ;-) ,myslalam ze spisz o tej porze ;-)

emiliab u nas podobnie. Halny daje czadu , a ja nie cierpię wiatru :-(

sarisa dziekuje ale ratownictwo jest w zapasie. nie jest to moj glowny cel choc chcialabym chociaz ratownictwo jesli sie nie uda nic innego. narazie musze chemie ogarnac a to latwe nie jest choc pewnie tez nie niemozliwe.
emiliab u nas tez okropnie wieje i do tego pada, jest brzydko i aż się z domu nie chce wyjsc
kania to wspolczuje zatrzykow pewnie juz dawno pisalas o tym ale ja ostatnio niezbyt na bieżąco znow tu jestem...

Widzę że w całej Polsce wiatry takie, że głowę urywają... u Nas niestety też.
Mamaagusi rozumiem, nie przejmuj się tym że coś przegapiłaś, w sumie nie dawno pisałam bo zastrzyki dopiero od 2 dni biorę.
Emiliab mąż na dobre wrócił do pracy??? Zlecenia mają???
Sarisa gdzie ten filmik??

reklama
Kania aż tyle ałć
Mamagusi a no to trzymam kciuki za te co chcesz ...pisalaś o ratownictwei dlatego napisałam. A na lekarza też się nadajesz :-)
Dorisek no buciki różowa ramka Zuzia 19.02.2012 haft krzyżykowy ;-). Jak dalej nie kojarzysz to sobie fotki przejrzyj na bank je znajdziesz heheh ;-). I to sushi a idź mniam mniam
Emiś u nas też glowę urywa :-(

Do góry