reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Właśnie PADA i to tak porządnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet grzmi, więc chyba będzie burza. JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przesyłam Wam trochę deszczu kapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkap

Ja poproszę duuuuuuużo!

Efa zamów pizze! :)

Ostatnia edycja:
Pada deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem już w domku:)zakupy udane kupiłam dwie bluzeczki ala ciążowe w super cenach:)i takie zakupy wyprzedażowe to ja lubię:) u nas chmur coraz więcej ale jak deszcz idzie od gorzowa po zieloną gorę to ja już czekam u mnie pewnie będzie niebawem:)huraaaa:)

Dziewczyny to jak z tym praniem proponujecie?
Z tego co pamiętam to Lolisza pisała, że już pranie i prasowanie zrobiła, a reszta?
Pogoda taka ładna, że wszystko by szybko wyschło, jednak nie wiem czy nie za wcześnie!?
Powiem Wam że nie ma co z domu się ruszać, w domu u mnie na dole chłodno fajnie do tego miska z zimną wodą do moczenia stóp i jest gitara:D!
Wyszłam wywiesić pranie i zrobić porządek z moimi psiakami bo przegoniły biednego kotka na drzewo i tak stały pod tym drzewem i szczekały, ale już jest spokój i kotem bezpiecznie sobie poszedł:D nie ma to tamto:)

ja tez juz mam proszki pokupowane. Jednak za pranie zabieram sie zaraz po powrocie czyli w połowie sierpnia. Wtedy bedzie napewno ładna pogoda teraz wydaje mi sie jeszcze za wczesnie

reklama
Dziewczyny to jak z tym praniem proponujecie?
Z tego co pamiętam to Lolisza pisała, że już pranie i prasowanie zrobiła, a reszta?
Pogoda taka ładna, że wszystko by szybko wyschło, jednak nie wiem czy nie za wcześnie!?
Powiem Wam że nie ma co z domu się ruszać, w domu u mnie na dole chłodno fajnie do tego miska z zimną wodą do moczenia stóp i jest gitara:D!
Wyszłam wywiesić pranie i zrobić porządek z moimi psiakami bo przegoniły biednego kotka na drzewo i tak stały pod tym drzewem i szczekały, ale już jest spokój i kotem bezpiecznie sobie poszedł:D nie ma to tamto:)

ja prani ebede robic we wrzesniu, teraz jest zdecydowanie za wczesnie, zdarzy sie jeszcze zakurzyc, nawet w szczelnej szufladzie, a Lolisza, jak pisala jest w troche innej sytuacji, bo moze wczesniej urodzic i nawet lekarz jej proponowal by wszytsko sobie juz przygotowala

Do góry