E-lona dziekuję za pytanie narazie dobrze się czuję a wizyta u lekarza już w środę wtedy wszystko się okaże mam nadzieję że już wyniki będą lepsze, dziś byłam na badaniach ale nie zdąrzyłam ich odebrać więc pewnie dopiero w poniedziałek zobaczę czy dalej mam białko w moczu i czy hemoglobina dalej spada
reklama
Cześć Mamuśki!
Ja też spodziewam sie dzidziusia, dokładnie dziwczynki To forum sledzę już od dawna. Kiedyś próbowałam juz do Was dołączyć ale jakoś mi nie wyszło.Jestem z woj.lubelskiego. Termin mam na 29 październik ale z USG wychodzi 22
Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim trochę się nudzę i tyję.
Chciałam właśnie poruszyć temat waszej wagi - dużo już przytyłyście?
Pozdrawiam Was
Cześć kamila8520 ja też dopiero dołączyła i też będę miała Hanię - chociaż jeszcze się zastanawiam ale bardzo mi sie podoba to imię Pozdrawiam
Ja też spodziewam sie dzidziusia, dokładnie dziwczynki To forum sledzę już od dawna. Kiedyś próbowałam juz do Was dołączyć ale jakoś mi nie wyszło.Jestem z woj.lubelskiego. Termin mam na 29 październik ale z USG wychodzi 22
Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim trochę się nudzę i tyję.
Chciałam właśnie poruszyć temat waszej wagi - dużo już przytyłyście?
Pozdrawiam Was
Cześć kamila8520 ja też dopiero dołączyła i też będę miała Hanię - chociaż jeszcze się zastanawiam ale bardzo mi sie podoba to imię Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Wszystkim jadącym do Krakowa zyczę miłego odpoczynku, pogoda zapowiada Wam się fajna
Co do linii, brzucha itp - u mnie brzuch wyglada jak piłka, okrąglutki jest, pepek dalej wklęsły chociaż płytki a linia zaczęła mi się bladziutka pojawiać dopiero wczoraj i to od pępka w górę a nie od spojenia a w środku siedzi na 100% Franek. Ja w takie "przesądy" nie wierzę, ale sporo ludzi chyba bierze je pod uwagę.
Co do linii, brzucha itp - u mnie brzuch wyglada jak piłka, okrąglutki jest, pepek dalej wklęsły chociaż płytki a linia zaczęła mi się bladziutka pojawiać dopiero wczoraj i to od pępka w górę a nie od spojenia a w środku siedzi na 100% Franek. Ja w takie "przesądy" nie wierzę, ale sporo ludzi chyba bierze je pod uwagę.
a mnie dzis czeka maraton po sklepach z panelami, kafelkami i podobnymi historiami. Czas w koncu ruszyc temat naszego remontu. Tak na prawde wcale mi sie nie chce, a jeszcze dotego w tym 30-st upale..brrr..wolalabym na ogrodek do rodzicow
lolisza- a gdzie zdjecia Twojej pileczki? obiecujesz, obiecujesz, a jeszcze jako jedna z niewielu nam sie nie pokazalas
lolisza- a gdzie zdjecia Twojej pileczki? obiecujesz, obiecujesz, a jeszcze jako jedna z niewielu nam sie nie pokazalas
agrafa
Fanka BB :)
Ja mam linię- jasno-karmelową do pępka i chyba nad pępek już też coś się pojawia, tylko, że trochę na lewo od pępka- jakoś krzywo malarz maluje ;-), no i ma być Jagódka, ale znowu mam pępek wklęsły jeszcze, czyli przesądowo 2 płcie na raz?! ;-).
Zazdroszczę wam Krakowa, to moje ukochane miasto. Jak studiowałam w Katowicach, to byłam tam co weekend, teraz mamy za daleko ;-(.
Moriam ja już wybrałam płytki do łazienki i kuchni, kolor paneli i ścian w salonie itd, tyle że dom ma na razie same ściany na parterze ;-), ale uwielbiam te tematy urządzeniowe i już się nie mogę doczekać, kiedy będę to mogła robić już na 100%.
U nas w ZG znowu upały; myślałam, że pojedziemy nad jeziorko, ale od paru dni kłuje mnie podbrzusze i chyba bolą kości łonowe, więc wolę nie ryzykować do wizyty u gin w pon.
Ale za to odbiję sobie na knedlach z truskawkami ;-).
Zazdroszczę wam Krakowa, to moje ukochane miasto. Jak studiowałam w Katowicach, to byłam tam co weekend, teraz mamy za daleko ;-(.
Moriam ja już wybrałam płytki do łazienki i kuchni, kolor paneli i ścian w salonie itd, tyle że dom ma na razie same ściany na parterze ;-), ale uwielbiam te tematy urządzeniowe i już się nie mogę doczekać, kiedy będę to mogła robić już na 100%.
U nas w ZG znowu upały; myślałam, że pojedziemy nad jeziorko, ale od paru dni kłuje mnie podbrzusze i chyba bolą kości łonowe, więc wolę nie ryzykować do wizyty u gin w pon.
Ale za to odbiję sobie na knedlach z truskawkami ;-).
Gdzieś już pisałam, że posiałam kabel od aparatu nie wiem gdzie a poza tym nie lubie swoich zdjęć więc moze dlatego nie spieszy mi sie zeby go znaleźć...lolisza- a gdzie zdjecia Twojej pileczki? obiecujesz, obiecujesz, a jeszcze jako jedna z niewielu nam sie nie pokazalas
reklama
misia92
mamusia Michasia
hej dziewczyny ja juz tu u was byłam miałam małą przerwe której chyba nie uda mi sie nadrobić i wracam
tak jak kilka z was mam wizyte u gina w środe , będziemy miały co opowiadać:-)
tak jak kilka z was mam wizyte u gina w środe , będziemy miały co opowiadać:-)