reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
możliwe ;)
chociaż ja to mam urlop, więc na weekend nie czekam specjalnie.
byłam dzisiaj u lekarza i trochę się uspokoiłam, choć nie wszystko jest OK, ale to już na odpowiednim wątku. Pozdrawiam ciepło :)

Witam.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Nina cieszę się, że lekarze postawili diagnozę i już jest lepiej.
Onesmile mam nadzieję, że i u Ciebie rumień szybko zniknie i że nie jest to nic poważnego.
Monimoni a jak dziś? Nie masz już twardnień brzucha?
Fasolkaania też miałam obawy czy sobie dam radę z maluchem po porodzie, ale to było przy pierwszym dziecku. Teraz jest inaczej i jakaś spokojna jestem (przynajmniej narazie). Wszystko się ułoży.
Uska78 a jak u Ciebie po wizycie? Ok?
Smoniq postaraj się wyluzować, bo przecież wiesz, że stres szkodzi.

A ja dziś piłam glukozę. Zdążyłam w ostatniej chwili, bo byłam o 8.30, a o 9.30 zamykali dziś. Wypiłam duszkiem cały kubek, posiedziałam i było ok. Ciekawa jestem jaki wynik będzie. Oby dobry. W środę wizyta na którą nie mogę się doczekać, bo idę na usg 3/4D.
Jutro wybieramy się znowu na wycieczkę, a przy okazji będziemy świętować naszą już 6 rocznicę.

Hej dziewczynki. Ja teraz sama całe dnie siedzę bo małż na remoncie. To nasze mieszkanie jest na drugim osiedlu, kawałek drogi od nas i dla zdrowia chodzę sobie do małża na spacerek :)

Malutka sama siedzisz i dopiero teraz tu zaglądasz? Przestój weekendowy się zrobił i nie mam co czytać :)

Pamiętacie może jak to było z tą linią na brzuchu? Na dziewczynkę długa przez cały brzuch, a na chłopaka krótka? Ciekawa jestem czy to się potwierdza, ale pewnie nie tak jak inne tego typu przepowiednie. Mnie zaskoczyła teściowa, bo byli tu w ostatnią sb i stwierdziła, że mam szpiczasty brzuch i dlatego będzie dziewczynka. Oczywiście wcześniej nie mówiliśmy jej jaka jest płeć. A koleżanka mi mówiła, że jak pępek jest wystający to będzie dziewczynka.

reklama
Do góry