reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Serwus z wieczorka Mamuśki! Ależ Wy piszecie! Czytam i czytam i czytam....
Witam nowe Mamusie - gratuluję Dziewczyny :-)
Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)
No to proszę do mnie od dzisiaj się zwracać "zastępcza matko moderatorko" :-D
Ulisia to ja też pewnie muszę się powgłębiać w regulamin :szok: Tego nie przewidziałam.
Podpisuję się pod prośbą ulisi o uzupełnienie danych - część z nas podała wiek i pochodzenie więc miło by było gdyby reszta równiez się ujawniła ;-)
Muminka to powodzenia jutro i rzeczywiście wszystko się sprawdza (niestety) z kalendarzem z poprzedniej ciąży :-( Oby jak najszybciej przeszło.
Ren soczek of kors tylko musze skoczyć do Ciebie przez całą Polskę ;-)
To ja idę czytać regulamin :confused:

Poczytałam - rzeczywiście krótki.
I z tych emocji nie pogratulowałam ukończenia sesji więc
Gratuluję ;-)
A pisanie pracy jak idzie? W razie czego ślij na @ :-)

Poczytałam - rzeczywiście krótki.
I z tych emocji nie pogratulowałam ukończenia sesji więc
Gratuluję ;-)
A pisanie pracy jak idzie? W razie czego ślij na @ :-)
Dziękuję :-) W takim razie jeszcze pochwalę się średnią, bo to moja przedostatnia sesja, muszę się nacieszyć :-D no więc: 4,78 :-)

A praca powoli iiidzie, wzięłam się za najtrudniejszy dla mnie rozdział, taki psychologiczno-pedagogiczny, a ja wolę te muzyczne pisać.
Ale co tam, dam radę - muszę :-p

A mi dziś rano było taaaaaaak niedobrze, że dosłownie myślałam że nie dam rady do pociągu wsiąść. Ale przypomniało mi się że mam krakersa zjeść i trochę przeszło. A teraz zaczyna się znów.

Poza tym padam ze zmęczenia, zaraz się będę kłaść pewnie.

reklama
ulisia Ty kujonie! Pewnie masz jakieś stypendium naukowe od tego, co?
Mnie przymuliło wieczorem ale popijam wodę mineralną i przechodzi. Też już zmykam do spania.
Dobranoc Maminki :-)

Do góry