reklama
pszczylaszczka
Fanka BB :)
ha ja 35!:-)
dawidowe
czemu buźka taka smutna? to bardzo ładny wiek :-)
poniewaz czas tak szybko leci
gabires
Serwus z wieczorka Mamuśki! Ależ Wy piszecie! Czytam i czytam i czytam....
Witam nowe Mamusie - gratuluję Dziewczyny :-)
Ulisia to ja też pewnie muszę się powgłębiać w regulamin Tego nie przewidziałam.
Podpisuję się pod prośbą ulisi o uzupełnienie danych - część z nas podała wiek i pochodzenie więc miło by było gdyby reszta równiez się ujawniła ;-)
Muminka to powodzenia jutro i rzeczywiście wszystko się sprawdza (niestety) z kalendarzem z poprzedniej ciąży :-( Oby jak najszybciej przeszło.
Ren soczek of kors tylko musze skoczyć do Ciebie przez całą Polskę ;-)
To ja idę czytać regulamin
Witam nowe Mamusie - gratuluję Dziewczyny :-)
No to proszę do mnie od dzisiaj się zwracać "zastępcza matko moderatorko"Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)
Ulisia to ja też pewnie muszę się powgłębiać w regulamin Tego nie przewidziałam.
Podpisuję się pod prośbą ulisi o uzupełnienie danych - część z nas podała wiek i pochodzenie więc miło by było gdyby reszta równiez się ujawniła ;-)
Muminka to powodzenia jutro i rzeczywiście wszystko się sprawdza (niestety) z kalendarzem z poprzedniej ciąży :-( Oby jak najszybciej przeszło.
Ren soczek of kors tylko musze skoczyć do Ciebie przez całą Polskę ;-)
To ja idę czytać regulamin
gabires
Poczytałam - rzeczywiście krótki.
I z tych emocji nie pogratulowałam ukończenia sesji więc
Gratuluję ;-)
A pisanie pracy jak idzie? W razie czego ślij na @ :-)
Gratuluję ;-)
ulisia
chustomama :)
Dziękuję :-) W takim razie jeszcze pochwalę się średnią, bo to moja przedostatnia sesja, muszę się nacieszyć no więc: 4,78 :-)Poczytałam - rzeczywiście krótki.
Gratuluję ;-)
A praca powoli iiidzie, wzięłam się za najtrudniejszy dla mnie rozdział, taki psychologiczno-pedagogiczny, a ja wolę te muzyczne pisać.
Ale co tam, dam radę - muszę
A mi dziś rano było taaaaaaak niedobrze, że dosłownie myślałam że nie dam rady do pociągu wsiąść. Ale przypomniało mi się że mam krakersa zjeść i trochę przeszło. A teraz zaczyna się znów.
Poza tym padam ze zmęczenia, zaraz się będę kłaść pewnie.
reklama
gabires
ulisia Ty kujonie! Pewnie masz jakieś stypendium naukowe od tego, co?
Mnie przymuliło wieczorem ale popijam wodę mineralną i przechodzi. Też już zmykam do spania.
Dobranoc Maminki :-)
Mnie przymuliło wieczorem ale popijam wodę mineralną i przechodzi. Też już zmykam do spania.
Dobranoc Maminki :-)