reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasiadove nawet se nie pytaj
:-D
Co do plamień jestem pełna obaw bo w poprzedniej ciaży pojawiły się w 6 tyg i powtarzały aż do 20 tyg czterokrotnie - niestety - a może i stety lądowałam w szpitalu na obserwacji.
Teraz mam bóle podbrzusza i kłucia w jajnikach - macie tez?
W środę mam wizytę u lek mam nadzieję ze mnie uspokoi :tak:

kasiadove--------- lekkie kucia jajnków tez miałam jak i cos ala kolki bo lewej i prawej teraz mi mineło ale w zamian czasami robi mi sie niedobrze

Witam wszystkie nowe mamusie :-) Niedługo będę nadrabiać forum a jutro już będę na bieżąco. Mnie brzuch też trochę pobolewa cały czas, za 5 dni mam wreszcie wizytę. Praca mag do przodu o kolejne strony...

Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)

Witam nowe mamuski pazdziernikowe :-D

Ulisia ale fajnie, moderatorki gratuluje :D:D:D a i zycze powodzenia przy pisaniu pracy mgr ;-) ja to tylko zeszloroczna licencjatka jetsem:zawstydzona/y: ale poki co nie bede robic drugiego stopnia bo musialabym dojezdzac do innego miasta :dry: i zreszta narazie nei widze takiej potzreby:blink:

a ja juz bede uciekac z tego wciagajacego forum, milego wieczorku zycze papa

Przeczytalam was doklanie ale dzis nienapiszeza wiele. Caly dzien spie i wymiotuje! Okropne ! Jetem padnieta a jutro o 7 rano musze byc z Filipem w szpitalu bo bedzie mial zabieg na polipy. Jak niezasne na sali to bedzie dobrze. Troche stresu bedzie ale jak chwycamnie mdlosci jak dzisiaj to bedzie cieeeeeeeeeeeeszko!
Napisze cos dopiero w srodebo jutro napewno mi sie nieuda. papapapapa! Trzymyjcie sie grubaski:-D:-D:-D

Ulisia juz sie slucham i dopisuje edytacje ;)
Ktoras z was pytala sie o swinke morska czy ma sie jej pozbyc. Ja tylko wiem ze kotow niemozna oto cytat z BB
Unikaj kontaktu z kocią kuwetą i ziemią, jeśli pracujesz w ogrodzie. Są to bowiem poważne źródła zakażeń toksoplazmozą czy pasożytami, które są niebezpieczne dla płodu. Noś grube rękawice. Najlepiej jednak byłoby, gdybyś te obowiązki przekazała partnerowi.

Ostatnia edycja:
Muminka - trzymamy mocno.

Nadrobiłam forum. Jako moderatorka wgłębiłam się też w regulamin i muszę Wam powiedzieć, że czasami łamiemu pkt 3 - tj. piszemy posty 1 pod drugim zamiast użyć opcji Edytuj (w prawym dolnym rogu) i dopisać co potrzeba.
Będę Wam przypominać ;-)

Aktualizowałam listę. Dziewczyny, większość z Was nie podała swojego wieku, więc podajcie mi te dane jeśli oczywiście macie ochotę a ja dopiszę na listę. Jeśli jeszcze czegoś brakuje to też dajcie znać.

buziaki.

reklama
Do góry