reklama
kasiadove nawet se nie pytaj
Co do plamień jestem pełna obaw bo w poprzedniej ciaży pojawiły się w 6 tyg i powtarzały aż do 20 tyg czterokrotnie - niestety - a może i stety lądowałam w szpitalu na obserwacji.
Teraz mam bóle podbrzusza i kłucia w jajnikach - macie tez?
W środę mam wizytę u lek mam nadzieję ze mnie uspokoi
ulisia
chustomama :)
Witam wszystkie nowe mamusie :-) Niedługo będę nadrabiać forum a jutro już będę na bieżąco. Mnie brzuch też trochę pobolewa cały czas, za 5 dni mam wreszcie wizytę. Praca mag do przodu o kolejne strony...
Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)
Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)
Witam nowe mamuski pazdziernikowe
Ulisia ale fajnie, moderatorki gratuluje a i zycze powodzenia przy pisaniu pracy mgr ;-) ja to tylko zeszloroczna licencjatka jetsem ale poki co nie bede robic drugiego stopnia bo musialabym dojezdzac do innego miasta i zreszta narazie nei widze takiej potzreby
a ja juz bede uciekac z tego wciagajacego forum, milego wieczorku zycze papa
Ulisia ale fajnie, moderatorki gratuluje a i zycze powodzenia przy pisaniu pracy mgr ;-) ja to tylko zeszloroczna licencjatka jetsem ale poki co nie bede robic drugiego stopnia bo musialabym dojezdzac do innego miasta i zreszta narazie nei widze takiej potzreby
a ja juz bede uciekac z tego wciagajacego forum, milego wieczorku zycze papa
Przeczytalam was doklanie ale dzis nienapiszeza wiele. Caly dzien spie i wymiotuje! Okropne ! Jetem padnieta a jutro o 7 rano musze byc z Filipem w szpitalu bo bedzie mial zabieg na polipy. Jak niezasne na sali to bedzie dobrze. Troche stresu bedzie ale jak chwycamnie mdlosci jak dzisiaj to bedzie cieeeeeeeeeeeeszko!
Napisze cos dopiero w srodebo jutro napewno mi sie nieuda. papapapapa! Trzymyjcie sie grubaski
Ulisia juz sie slucham i dopisuje edytacje
Ktoras z was pytala sie o swinke morska czy ma sie jej pozbyc. Ja tylko wiem ze kotow niemozna oto cytat z BB
Unikaj kontaktu z kocią kuwetą i ziemią, jeśli pracujesz w ogrodzie. Są to bowiem poważne źródła zakażeń toksoplazmozą czy pasożytami, które są niebezpieczne dla płodu. Noś grube rękawice. Najlepiej jednak byłoby, gdybyś te obowiązki przekazała partnerowi.
Napisze cos dopiero w srodebo jutro napewno mi sie nieuda. papapapapa! Trzymyjcie sie grubaski
Ulisia juz sie slucham i dopisuje edytacje
Ktoras z was pytala sie o swinke morska czy ma sie jej pozbyc. Ja tylko wiem ze kotow niemozna oto cytat z BB
Unikaj kontaktu z kocią kuwetą i ziemią, jeśli pracujesz w ogrodzie. Są to bowiem poważne źródła zakażeń toksoplazmozą czy pasożytami, które są niebezpieczne dla płodu. Noś grube rękawice. Najlepiej jednak byłoby, gdybyś te obowiązki przekazała partnerowi.
Ostatnia edycja:
ulisia
chustomama :)
Muminka - trzymamy mocno.
Nadrobiłam forum. Jako moderatorka wgłębiłam się też w regulamin i muszę Wam powiedzieć, że czasami łamiemu pkt 3 - tj. piszemy posty 1 pod drugim zamiast użyć opcji Edytuj (w prawym dolnym rogu) i dopisać co potrzeba.
Będę Wam przypominać ;-)
Aktualizowałam listę. Dziewczyny, większość z Was nie podała swojego wieku, więc podajcie mi te dane jeśli oczywiście macie ochotę a ja dopiszę na listę. Jeśli jeszcze czegoś brakuje to też dajcie znać.
buziaki.
Nadrobiłam forum. Jako moderatorka wgłębiłam się też w regulamin i muszę Wam powiedzieć, że czasami łamiemu pkt 3 - tj. piszemy posty 1 pod drugim zamiast użyć opcji Edytuj (w prawym dolnym rogu) i dopisać co potrzeba.
Będę Wam przypominać ;-)
Aktualizowałam listę. Dziewczyny, większość z Was nie podała swojego wieku, więc podajcie mi te dane jeśli oczywiście macie ochotę a ja dopiszę na listę. Jeśli jeszcze czegoś brakuje to też dajcie znać.
buziaki.
reklama