reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasiadove nawet se nie pytaj
:-D
Co do plamień jestem pełna obaw bo w poprzedniej ciaży pojawiły się w 6 tyg i powtarzały aż do 20 tyg czterokrotnie - niestety - a może i stety lądowałam w szpitalu na obserwacji.
Teraz mam bóle podbrzusza i kłucia w jajnikach - macie tez?
W środę mam wizytę u lek mam nadzieję ze mnie uspokoi :tak:

kasiadove--------- lekkie kucia jajnków tez miałam jak i cos ala kolki bo lewej i prawej teraz mi mineło ale w zamian czasami robi mi sie niedobrze

Witam wszystkie nowe mamusie :-) Niedługo będę nadrabiać forum a jutro już będę na bieżąco. Mnie brzuch też trochę pobolewa cały czas, za 5 dni mam wreszcie wizytę. Praca mag do przodu o kolejne strony...

Wow, dostałyśmy już z Gabi status moderatorki :-)

Witam nowe mamuski pazdziernikowe :-D

Ulisia ale fajnie, moderatorki gratuluje :D:D:D a i zycze powodzenia przy pisaniu pracy mgr ;-) ja to tylko zeszloroczna licencjatka jetsem:zawstydzona/y: ale poki co nie bede robic drugiego stopnia bo musialabym dojezdzac do innego miasta :dry: i zreszta narazie nei widze takiej potzreby:blink:

a ja juz bede uciekac z tego wciagajacego forum, milego wieczorku zycze papa

Przeczytalam was doklanie ale dzis nienapiszeza wiele. Caly dzien spie i wymiotuje! Okropne ! Jetem padnieta a jutro o 7 rano musze byc z Filipem w szpitalu bo bedzie mial zabieg na polipy. Jak niezasne na sali to bedzie dobrze. Troche stresu bedzie ale jak chwycamnie mdlosci jak dzisiaj to bedzie cieeeeeeeeeeeeszko!
Napisze cos dopiero w srodebo jutro napewno mi sie nieuda. papapapapa! Trzymyjcie sie grubaski:-D:-D:-D

Ulisia juz sie slucham i dopisuje edytacje ;)
Ktoras z was pytala sie o swinke morska czy ma sie jej pozbyc. Ja tylko wiem ze kotow niemozna oto cytat z BB
Unikaj kontaktu z kocią kuwetą i ziemią, jeśli pracujesz w ogrodzie. Są to bowiem poważne źródła zakażeń toksoplazmozą czy pasożytami, które są niebezpieczne dla płodu. Noś grube rękawice. Najlepiej jednak byłoby, gdybyś te obowiązki przekazała partnerowi.

Ostatnia edycja:
Muminka - trzymamy mocno.

Nadrobiłam forum. Jako moderatorka wgłębiłam się też w regulamin i muszę Wam powiedzieć, że czasami łamiemu pkt 3 - tj. piszemy posty 1 pod drugim zamiast użyć opcji Edytuj (w prawym dolnym rogu) i dopisać co potrzeba.
Będę Wam przypominać ;-)

Aktualizowałam listę. Dziewczyny, większość z Was nie podała swojego wieku, więc podajcie mi te dane jeśli oczywiście macie ochotę a ja dopiszę na listę. Jeśli jeszcze czegoś brakuje to też dajcie znać.

buziaki.

reklama
Do góry