reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
W sumie to moja fotka jest prawie identyczna jak Muminki, tylko troszkę mniejszy pęcherzyk (zgodnie z usg 4 w 3d). Może będzie dobrze, ale po poprzednim doświadczeniu trochę trudno być dobrej myśli, bo różne się w głowie kłębią. Dzięki za wsparcie ;) Dobrze,że jest takie forum, chociaz nie mam czasu za często zaglądać. Pozdrawiam Was dziewczynki mocno

dziewczyny helllp! Pocieszcie.
Byłam wczoraj u gina, tak trochę niespodziewanie, bo rano całkiem zanikł mi bół piersi, tak ni z gruszki ni z pietruszki, a poprzednim razem jak tak miałam to w 15 tc było obumarcie płodu. No więc poleciałam do niego od razu i....
Teraz już nic nie wiem, cała jestem w stresie a mam się zgłosić za tydzień.
No więć zrobił usg, ciąża potwierdzona, pęcherzyk 13 mm ale zarodka brak. Powiedział szczerze ,że są 2 możliwości albo go jeszcze nie ma bo ciąża młodsza (tak pokazło usg) albo już go nie ma bo obumarł przez jakąś infekcję (a przeciez miałam kaszel suchy i ból gardła) podsumował jednak ,ze on jest dobrej myśli bo jest dosyc duze "zółtko" wiec zarodek pewnie tez jest tylko malutki.
No i nie weż się człowieku nie stresuj przez tydzień :(

kochana spokojnie!!!bedzie dobrze!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!

przebrnelam !! 11stron :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

dziewczyny nie wyrabiam z wami !:confused2:

karolina ja tez nie mam objawow,cycorki tylko pamelkowe wyskoczyly i tyle.az z nerwow polecialam wczoraj do spozywczego i kupilam kolejny test :-d
czy ty maz termin na 10.10.2010?? Jesli tak,to witaj w klubie zaczarowanej daty.ja jeszcze u gina nie bylam,tak wyszlo z moich obliczen.wizyta dopiero 1 marca.taka to zasrana holandia. Malgos,asiek was tez witam ;-)

muminka jesli nic sie nie zmieni to koncem maja bede w dortmund.moze uda nam sie spotkac na kawce???
W tym fitness nie ma rzadnych treningow.same maszyny.mnie to wystarcza do mojego stylu trenowania.

gabires po pamelkach czas na bombardiery :tak:;-):-)

dobranoc paniom i uprasza sie o pisanie mniejszej ilosci postow bo nie wyrabiam !

podobno mam termin na 12 tak obliczyl lekarz,. A z tymi testami to nie tylko ja zglupialam hhee :) trzymaj sie!
Wyemigrowalysmy to musimy sie borykac z zagraniczna sluzba zdrowia ;-)

od moderacji: Twoje posty zostały umieszczone w jednej wiadomości - nie piszemy posta pod postem, używamy opcji edytuj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tak pocieszam a sama w strachu i umieram z niepokoju.
Generalnie ja do kazdego lekarza panicznie boje sie chodzic.

Witajcie dziewczyny, ja dziś zrobiłam test i dwie piękne krechy wyszły!!! Bardzo się ciesze bo mielismy problemy z zajsciem w ciaze. Do lekarza pojde ale to chyba i tak za wczesnie zeby mi cokolwiek powiedziala.

Witaj lunatyczka! Fajnie że jesteś. My też się długo staraliśmy ale się udało. Jak się czujesz jako "ciężarówka"?

Maga moja ema to mowi ze bedzie chlopak, bo tak jest w rodzinie dookola, ale ona to by wolala dziewczynke

dziewczyny,a jak mam usc podczas kazdej wizyty, lekarz to sie nawet nie pyta ..
Kazal za tydzien przyjsc zobaczyc jak serce bije....

Minelo mi przeziebienie ....
I ja jestem strasznie glodna ciagle!!!i nie wymiotuje czyli przytyje pewnie z 50 kg!

Cześć dziewczyny 29 stycznia zrobiłam test a w zeszłą środę byłam u lekarza :)
Mam w brzuszku małego Kropka :) Pozdrawiam!

reklama
przylaszczka - a gdzie chodzisz do lekarza? dobrze, że już zdrowa.

Martica - gratuluję!!!

Ostatnia edycja:
Do góry