Maga76
Fanka BB :)
No proszę Ja 34, a starszy kicuś ma 10 lat, jak Twoja córcia. To może teraz się zamienimy ? Ja dziewczynkę, Ty chłopaczka ?;-)ha ja 35!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No proszę Ja 34, a starszy kicuś ma 10 lat, jak Twoja córcia. To może teraz się zamienimy ? Ja dziewczynkę, Ty chłopaczka ?;-)ha ja 35!:-)
dziewczyny helllp! Pocieszcie.
Byłam wczoraj u gina, tak trochę niespodziewanie, bo rano całkiem zanikł mi bół piersi, tak ni z gruszki ni z pietruszki, a poprzednim razem jak tak miałam to w 15 tc było obumarcie płodu. No więc poleciałam do niego od razu i....
Teraz już nic nie wiem, cała jestem w stresie a mam się zgłosić za tydzień.
No więć zrobił usg, ciąża potwierdzona, pęcherzyk 13 mm ale zarodka brak. Powiedział szczerze ,że są 2 możliwości albo go jeszcze nie ma bo ciąża młodsza (tak pokazło usg) albo już go nie ma bo obumarł przez jakąś infekcję (a przeciez miałam kaszel suchy i ból gardła) podsumował jednak ,ze on jest dobrej myśli bo jest dosyc duze "zółtko" wiec zarodek pewnie tez jest tylko malutki.
No i nie weż się człowieku nie stresuj przez tydzień
przebrnelam !! 11stron
dziewczyny nie wyrabiam z wami !
karolina ja tez nie mam objawow,cycorki tylko pamelkowe wyskoczyly i tyle.az z nerwow polecialam wczoraj do spozywczego i kupilam kolejny test :-d
czy ty maz termin na 10.10.2010?? Jesli tak,to witaj w klubie zaczarowanej daty.ja jeszcze u gina nie bylam,tak wyszlo z moich obliczen.wizyta dopiero 1 marca.taka to zasrana holandia. Malgos,asiek was tez witam ;-)
muminka jesli nic sie nie zmieni to koncem maja bede w dortmund.moze uda nam sie spotkac na kawce???
W tym fitness nie ma rzadnych treningow.same maszyny.mnie to wystarcza do mojego stylu trenowania.
gabires po pamelkach czas na bombardiery ;-):-)
dobranoc paniom i uprasza sie o pisanie mniejszej ilosci postow bo nie wyrabiam !