czesc wszystkim
Jak pisałam na alergiach od wczoraj zalatwiamy te testy,wyniki po niedzieli zobaczymy co wyjdzie.Ostatnio moje dziecko śpi pół godz w dzien więc szybko pisze to co pamietam
Ragna ciekawe jak będzie u fryzjera,ja jakoś na wiosnę zrobię pierwsze podejście bo Borysek ma takie rzadkie włosy i za łyso by wyglądal teraz chyba jakbym go obcięła
SAriska a ja też czekam na ozdoby na odpowiednim watku bo spod Twojej ręki zawsze piękne rzeczy wychodzą
i
Dziulka wklej ten wierszyk na swieta
Małami jak milo że pani taka z dobrym sercem sie trafiła i obecność zaliczona i pół godziny wcześniej a i synek sobie poradzil z dzaidkami same dobre wieści
o
Moriam widzę a teraz mi się przypomnialo jak pisalaś kilka dni wcześniej że z sentymentu weszłaś na galerię brzuszków no więc sobie i ja weszłam
i
kobietko Ty to mogłabyś zostać miss w ciąży takie zgrabnego brzuszka to ja nie widziałam i jeszcze wyczailam
Makuc jakoś w 36tc chyba uroczy brzuszek taki to ja miałam jakoś w 12 t może
i co jeszcze...chyba idę zrobić makowca na próbę czy mi wyjdzie bo się zobowiązalam na święta a że jeszcze nie robiłam nigdy to musze najpierw wypróbować.na popołudnie zapowiedziała się "koleżanka" że niby tak dawno u nas nie byla ale przy okazji jak już dzisiaj będzie to chce pogadać i zalatwić jakiś rabat dobry na zakupy bo się przymierza to jakiś większych,uwielbiam jak ktoś potrafi się pojawić tylko wtedy jak coś potrzebuje,no ale cóż nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie.co jeszcze aha zapomnialam się pytać
Rysia jaki jest efekt koncowy diety???ja robię te moje brzuszki codziennie już tydz przeszło i UWAGA już 1 cm mniej w talii także mobilizuje się do dalszych ćwiczeń i nie odpuszczam.
No i zmykam kawkę najpierw sobie strzelę i za obiad po mału.