reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kluski slaskie sa inne mniejsze i inne w smaku a to sa takie duuuze kluchy, jak bedziesz w tesco to sobie obejtrzyj na stoisku z gotowcami nazywaja sie kluski a parze

A ja muszę się pochwalić że ostatnio stojąc przy kasie, kasjerka sama zawołała mnie żeby mi pierwszej skasować towar. Byłam w szoku bo ja to nawet do kasy pierwszeństwa nie podchodzę taki baran ze mnie, nie umiem walczyć o swoje. A tu mnie Pani przy kasie tak miło zaskoczyła. Później jeszcze taki starszy Pan w tramwaju ustąpił mi miejsca. Miło...

te kluski o których piszecie to są na bazie drożdży, w sumie to samo co knedliki bo one też są z ciasta drożdżowego, natomiast kluski śląskie są z ziemniaków i mąki ziemniaczanej więc bardziej przypominają kopytka od których różnią się rodzajem mąki(do kopytek dajemy mąkę pszenną)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry