Efa
Fanka BB :)
monimoni, obowiązkowo trzymam kciukasy Jutro o tej porze to już wakacje będziesz miała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jak już zaglądnęłam, żeby coś niecoś podczytać to tu takie cuś! Adrenalina mi podskoczyła, dym poszedł z nosa bo jak to tak mamuski podkradac! a tu czytam dalej i co? Dorisday, Efa, Ladygab, fasolkaania, monimoni koffane jestescie Moderatorskie dzięki przesyłam ;-)Hej dziewczynki tu nas więcej i ciekawsze forum w wyglądzie, łatwiejsze, przejrzystsze i wygodniejsze zapraszam
Brzuszek.Net - Forum o ciąży - PAŻDZIERNIK 2010 - strona 1
Pewnie, że sporadycznie i z ciążowego rozkojarzenia ;-);-)No wiesz raczej kazdy ma jedne skojarzenia hehe
A tu rzeczywiescie porzadeczek jest wszytsko na swoim miejscu, tylko my czasami piszemy cos nie tam gdzie trzeba, ale to tam sporadycznie