reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Rzadko tu zaglądam bo nie mam aż tyle czasu wolnego i częściej mykam po podforumach ;-) Serwus więc MAmuśki po długiej przerwie!
Hej dziewczynki tu nas więcej i ciekawsze forum w wyglądzie, łatwiejsze, przejrzystsze i wygodniejsze zapraszam :)
Brzuszek.Net - Forum o ciąży - PAŻDZIERNIK 2010 - strona 1
No i jak już zaglądnęłam, żeby coś niecoś podczytać to tu takie cuś! Adrenalina mi podskoczyła, dym poszedł z nosa bo jak to tak mamuski podkradac! a tu czytam dalej i co? Dorisday, Efa, Ladygab, fasolkaania, monimoni koffane jestescie :wink: Moderatorskie dzięki przesyłam ;-)

No wiesz raczej kazdy ma jedne skojarzenia hehe

A tu rzeczywiescie porzadeczek jest wszytsko na swoim miejscu, tylko my czasami piszemy cos nie tam gdzie trzeba, ale to tam sporadycznie:-D:-D:-D
Pewnie, że sporadycznie i z ciążowego rozkojarzenia ;-);-)

Cześć dziewczyny, mam prośbę oceńcie co widac według Was w środku. Po lewej w niebieskich ramkach są chłopcy po prawej w różowych dziewczynki. A co jest w żółtej? Proszę Was o pomoc, jesteście starsze starzem i liczę, ze mi pomożecie :-) Dziękuję!!!! plec.jpg

Agrafka- hmm ciezko ocenic, ale moze dziewczynka??? ale teraz to jeszcze malo widac, poczekaj tak do ok 20 tygodnia:-)

Gabires- hehe sie usmialam z podkradania mamusiek :-D:-)

ja też się stąd nie ruszam, przyzwyczaiłam się już :)
sarisa ja też nie spotykam się z jakimś uprzywilejowaniem w autobusie czy kolejce, niestety... a o kolejce w przychodni na pobranie krwi to już nie mówię, bo jak ostatnio byłam to musiałam odsiedzieć swoje i inne kobiety w ciąży też
fasolkinia szkoda, że mieszkasz daleko ode mnie, bo u mnie ze sprzątania nici... a jeszcze dostałam rzeczy dla malucha, a nie mam nawet siły ich poprzeglądać. jaram się wózkiem na razie ;)
no i jakaś chandra mnie dzisiaj dopada ze względu na to, że nie mamy mieszkania, ale odpędzam od siebie strach.

Natolin- nie przejmuj si ebrakiem mieszkania!!! ja tez nie mam mieszkania, malo tego nie wiem czy bede miala gdzie mieszkac, w lipcu sie dowiemy czy mamy sie przeprowadzac, czy zostaniemy tu jeszcze jako sdo lutego i potem bedziemy sie przprowadzac...wiec ja nie tyle co nie mam wlasnego to nadal nie wiem gdzie bede mieszkac, a przeprowadzac sie bedziemy jak cos we wrzesniu...wiec uszy o gory

pochwal sie jaka masz bryke dla dzidzi:-)

reklama
Do góry