reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam sie i ja!
u nas niby wszystko ok, ale szyjka mi sie podobno skraca :/
nie wiem sama co o tym myslec, bo w pierwszej ciazy nie miałam tego problemu...
faceci to faktycznie niewiele rozumieją, mój twierdzi ze sie przemeczam na L4 w ogrodzie i stad te dolegliwosci, a ja nic takiego nie robie, tylko jak mu to wytłumaczyc ?:(
udanych urlopików :)
całuski w brzuszki ;)

reklama
no proszę proszę.... znów super wieści- kolejne nowe cztery kółka :-) tym razem dla brzuszkowego lokatora. Gratuluję Natolin!!!!

Lolisza no wreszcie jestes :-) welcome back hehe

Monimoni powodzenia na egzaminie , tylko jak juz zdasz to bez szaleństw! Proszę ładnie do domku ,żeby nam -forumowej rodzince zdac relacje.... :-D

U mnie juz ok , małz grzeczny i mily :-).
Mam dobry humor , bo wlasnie wypralam ciuszki , które mialam juz pokupione dla maluszka ... i jakos tak fajnie hihi.
Poza tym jutro mam wolne takze tymbardziej humorek dopisuje, tylko troszke denerwuje sie jutrzejsza wizyta a konkretniej wynikiem z posiewu... no ale cóz, sie zobaczy co bedzie.
Chyba ciuszki-maluszki sie wyprały ... to lecę powiesić :-)

Dobry wieczór :-):-)

Rzadko tu wpadam, raczej czasami skrobnę coś na wątkach pobocznych... ale w tym tygodniu powinnam skończyć sesję, więc postaram się bywać tu częściej :tak::tak:
chyba nawet nie będę miała wyjścia ;-);-)

Przeczytałam parę stron pobieżnie :tak::tak:

natolin bryka super ;-);-)

Witam Was październikowe mamusie!
Jestem tu nowa, z racji że skończyła mi się sesja mam maaasę wolnego czasu to i na forum postanowiłam popisać.
Jestem w 22tc :) będzie Synek.

pozdrawiam wszystkie październikowe mamuśki!!!

PS. Jak zrobić suwaczek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
malutka witaj w klubie jedo dla malucha ;-).

Bartatina jest BAAAARDZO chwalona na forach przez mamy, które ją mają!

Zresztą polecam wpisać w googla nazwę wózka, który się upatrzyło i poczytać opinie użytkowników.

Na forum gazety wyborczej jest dział o wózkach i chyba są tam wszystkie wózki świata opisane.

A ja zaczęłam haftować metryczkę dla Jagi, efekt końcowy ma wyglądać tak:
36995235.jpg | mmijaa | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Trzymajcie kciuki, żeby mi się nitki nie plątały ;-).

A ja kciukuję dziś za wizyty i inne dobre wieści.

reklama
Do góry