reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa :) Mój ukochany złożył wniosek o urlop od przyszłego poniedziałku i jeżeli uda mu się go załatwić, to w piątek na dwa tygodnie jedziemy w Bory Tucholskie i do Gdańska. Nareszcie spędzę z nim trochę czasu!

reklama
Witam Was kochane
Ja od wczoraj miałam problem ,żeby się zalogować i dlatego też nic nie skrobnełam a było do czego :).
Efcia i dobrze mu tak ,te chłopy nic nie rozumieją kobiet w ciąży. Mój na szczęście jeszcze nie dogryza z żadnymi określeniami ,ale nie rozumie mnie wcale a już tego ,że jestem w ciąży to kompletnie.Tylko się czepia jak chłodno jest ,że nie dbam o jego dziecko hahahaha. I trzymam kciuki za urlop :) oj gdańsk , u nas chyba w tym roku morze nie wypali :( , bo mój Miś prace zmienia i urlopu nie będzie :( buuu
Fasolkaania nic sie nie martw tak jak Kasis mowi do sierpnia duzo czasu i niech juz wysyła CV i napewno coś znajdzie. Trzymam kciuki
Dorisday rozumiem w całości o co Ci chodzi. Bo te chłopy wszystko by na kobiety zrzuciły. Bo sami posprzątać nie potrafią.Ale jak widzisz dał sobie radę :) i dobrze ,że mu to powiedziałaś.
I wklejaj zdjecia pokoiku , bo własnie o to chodzi ,żeby patrzeć na każdy pomysł :). I tzrymam kciuki za jutrzejszy dzień. Ale może sie zlituja nad pięknym brzuszkiem i Cie może bez kolejki będą przyjmą :).
Ida trzymam kciuki za dobre wieści.
Monisia1989 witam. Masz termin na ten sam dzień co ja :).
Malutka80 tez bym sie zdenerwowała . Czasem tak jest ,że te chłopy myślą ,ale nie o tym co trzeba ;).
Onesmile powodzenia w mierzeniu
Paolcia jeśli chodzi o infekcje w ciąży to łatwo się je łapie. Ja w tamtym tygodniu też się zmagałam z zakażeniem strasznie mnie piekło (toalety publiczne). Kupiłam tantum rosa ,rozpusciłam w wodzie i przemywałam sie kilka razy dziennie i przeszło po 3 dniach .
Baśka 28 skurcze łydek to brak magnezu. Więc więcej musisz go jeść.

A ja dziś po badaniach krzywej cukerowej i powiem Wam ,że nie było tak źle jak myślałam. Mój M.był razem ze mna i wspierałam się na ramieniu przez tą godzinkę :) . Ale w sumie chciałam poruszyć inny temat . Przyjechałam na pobór krwi a tam 20 osób i sobie myśle masakra zanim tam wejde,a potem godzina jeszcze po glukozie , a oczywiście wszyscy udaja ,że brzuszka nie widać !!!!!! Ale na szczęście wyszła Pani z pokoju ,która krew pobiera i mnie poprosiła :) i tak mi się miło zrobiło. Jak weszłam ona do mnie mówi ,żeby bez kolejki wchodzić .A ja do niej ,że myślałam ,że może mnie ktoś wpuści ,a ona na to ,żeby się nie zdzwiła. I moje pytanie czy spotykacie się z przywilejem bycia w ciąży? Ja nie wiem co się dzieje w tym kraju ,ale u nas to chyba nie obowiązuje. Naprawdę !!! Byłam ostatnio też na poczcie upał ledwo stałam 5 osób przedemną i wszyscy widzą ,że brzuszek jest ,ale i tak nikt nie przepuszcza !! o co chodzi ...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie !
Kobietki, ja codziennie (kilka razy) do Was zaglądam, ale jakoś u mnie z weną do pisania krucho :zawstydzona/y:
I straszny leń mnie ogarnia, czuję się momentami taka bezsilna. Buuuuuuuu urlop dopiero od 01 sierpnia. Nie wiem jak dam radę wytrzymać.
I moje pytanie czy spotykacie się z przywilejem bycia w ciąży? Ja nie wiem co się dzieje w tym kraju ,ale u nas to chyba nie obowiązuje...
W weekend byłam w carrefourze. Sobota, godziny zakupowego szczytu. Kupiłam tylko dwa ręczniki dla bobo i idę przez całą długość sklepu do uprzywilejowanej kasy. A tu z alejki wyskakuje facet z mega napakowanym wózkiem zakupów i wpycha się na wreda przede mną :wściekła/y:
To ja uprzejmie wskazuję na tabliczkę, że jest to kasa pierwszeństwa. Pan spojrzał na mnie wrogo, ale cofnął się o krok. Po kilku minutach, przeniósł się do innej kasy.
Eh kształcić tumanów, to trzeba w każdym wieku.

Ja także zostaję tutaj, weszłam tam i jest bałagan,lepszy niż w mojej szafie:)

A tak na marginesie to mam dzisiaj chęć sprzątania więc jak ktoś chce mogę pomóc posprzątać:) Rozpiera mnie energia, ale nie zdradzę z jakiego powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-);-);-);-);-)

Ja także zostaję tutaj, weszłam tam i jest bałagan,lepszy niż w mojej szafie:)

A tak na marginesie to mam dzisiaj chęć sprzątania więc jak ktoś chce mogę pomóc posprzątać:) Rozpiera mnie energia, ale nie zdradzę z jakiego powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-);-);-);-);-)

Ty to tajemnicza jesteś ;P I od razu mam głupie skojarzenia, hehe

No wiesz raczej kazdy ma jedne skojarzenia hehe

A tu rzeczywiescie porzadeczek jest wszytsko na swoim miejscu, tylko my czasami piszemy cos nie tam gdzie trzeba, ale to tam sporadycznie:-D:-D:-D

reklama
Ja też się nigdzie nie ruszam. Tak jak dziewczyny wyżej napisały: forum tworzymy MY. Nieważny jest wygląd - choć i temu nic nie brakuje. Już się zdążyłyśmy poznać troszkę przez te kilka miesięcy. Monisia jest tu od niedawna i dlatego łatwo jej tak pisać.

Ja dziś na sekundkę bo zakuwam do jutrzejszego ostatniego egzaminu. Buziaki przesyłam i duuuużo dobrych fluidów!

Do góry