reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
tak czuje już wyraźnie ,ale mój maluszek jest grzeczny jak narazie daje mamie pospać w nocy:)tylko ja sama budzę sie bardzo wcześnie czasami i poco:(

Witam

Nawet ja poszlam dzisiaj zaglosowac, a zrobilam to 2 raz w zyciu hehe, wiec dla mnie wydarzenie

Jak wam minal dzien, wekend???

dobry wieczór dziewczynki.

ja tylko na chwilkę ,bo padam z nóg. Malowanko wyszlo super :-) oczywiscie jak juz bedzie łozeczko to wrzuce fotke. dzieki kochane za wsparcie odnosnie tego sprzatania. troche sie pokłocilam jeszcze z moim na ten temat , ale generalnie jak wrocilam to bylo juz fajnie wszystko uporzadkowane ... i sam to zrobil.... no i kurde dało się?! no dało się?! Ale musial mi wczesniej cisnienie podniesc ... Zmykam do łóżeczka , bo jakos slabo sie czuję. Do juterka :-) Spokojnej nocy.pa pa

A ja się dzisiaj na mojego wkurzyłam bo miał iść robić dalej demolkę na naszym nowym m i co zrobił? Poszedł do ojca który remontuje pokój siostry i jej meble składał. Wkur... się na maksa. Czasu nie ma a on kuźwa siostrzyczce meble składa która do wszystkiego jest dorosła tylko do roboty jest malutka. Rozumiem że ojcu chciał pomóc ale kurde chyba nasza chata ważniejsza. Dziecko w drodze, wszystko w proszku. Eh.
Zadzwoniłam bo się martwiłam że tak długo siedzi tam sam i pewnie już pada. Jak się dowiedziałam że on u swoich starych to kazałam mu wracać do domu. Kuźwa jak już nic nie robi na naszym mieszkaniu to chociaż na spacer byśmy poszli, to nie. Woli u rodziców sobie posiedzieć a ja kuźwa znowu sama. Pranie, sprzątanie itp.
Ale żeby nie było to byliśmy oczywiście rano głosować :D

A propo tego pomagania, to M dzisiaj do mnie, ze ja sama kasy nie mam a samochod bratu daje...chlopak znalazl teraz nowa prace, swojego auta nie ma, moje stoi prawie caly tydz pod domem, a jemu jest wygdniej podjechac autem 20 min, niz tluc sie przez centrum autobusami ze godziny...a ze fela wymaga troche naprawy, to pogadam z bratem moze sie dorzuci- swojego czasu mocno eksploatowal fele i nigdy do zadnej naprawy sie nie dorzucil. No ale co bratu mam nie pomoc, jak auto stoi caly tydz pod domem i sie kurzy- doslownie, a jak bede potrzebowac w tygodniu, to tylko telefon i auto bedzie od reki...

reklama
Ale żeście dziewczyny naskrobały przez te parę dni !!

Byliśmy głosować, w końcu to pierwsze głosowanie Jagi w życiu- płodowym ;-).

Mąż po raz pierwszy poczuł kopniaka w sobotę, teraz się cieszy, że Jaga uratuje honor polskiej piłki nożnej (ja tam nie wiem, czy wyjdzie w tym samym kostiumie, co inne 10 dziewczyn;-)).

Wczoraj jak ruszyliśmy na spacer (chodzimy po osiedlach, bo musimy wybrać kolor dachówki;-)), to mój kręgosłup nie wytrzymał i do domu to już się czołgałam, a brzuszek właściwie jeszcze mały (niestety mam wadę kręgosłupa), więc muszę zamówić lektyke na następny raz ;-).

Co do problemów, WSZYSTKO się ułoży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 trymestr to 7, 8 i 9 mc- zaczyna się chyba koło 28 tygodnia- wg kalendarza na stronie babyboom.

Do góry