gabires
Fanka BB :)
ulisiu a my się kłocimy z M. prawie non stop i to przeze mnie Hormony, niepokój i ogromny stres, którego tatusiowie jeszcze nie rozumieją bo dla nich baby jest nienamacalne póki co... Życzę Wam spokoju i umiejętności dojścia do porozumienia.Tak, na 3 października.
Trochę rano zdołowana byłam , bo nie możemy sie z Łukaszem "dotrzeć" po jego powrocie, wczoraj się w ogóle pokłócilismy w środku nocy, no ale już jest ok.
Administratorka prosiła, abyśmy wybrały spośród nas dwie moderatorki. Gabires - a Ty byś nie chciała?
Dziękuję za propozycję i za głosy - Muminka i Ren lecę Wam browarka ;-) Ja bym głosowała na Muminkę szczerze mówiąc ale jeśli trzeba to spróbuję oczywiście choć zastrzegam, że jestem w temacie nowicjuszką. Czyli co - ja tez matka moderatorka?
Karolina cierpliwości, tak jak piszą dziwczyny jeszcze Ci dopiecze... Więc póki co radujmy się świetnym samopoczuciem :-)
Muminka a mogłabyś z wyprzedzeniem nas informować o swoich jedzeniowych pomysłach? Bo przez Ciebie połowie z nas truskawki się będą śniły a tak z wyprzedzeniem to byśmy sobie wspólnie wszystkie wcinały i komentowały ;-)
serwus Bimbasek2! Oj będzie dobrze Mamuśko - myśl pozytywnie i uważaj na siebie ;-)
witaj idek! No wydaje mi się, ze czas uwierzyć bo dowody masz neizbite ;-) Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka/ki :-)
Kindzia gratuluję "pamelek" - się uśmiałam z tej nazwy ;-) A chyba jeszcze sie powiększą. To jak je wtedy nazwiesz bo mi brak pomysłu...
ulisia a Ty masz jutro ten lajt-egzamin, prawda? To powodzenia i czekam na wieści ;-)
My dzisiaj z wizytami byliśmy i wreszcie łapię oddech a Wy już śpicie! Oznajmiliśmy nowinę mojej rodzinie i wybuch euforii nastąpił, aż ciepło na serduchu jak to wspominam ;-)
To ja też zmykam. PA Maminki