reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka;)
dwie kreseczki zobaczyłam na 3 testach ciążowych
dobrą nowinę potwierdził mi też test z krwi;)
ale wciąż nie wierze... oj nie wierzę....
i czekam na wizytę u gina, by się potwierdzić
ale nie mogłam wytrzymać i się dopisuje do październikowych Mam 2010
mam nadzieję, że będę z Wami przez 8 najbliższych -cudownych miesięcy;-)

hejka;)
dwie kreseczki zobaczyłam na 3 testach ciążowych
dobrą nowinę potwierdził mi też test z krwi;)
ale wciąż nie wierze... oj nie wierzę....
i czekam na wizytę u gina, by się potwierdzić
ale nie mogłam wytrzymać i się dopisuje do październikowych Mam 2010
mam nadzieję, że będę z Wami przez 8 najbliższych -cudownych miesięcy;-)
no kochanienka gratuluje!!!!!!!! ja tez mam tak ze ciezko mi uwierzyc!!! :D

Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jak tam samopoczucie? dopisałam Was na listę. W sumie jest już 29 październikowych mamuś.

Dziękuję za miłe powitanie.
Witam nowe mamusie.

Muminka pisze:
ryba30 i ciebie witam ogromnie!!! Koniecznie napisz jak bylo u Gina i podaj termin porodu. Zobaczymy z ktora z nas bedziesz rodzic :tak:
Ja jutro idę do ginka tylko po receptę na lutkę lub dupka i ogólnie porozmawiać. Termin wg moich obliczeń wypada mi na 17 października (wg OM 07.10)
Bimbasek27 pisze:
Biorę cały czas feminatal no i niestety duphaston, bo nasza poprzednia perełka niestety nie doczekała się narodzin:/
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.
Ja też jestem po stracie i też z tego powodu będę brała wspomagacz z tym, że mi gin kazał przyjść po niego dopiero po pozytywnym teście.
Również mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze zarówno u Ciebie jak i u mnie i u wszystkich z Nas.

Ja uciekam spać. Jutro baaaardzo wczesna pobudka, a jeszcze jestem po wczorajszym niewyspana...
Jutro po południu ponadrabiam forum.

dobranoc!

Bimbasek27 idek witam serdecznie nowe mamusie!
idek
oj jak juz 3 test potwierdzily i do tego beta to napewno bedziesz mamusia :tak: Gratuluje ogromnie i zapraszam do wypowiadania sie ! :-)
Bimbasek Napewno wszystko bedzie dobze! Trzymamy kciuki za kazda z nas! :tak: Piszcie co u was nowe mamusie!
ulisia spij slodko ;-) Ja niewiem jak dzis pospie bo i mnie zaczelo brac na siusianie. Tak juz od wczoraj. W nocy budze sie o 2 i o 6 rano... :wściekła/y:az mnie brzuch sciska tak mocno musze!!! Za dnia to tak co dwie godzinki jak jakas krowa :-D Az sie dziwie ile to produkowac mozna :-p
Dobranoc!

reklama
ja ciagle nie wierz. Dopiero jak zobacze USG ale kiedy bedzie dowiem sie dopiero we wtorek.

Widze ze pomalutku pojawiaja sie mamusie z połowy października a niedługo załozy sie watek mamy listopadowe. Jak ten czas zasuwa ze hoho

Do góry