reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry, tyle namazałyście, ze nie dam rady nadrobić;-) U nas weekend zabiegany, w sobotę Ingi szkoła, później spotkanie z klientem, zakupy, spacerek, i na wieczór impreza u koleżanki, a w niedzielę trochę spanka, łażenia i na końcu figlopark z dzieciakami:-) Inga wyżyta na maksa, wiec na wieczór mieliśmy już spokój:-)

reklama
Witam!!Jestem w 5 tygodniu ciązy i gdy byłam 2lutego u ginka okreslił mi termin na 26 września co chyba się nie zgadza.Więc poszłam prwytanie do innego ale on mi nie wyznaczył jeszcze daty porodu:dry::sorry2:
Więc nie wiem sama gdzie mam pisać na wrzesień 2010 czy pażdziernik 2010:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny!

Ja dzisiaj mam pierwsze usg u lekarza! Według moich obliczeń termin porodu 10.10.2010 r. :)
Witam serdecznie, czekam z niecierpliwością na info po Twojej wizycie u gina.
Wg. moich obliczeń termin mam na 12,10, ale wizytę u lekarza dopiero na 16 lutego :baffled:. Kiedy miałaś ost.@ ?

Dziewczyny mam pytanie? Czy Wy też macie bóle brzuch??? Moje w piątym tygodniu były dość mocne, nawet budziły mnie w nocy, a teraz pobolewa już rzadziej od czasu do czasu? Pierwszy raz jestem w ciąży, więc nie wiem czy to normalne?

Gabires naszczęście moj mąz wczoraj miał wolne w pracy i naczytał sie na temat kobiet w ciaży a potem chodził o mowił ze kobiety w ciaży to nic innego jak wariatki ;-). Przynajmniej ciepliwie podchodzi do mnie. Wczoraj walnelam słuchawka bo mnie (podobno) zdenerwował i za chwile zadzwonił z pytaniem czy mi juz przeszło. A ja jak głupia nagle jakas happy.

co do świnek morskich to ja mam i nie mam najmniejszego zamiaru sie jej pozbywać. Moja kolezanka miała kota i tez jakos z dzieckiem było w pozadku. Co innego jak kot jestwedrowny ale jak swiedzi tylko w domu tak jak swinka to nie powinno nic byc. Nie popadajmy w paranoje.

No witam ponownie :-)
no ja tez powiedzialam tej mojej znajomej ze moja swinka zostaje z nami!!!
wlasnie wrocilam od lekarza!!
jestem wsiciekla!!!!!!!!!!!!!!!!
prawdopodobny termin porodu 12 pazdziernik i tyle sie dowiedzialam.
mam czekac na list ze szpitala - okolo miesiaca. zadnych nadan, zadnych testow - nic!!!!!!! dopiero za miesiac!!!!!!
ale zla jestem!!!
po drodze z przychodni kupilam nastepne testy ciazowe - chyba wariuje!!!!!!!!
wlasciwie to czuje sie dobrze ale wolalabym zeby lekarz potwierdzil ciaze - a ten powiedzial ze jezeli robilam test to ciaza i nic wiecej nie zrobia w przychodni!!!
beznadziejny kraj!!!!!!
pozdrawiam!!!!

reklama
Karolina moj lekarz tez tak naprawde jak sie dowiedział ze 3 testy pozytywne to stwierdizł na co ja jeszcze licze ;-)
jutro zbada dokładniej chyba że zapalenie nie mineło. Ja juz bym chiała skierowanie na USG abym mogła spokojnie 15 marca wyjechac do meza na 2 miesiace.

Do góry