reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Tak, na 3 października.
Trochę rano zdołowana byłam , bo nie możemy sie z Łukaszem "dotrzeć" po jego powrocie, wczoraj się w ogóle pokłócilismy w środku nocy, no ale już jest ok.

Zjadlam kapusniak :-)

Administratorka prosiła, abyśmy wybrały spośród nas dwie moderatorki. Gabires - a Ty byś nie chciała?

listę zaktualizuję wieczorkiem,
buziaki

edit: lista gotowa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!!!

Witam wszystkie nowe mamy!!!!!!!!!!! Zapraszamy!!! Życzę wszystkim spokojnych - już chyba ;) 8 miesięcy!!!! Powodzenia! I zdrowych dzieciaczków!!!

Założyłam wątek kulinarny!!! Byłoby super gdybyśmy czasem mogły się dzielić swoimi przepisami!!!
Muminka - możesz tam napisać jak przygotowujesz ryż z truskawkami i śmietaną?? Też mam ochotę przygotować!!

Ostatnia edycja:
:-) JEJKU KIEDY WY MACIE CZAS PISAC? HEHE
ZAGLADAM I CZYTAM CZYTAM CZYTAM... :)
U MNIE SPOKOJNIE! JUTRO PIERWSZA WIZYTA U LEKARZA INTERNISTY - CHORE TO JEST! ZEBY NIE MOZNA BYLO ODRAZU Z GINEKOLOGIEM!!!:wściekła/y:
TROSZKE WAM ZAZDROSZCZE TYCH MDLOSCI, ZACHCIANEK I SENNOSCI!!! MI NIC NIE JEST!
JAKOS TAK WSZYSTKO BEZOBJAWOWO :)
PODBRZUSZE POBOLEWA I TROSZKE CYCUCHY - POZA TYM NIC - CISZA.
NO MOZE POZA ZMIANAMI NASTROJOW! RYCZEC MI SIE CHCE - TAK BEZ POWODU:-(
POZDRAWIAM GORACO WSZYSTKIE MAMUSKI!!!!

Ren witam ;-)
Oj a jaka ja płaczliwa jestem i nerwowa, do tego jeszcze sie przeziebiłam i kaszle jak gruzlik, marwtię się tym bardzo a tu jeszcze nic nie mozna wziąść, tylko domowe sposoby pozostały, także kuruje się.
Ja mdłości miewam także apetytu nie mam mogłabym jeść tylko owocki ;-)
oj to duzo zdrowka zycze :tak: ja na samym poczatku ciazy tez bylam chora ale poszlam do lekarza gdzie polecil mi syropek ktory mozna brac i dal chorobowe i dzieki wygrzaniu w lozku wyleczylam chorobsko;-) a brak apetytu moze przez chorobsko? bo ja tez malo co jadlam tylko pilam wkolo

Ren- ja to naprawde mam niezly ubaw z siebie. wlasnie szlam po sol do sklep- juz tak nie chce wykorzystywac tatuska, zeby mu nie obrzydlo jak bedzie potrzbny:)
no wiec wychodzac zrobilam kroki jak w 9 miesiacu i usmialismy sie ze ja to bym juz bardzo chciala tak chodzic. mam mega nastroj!!!
buziaczki dla was. juz czuje uzaleznienie sie od forum
no to dobrze ze nastroj Ci dopisuje oby tak bylo do konca;-) a forum neistety szybko uzaleznia ja jestem tu pol roku i nawet na urlopie u rodzicow musialam zagladac:-D:-D

Muminka a jednak wykombinowalas te truskawki hihihii

Tak, na 3 października.
Trochę rano zdołowana byłam , bo nie możemy sie z Łukaszem "dotrzeć" po jego powrocie, wczoraj się w ogóle pokłócilismy w środku nocy, no ale już jest ok.

Zjadlam kapusniak :-)

Administratorka prosiła, abyśmy wybrały spośród nas dwie moderatorki. Gabires - a Ty byś nie chciała?
spokojnie napewno polwoli sie dotrzecie i bedzie dobrze nei martw sie tym:blink: a tymbardziej nei denerwuj o czym przypomnij mezowi:tak:

Hej!!!
Założyłam wątek kulinarny!!! Byłoby super gdybyśmy czasem mogły się dzielić swoimi przepisami!!!
dobry pomysl!!! :-)

Karolina spokojnie jeszcze i Ciebie dopadna dolegliwosci i to jeszcze bedziesz ich maila dosc hehe ja tam sie ciesze ze mdlosci mi nei dokuczaja (tfu tfu odpukac;) )

a ja dzien spedzilam leniwie :-p

Ostatnia edycja:
Karolina spokojnie jeszcze i Ciebie dopadna dolegliwosci i to jeszcze bedziesz ich maila dosc hehe ja tam sie ciesze ze mdlosci mi nei dokuczaja (tfu tfu odpukac;) )

a ja dzien spedzilam leniwie :-p[/QUOTE]

PEWNIE MASZ RACJE :) ALE CHCIALABYM TAK POCZUC TA CIAZE - BO TRUDNO MI W TO UWIERZYC :-D

Ja miałam to samo. Ale już mam w sumie trochę objawów, a jak jeszcze tą BETĘ zrobiłam to już w ogóle jest na 100%

(dziewczyny, może niech każda zagłosuje na 2 osoby na moderatorki spośród nas? chyba, że ktoś sam się zgłosi? ja bym głosowała na gabires jeśli się zgodzi...)

Karolina mi wystraczy ze peirsi bolaaaa :dry:

Ulisia a co trzeba by robic jako moderatorka??? bo nei wiem o co biega:sorry2:

reklama
No się odpowiada za forum, w naszym przypadku pewnie za tą październikową część. Przykleja się wątki, łączy posty, przenosi wiadomości kiedy nie są tam gdzie trzeba, usuwa się niecenzuralne wypowiedzi i takie tam techniczne sprawy...

Do góry