reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Amelki,Mai,Poli i Wojtka z okazji ukończenia roczku, dużo zdrowia i miłości!!!!

Dobranocka
-Wojtuś jest śliczny,niech rośnie zdrowo
Natolin
-dużo zdrówka dla Was i dla wszystkich chorowitek

A co do wyborów,to napiszę tylko tyle,że wygrali Ci co nie chciałam:wściekła/y:

A my się chwalimy,mamy trzy nowe ząbki,razem już 11 jest,dzielny ten mój synuś,bo przechodzi je bardzo ładnie,nie marudzi nie płacze tylko sam je sobie rączkami tam dłubie;-)

U nas też już szaro i buro za oknem i te wiatry bryy jak ja nie lubię jesieni i zimy!!!!
Ale odpukać Karolek jak na razie nam nie choruje!!!

Miłego wieczorku

Ida, przepraszam że dopiero teraz- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MICHALINKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA ROCZKU!!!

I dla dzisiejszych solenizantów: Amelki,Mai,Poli i Wojtka

Wiecie co? Siedzę sobie w domu, za oknem pada a ja i tak jestem strasznie szczęśliwa jak patrzę na te moje dzieci...
Wojtek Was bardzo gorąco pozdrawia i całuje wszystkie forumowe ciocie z całej siły!! :-*

Ostatnia edycja:
Dziekujemy za pozdrowienia, slicznosiu maly! :-)
Ja tez bede jak przeciag, bo zaraz sie zabieram do roboty. Rano mialam troche spraw do pozalatwiania, zrobilam zakupy, teraz zjadlam i ide robic pranie i odkurzac dom.
Dobranocka, wcale sie nie dziwie, ze jestes szczesliwa, mam nadzieje, ze nas wszystkich pozarazasz optymizmem.
Czytam tak i czytam o tym zimnie i deszczu, wiec sama sie zamkne na temat pogody, coby nikomu przykrosci nie sprawiac. Natolin, teraz to Tobie musze koniecznie tego ciepelka i slonka przeslac, bo widze, ze przygnebiona jestes - nie smuc sie.
Jesli chodzi o tutejszy klimat, to jeszcze fajne jest to, ze w jednym kraju masz prawie wszystkie mozliwe klimaty do wyboru, tylko stan trzeba zmienic. U mnie nie jest zle, ale sa stany gdzie jest w ogole idealnie (np. Kalifornia). Za to tez kataklizmy sa spektakularne - w Kalifornii trzesienia ziemi, u nas tornada, na Florydzie huragany itp.

Makuc, no pochwalic to sie moge tylko tymi fotkami gdzie nie widac mojej facjaty :-) Niestety, nie moge jej upubliczniac ;-) Aha, jeszcze pytalas o odciski - do kazdego dokumentu imigracyjnego tutaj teraz zapraszaja na zdjecie odciskow, przy kazdym wjezdzie do stanow zdejmuja przy przeprawie celnej, do tego ja tez mam taka prace, w ktorej wszystkim zdejmuja przed przyjeciem....wiec widzisz sama jak to sie szybko kumuluje. Ale na tym poprzestane, bo mi sie juz polityczne komentarze cisna na usta.

A propos polityki, to ja w ogole zielona w temacie - jakie wybory, jaka "trzecia opcja"? Moze mnie ktos bardzo ogolnie uswiadomic (bo rozumiem ze nie chcecie polityka zasmiecac dyskusji). Kurcze, czuje sie jak zdrajca, w ogole o niczym pojecia nie mam i calkiem jestem w tyle. Tylko czasu na polskie wiadomosci na codzien niestety nie mam... :-(

No nic, lece do roboty. Milego wieczora!

najpierw zaległe życzenia dla naszych roczniaczków kochanych.
najcudowniejsze życzenia ode mnie i Agusi dla Franka, Miłosza, Leny, Piotrusia, Patryka, Misi, Wojtusia mam nadzieję, że niekogo nie pominęłam
nat jak się czujesz? i mąż? bo pisałaś że cię przeziębienie łapie
makuc jak Alicja?
dawidowe jak się czuje Laurka?
ida jak tam twoja córcia i mężuś się czują?
roxannka a jak zdrówko u was?
sariska gratulacje dla przyjaciółki
dobranocka Wojtek przyjęty!
cambria gratuluję ząbków nowych

happy specialnie dla ciebie:
na roczku było super. Jak przyszli goście to Agusia się wstydziła i popłakiwała troszkę a potem jaksię rozkręciła to sama chodziła do wszystkich, wdrapywała się i rządziła jednym słowem mówiąc na imprezie. bardzo spodobały się jej prezenty. wszystkim się bawi więc były trafione. wybrała książeczkę, potem kasę a potem różaniec. bardzo była grzeczna w sensie nie płakała, bawiła się ze wszystkimi, zjadła torcika. bardzo sympatycznie było. oczywiście Agusia jako że jest punktualna to o18 powiedziała dobranoc i poszła spać :) goście posiedzieli jeszcze z godiznkę i pojechali. ciasta się udały, torcik też, tzn karpatka nie wyszła ale ptysie wyszły. reszta była ok. także roczek uznaję za udany. postaram się jeszcze dziś wrzucić jakieś zdjęcia

MAMAAGUSI dzięki, że pytasz o nasze zdrowie. U mnie to tylko katar, u Pudzianka chyba też, natomiast mąż kaszle i ma chrypę.
fajnie, że roczek Wam się udał.
kurcze, MALA MI miała być w poniedziałek!
ELIZABENNETT to przeziębienie i pogoda za oknem (właśnie pada...) mnie przytłacza. I to, że się tak wcześnie robi ciemno. Nie lubię tego :-/
ciekawe jak ROXANNKA...
a tak w ogóle to dzisiaj znalazłam w portfelu kartkę, że w zeszły wtorek miałam odebrać w aptece 2 puszki mleka, za które zapłaciłam. ja to jestem zakręcona ;-)

Dobranocka ja jeszcze raz chciałam Ci bardzo pogratulować tak cudownego synusia i powiedzieć ze jestem pod ogromnym wrażeniem jak dzielnie dałaś sobie rade z tym wszystkim :tak: to nie lada wyczyn zajmować sie kilkumiesięcznym brzdącem (co prawda uroczym i przekochanym ale jednak ;-) ) i jednocześnie znosić trudy ciąży. jesteś wielka!!!

mamaagusi super że impreza sie udała i że Agusia zadowolona :-)

cambria gratuleszyny zębolkowe :-)

elizabennet nie wiedziałam o tych odciskach :szok: nieźle...

roxi jak tam po dzisiejszym dniu? jak Patryś w żłobku? no i jak Ty sobie z tym rade dałaś bo to wielkie przeżycie dla każdego z Was :tak:

małej mi
mi brakuje :-( i doriska i sariski i idusi...tylko jak ma mi nie brakowac jak ja tu jestem raz na ruski rok :-( ehhhh....

a my właśnie w ramach strajku odpuściliśmy sobie losowanie kto robi kolacje (jakoś tak zawsze wychodzi że w 99% jestem to ja :rofl: :dry: ) i czekamy na pizze :-p

reklama
Happy, aniawa, cass wszystkiego najlepszego dla Waszych skarbenków z okazji pierwszych urodzinek:))):-):-):-):*****

natuś zdrówka dla całej rodzinki:**

cambria gratuluje kolejnych ząbków:)) no niedługo to Karolek będzie miał już pełne uzębienie;-)

mamaagusi super, że urodzinki udane:))

dobranocka ucałuje Wojtusia i ode mnie:**** jest śliczny:)))

Roxi jak pierwszy dzień w pracy? jak Patryś?

U nas też kolejny ząbek się pojawił - piąty:) górna dwójka:))
Poza tym pogoda paskudna, nie cierpie października i listopada brrrrr tylko do łóżeczka wskoczyć:///

Do góry