reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

MAKUC u nas też zimno :-( i co? Alutek ma katar? :-(
niestety :-( także zdrówka i Wam i mojej Alutce życzę.

Natuś,pewnie,że jakoś tam znam Twoje poglądy życiowe i światopglądowe,co mi nie przeszkadza wcale lubić Cię i szanować:)!Każdy wybiera tak,jak mu serce dyktuje (i trochę rozum;))- to jest właśnie demokracja ,nie ma co się tym stresować...przez następne 4 lata;)))
dokładnie :happy: więc NAT :** i kropka :laugh2:;-)
RYSIA, DORIS wrrr aleście przeciąg zrobiły. ja chę Was więcej czytać. A tu ooo :crazy:
ALICJA oby "spec-majstrzy" coś na ten brak ogrzewania poradzili jutro! u nas jakies 2h temu łaskawie administracja grzać zaczęła. uff. nie zamarźniemy w nocy z tego wniosek ;-) poza tym SMACZNEGO. Nawet nie wiesz jakiej ochoty na pizzę mi narobiłaś :rolleyes2:
DOBRANOCKA ale Twoj Wojtuś jest cudny :* go ode mnie.
CAMBRIA 11 zębów? wow. Gratulacje dla Karolka. oo i dla IKI zębowe gratki też trzeba posłać co by je swojej kruszynce przekazała! :rofl2:
ELIZA w takim razie na zdjęcia bezfacjatowe czekam :-p z tymi odciskami to niezła paranoja widzę. Jeszcze kwestię wjazdu do USA mogę gdzieśtam próbować zrozumieć ale że w pracy taką praktykę mają? :eek: no cóż - co kraj to obyczaj i to chyba nie wymaga dalszego komentarza, bo inaczej to bym inwektywami sypać zaczęła a to sobie jednak odpuścić wolę. Odnośnie PL sprawa wygląda mniej więcej tak:
Partie polityczne - WYBORY.XAA.PL - Wybory Parlamentarne 2011
wybacz, że nie napiszę tego w poście tylko linka Ci bezczelnie daję ale za dużo tego :ninja2:

i tyle :szok: od rana. ROXI łer ar juuu? ajm wejting for njus fromm juu :laugh2::happy:;-)

reklama
joł gerls:p
jestem, a jakoby mnie nie było:p
młoda jeszcze walczy, teraz z tatusiem bo mi się cierpliwość już kończyła:/
po imprezce żyjemy, młoda też. miałam korki więc znowu większość dnia u babci spędziła... a jak płakała jak ją ubierałam a widziała że ja się nie ubieram... nikt mi nie powie że takie maluchy nie rozumieją co się dzieje... ehhhhhhh
ciągle zapominam napisać, ale uśmiecham się w myślach do wszystkich nowych zębolków i "pierwszokroczkowców":-)
boziu, czy to dziecię nie mogłoby w końcu zasnąć, litości!!!!!!!!!!

Bry dziewczęta ja tylko na chwilę, tyle się napisałam i dooopa wcięło mi a miałam tak opisane wszystko ładnie jak nigdy a zwłaszcza roczek Lenki.Więc w skrócie będzie.Zadowolona jestem i z impr i z prezentów.Długo nie było bo o 16 zaczynaliśmy a o 20 już nikogo nie było a Lenka i tak o 19 poszła spać a ja z nią.Tort super,jedzenie tez tylko że za dużo ale nie ja nad tym ślęczałam wiec mi to tito:-DMój S się przeżarł i się biedaczek męczył ale to dobrze bo dziś kłótnia była (poszło o Małą ale w tej kwestii to my sie chyba nigdy nie dogadamy,bo mamy czasem inne poglądy na temat wychowania) i to miał chyba karę na zapas:-DWódka oszukana jakaś bo nic mnie nie brała ale nie narzekam na to jakoś szczególnie.

Najlepsze Zyczenia roczkowe spóźnione ale szczere dla dzieciaczków Happybetti,Idy,Ulisi,Mili,Aniawy i jak o kimś zapomniałam to przepraszam.

chyba słyszę ciszę W KOŃCU!!!
a o stanie psychofizycznym moim niech świadczy fakt że spojrzałam na swoją liczbę postów i pomyślałam: "o! zaraz 3 tysiace mi strzelą!" ale spojrzałam jeszcze raz i sama siebie wyśmiałam:-p

IDA bosz :szok: że dopiero spać Misialinka pajszła? wspólczuję i nie dziwota, że nerwów do dalszego jej usypiania nie miałaś.
IKAA super, że imprezka udana! a % może za mało piłaś skoro nie "brały" :-D

IKA216 wielkie gratki ząbkowe!
MAKUC oby ten katarek szybko przeszedł!
IDUŚ współczuję zasypiania. a co do tego, że dzieci nie rozumieją to ja też myślę, że rozumieją. chociaż mój akurat jak przyjeżdżają po niego dziadkowie to się cieszy.
IKAA29 fajnie, że zadowolona z imprezy jesteś.

witam wieczorkowo znad kielicha winka musujacego i orzechow wloskich:))

najpierw dla Happybeti, Aniawy , Cass i Kruszynki - najpiekniejsze zyczenia roczniaczkowe dla waszych lobuziakow! niech wam rosna i was kochaja bez granic!!!!!!

u nas dzisiaj niezle. ja w pracy do 13h i padlam jak wrocilam.

DOBRANOCKA tego lauszka mam ochote zjesc!!!! ale bym go wyyycmokala!!!

mam wiadomosc od MALEJ MI bo sie pytalyscie i dzisiaj sama mi odpisala, ze teskni za nami, ze problem z netem miala i od srody chyba juz bedzie o ile ja przyjmiemy spowrotem wiec odpisalam ze jasne ze tak zeby wracala jak najszybciej. pisala tez ze dwa zeby Lukiemu ida ize ja gryzie:))

u nas jest tak:

- Leane dzisiaj zrobila dwa raczki, czesto na kolanka staje ale tez czesto zamiast ruszyc na co sie tak juz zanosi to pelzaczkuje.

-dzisiaj tez kolejne nowe slowo: LIZIU , miala w rece lyzeczke swoja z misiem i nieraz jej pytam "pokaz misia" i teraz nie wiem, chyba to mial byc MISIu nie LIZIU:) bo na lyzke mowi KEJKA albo GEJKA.

- dzisiaj tez jak ja szlam rozbierac do kapieli to cmoakalam ja po polikach a ona mnie pocalowala w poliko jak odkurzacz zasysajac:))) przypomina mi sie jak sie urodzila i mi ja dali to pierwse co to mnie uzarla w poliko!:)))

w koncu do nas wrocilo cieplo i slonce, z 12 zrobilo sie 22 wiec po mojej drzemce zabralam mala na plac zabaw i spacer. przy okzji wdepnelam do sklepu gdzie bede pracowac i trafilam na dyra i mu mowie ze z mojej strony bedzie ok ze zaczne tak jak sie umawialismy. pytal jak zareagowali na moja dymisje, a Leane w wozku patrzyla na niego "spod spodu" jakby i wschluchiwala sie co on gada:))) spojrzalam na Leane i mowie " to moj nowy szef kochanie" a dyro wybuchnal smiechem:))))))))

w sumie dzionek udany. w mojej obecnej robocie dzisiaj "szefowej" kazala se zrobic kawe i zniesc na dol:)))) hihihi:)

Makuc bo ja wiem czy mało,kilka kielonków obaliłam a jak na mnie abstynentkę ostatnimi czasy to się dziwię że tak słabo zadziałało,żeby nawet trochę nie zaszumiało:oo:

reklama
Do góry