reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Melduje się po pierwszym dniu w pracy ... przeżyłam :-)
i musze się pochwalić, że nie było tak źle jak myślałam, a właściwie było bardzo dobrze :rofl2: Myślałam że od rana bede ryczeć, a uroniłam tylko łezke jak juz odbierałam Ptyśka ze żłobka i to ze wzruszenia, że moge go przytulić :sorry: W pracy narazie luz, musze się wdrożyć od nowa i takie tam. Najważniejsze, że Patryk był bardzo dzielny, ucieszył się jak mąż go zaprowadził do żłobka, odrazu zaczął się bawić zabawkami :-D Z jedzeniem nie ma problemu ten mój mały głodomorek, troche gorzej ze spaniem ale godzinną drzemke miał więc najgorzej nie było ;-) Ogólnie ok, oby tylko tak zostało :rolleyes2:

Dziękuje wam bardzo za pamięć i kciuki :*** trzymajcie je dalej coby się nagle coś nie spsuło :sorry: Przepraszam, że nie poodpisuje ale padam na pyszczek i już raczej powinnam w łóżku dawno chrapać :tak:

Buziaki i dobrej nocki!!! :-)

KASIS!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo???????????????????? jak to ?????? napisz cos wiecej plizzz!!!!!!!!!! jak to sie rozstajesz???? stal sie tyranem? zdradza??? co sie dzieje?????????????????? ale dalas czadu teraz ze chyba nie zasne....

ROXI pierwsze koty za ploty:))) widzisz ze to nei boli??:))))

kochane
Chciałam Wam tylko napisać,że podjęłam decyzję i rozstaje sie z mężem tak dalej żyć sie nie da....
:szok::-( mam nadzieję, że podjęłaś tą decyzję po długich przemyśleniach.... :-( przykro mi, że jest aż do tego stopnia źle. A rozmiawiałaś ze ślubnym? Próbowaliście dojść do jakiegoś porozumienia? tulam. mocno.

ROXI :laugh2::happy: brawa dla Was. Czyli wychodzi na to, że nie taki diabeł straszny! cieszę się ogromnie, że tak dzielnie ten pierwszy dzień przetrwaliście.

O raju...znów mi forum popsuli bo jakies dziwne jest:baffled::eek:
No,nic...witam się i po pierwsze jeszcze raz pieknie z Amelką wszystkim dziękujemy za pamięc,życzenia i smski- baaardzo nam miło było:tak::tak::tak::***
Dobranocka- cudnego masz Wojtusia...Napatrzyć się nie mogłam...Śliczny jest :tak::-)
Współczuje wszystkim zakatarzonym- Amelka tez trochę,na szczęście nie na tyle,by jej to spać czy jeść przeszkadzało,więc dzięki za drobne łaski...:/.Ja tez sezon grzewczy zaczęłam;-).Tylko teraz problem z wszędobylskim dzieciem- jak wytłumaczyć,żeby nie podchodziła do pieca,bo się poparzy???Zastawiam dojście jak mogę,ale boję się,ze to nie wystarczy...
Mamaagusi- gratuluję udanej imprezki:))).I wreszcie biorę się za "wieszco";-):tak:.
Ikaa Wam też,szkoda,że posta żżarło,buuu:-(.Ja tez się namęczę nieraz,postaram i wtedy jak na złość wcina:baffled:
Kasis- tulam...:***Na pewno nie było Ci łatwo podjąć taką decyzję...:***Trzymaj się.
...aaa,cos mi wyskakuje jak piszę"autosaved":-):tak:- czyżby koniec "zeżartych " postów???No,zobaczymy:-):confused2:
Roxi- super,że pierwszy dzień w złobku i pracy taki udany- oczywiście trzymam kciuki,aby nadal tak było:)))*
Ida- pewnie,że dzieci rozumieją,co się dzieje- przecież w tym wieku błyskawicznie się uczą wszystkiego.:***
Musze suwaczek zmienić,bo mi stanął na roczku;-)
Dziś "wysyp" roczniaczków mamy:-):-DWięc najlepsze urodzinkowe życzenia dla:
Karolka
Hani
Wikusi
Agusi

i Natalki

Uska,Pszczylaszczka,Monia,Mamaagusi,Elusia-dla Was i Dzieciaczków wszystkiego najnajnaj:-):-):tak::***

U
ff..ale cięzko sie teraz na kolorowo pisze...w poprzedniej wersji było łatwiej...:no::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry