reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Natuś,pewnie,że jakoś tam znam Twoje poglądy życiowe i światopglądowe,co mi nie przeszkadza wcale lubić Cię i szanować:)!Każdy wybiera tak,jak mu serce dyktuje (i trochę rozum;))- to jest właśnie demokracja ,nie ma co się tym stresować...przez następne 4 lata;)))

Natolin zdrówka dla Was również, męża może do dr wyślij jak tak kiepsko się czuje !!! Ja Twoich poglądów w tym temacie nie znam ale szanuję każde zdanie i każdy wybór :-)

Ostatnia edycja:
hej
ja tylko szybciutko chciałabym złożyć spóźnione ale bardzo bardzo bardzo szczere życzonka z okazji 1-szych urodzinek Piotrusiowi Natolinki i Michalince Idusi:-)Żyjcie kochane dzieciaczki w zdrowiu,w szczęściu i bądźcie zawsze radością swych bliskich.Sto latek!!!:-):-)Zobacz załącznik 397167
A teraz składam najlepsiejsze życzonka urodzinowe dla dzisiaj świętujących roczniaczków Amelki Happybeti i Wojtusia Aniawy:-)
imagesCA6W1MID.jpgi również życze sto latek i wszystkiego najwyjątkowiejszego:-)

aaa i jeszcze raz chciałabym pogratulować Dobranocce ślicznego synka Wojtusia:-)

MIŁEGO DNIA:-)

Doris, Rysia ale mnie przewiałoooooooooooooooo.
Co u Was???
Taka cisza jest dziś dobijająca...koniec pracy więc się zmywam...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja :-) troche późno ale co tam ;-)

Natuś życze duuużoo zdrówka Tobie i Niuńkowi :*****

makuc współczuje małego marudera :***
u nas zimno tak, ze szok, w bloku grzeją ale u nas w mieszkaniu nie :confused2: próbowaliśmy odpowietrzyć ale nic nie dało. jutro mają do nas przyjść "fachowcy" ze spółdzielni. Zobaczymy jacy z nich fachowcy :/ a tak w ogóle to ja już sezon moherowych skarpet do łóżka rozpoczęłam :rofl2: :-D

ika kciuki za mieszkanko zaciśnięte :tak:

happy, aniawa, cass

mega gratulacje
dla Waszych maluszków!!!!

prezencik.jpg

roxi kciukaski mocno, mooocno zaciśnięte, bedzie dobrze :tak:

Idus mówisz, że małą dresiarę bedziesz miała :-p długopis? no no no to moga sobie z moją małą łapkę przybić :-) widzisz dwie nie tylko piękne ale i inteligentne dziewczyny mamy, ale to było oczywiste od początku - po takich mamusiach :-) :-D

emiś Franio to prawdziwy facet, wiedział po co sięgnąć :-)

happybeti napisał/a:
Z fotkami znowu dooopa,bo ...kupiłam nówki baterie do aparatu,coby i Amelki pierwsze kroczki i wszystko uwiecznić,no i okazało się,że w ogóle nie działają
no.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
.Coś pecha mam ostatnio co do uwieczniania...
współczuje :****

dziuluś ani sie obejrzysz a bedziesz miała nowego małego "czworonoga: ;-) gratki dla Leane :***

kania
współczuje guza Oliwci :***** jejku ktoś jeszcze guza miał i zapomniałam :-( tak to jest jak sie pisze z dzieciem za plecami bo oczywiście w trakcie było "opam, ooooopam" :/

Do góry