reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
NATOLINKO Pudziankowi wszystkiego naj, naj, naj z okazji pierwszych urodzin chciałam złożyć. Niech rośnie duży, szczęśliwy i niech los zawsze będzie dla Niego łaskawy

Zobacz załącznik 396727

bawcie się dzisiaj dobrze !!!

* a resztę nadrobię później ;-)

Dobranocka gratki gratki dla Ciebie i Wojtusia.

Emilka ,Rysia,Natolin,Ikaa,Mamaagusi- mam nadzieję że imprezki się udadzą.

Roxi to zdrówka dla niunia aby katar poszedł precz

Elizabet jak miło że wrociłaś. Fajnie że masz ciepło ale mi taka pogoda jaka teraz jest w Wawie nie przeszkadza, oby nie badało

Happy emilka ma ciekawe podniebienie ;-). Moja właśnie usneła i śniadanie czeka: tost z masełkiem, jajeczniczka i kakao.

Witam się po fatalnej nocce :-( Patryk znowu ma katar buuu ... spać przez to nie mógł,a jak on nie spał to i rodzice nie spali :no:W dodatku mnie gardło boli, mąż ma gorączke, no poprostu rewelacja :oo:

elizabennett
, rozumiem, że u ciebie brak takich rarytasów jak perełka ;-) trzeba było tak odrazu, zaraz priorytetem wyśle bo mój mąż to ostatnio tylko w tym się lubuje i mamy mały zapas :-D miłego spacerowania życze, bo pogody to tylko pozazdrościć :tak:

happybeti, elwirka, zazdroszcze nocki :sorry2: wasze dziewczyny to się chyba zgadują bo jak kiepska nocka to u was obu :rofl2:

nat, no pewnie, lepiej nastawić się na gorsze bo można się mile zaskoczyć, ja tak miałam przy porodzie i tego ci zycze przy drugim ;-) zdrówka dla męża i dla ciebie!

ida, ładnie ci Inka dzisiaj pospała :-) dużo zdrówka dla Was! u nas też znowu szpital rodzinny się robi :baffled:

dziulka, kciuki trzymam, żeby dzień ci szybko zleciał, no i żeby wszyscy przy życiu zostali :rofl2:

kroma, miłego gościowania ;-) u nas Patryk z taboretem zasuwa po całym mieszkaniu :-D

makuc
, już wczoraj miałam napisać, że taki avek to do ciebie nie podobny ;-) ale podoba mi się bardzo :-)

dawidowe,
mniam, ale mi smaka narobiłaś tym śniadankiem dla niuni swojej :-D U nas katarek niestety nie przeszedł :-( a jak Laurka się czuje ?

nat,mila najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zdrówka i samych radości dla Piotrusia i Patryczka :-):-)

Mąż właśnie po świeże pieczywko poszedł na śniadanko, a ja próbuje się nacieszyć moim skarbem, przed powrotem do pracy :sorry2:

Ostatnia edycja:
MAKUC jak tam ALutek???
dziękuję, że pytasz :* jedynym śladem po upadku jest tylko niewielki siniak na czole. Ufff...

U nas dzisiaj już tradycyjnie, najpierw żłobek a potem zakupy i dzionek mija. Patryk w żłobku miewa się bardzo dobrze, więc i ja mam lżej na sercu :-) Tylko znowu katarzysko mu się zaczęło, ledwo go wyleczyliśmy a jemu po kilku dniach znowu z nosa się leje i to dopiero teraz przed samy snem :-( Już dwie pobudki były bo bidulek oddychać nie może :-( coś czuje, że nocka bedzie ciężka ... w dodatku sąsiedzi jakies urodziny wyprawiąją i tylko co i raz "sto lat" śpiewane pijackimi głosami słysze :dry:
a) cieszę się, że Ptyś dobrze się w żłobku czuje! oby tak juz cały czas było
b) ZDRÓWKA dla Niego!
c) współczuję nocki. kurcze przecież jak będzie zasmarkany to do żłobka nie pójdzie? i korzystaj z tego weekendu ile się da. Buźkam.

ooo HAPPY wyspana :-p:rofl2: może znalazłaś idealny sposób na Amelkę? ;-) najpierw kolacja z Tobą + później butla = ładne blanocianie do rana :-D odnośnie Maksia to mądry z niego chłopak widzę! i zdeklarowany absytnent? wiesz, ja mam kolegę wyznającego podobna zasadę i on nie pije od jakiegoś 18 r.ż a teraz ma 36 lat. I wytrwał :happy: mimo, że za każdym razem znajommi mu % wcisnąć próbują, bo niby "jak to bez alkoholu się bawić?". Ale stanowczy jest i dumna z Niego dzięki temu jestem :rofl2: acha i musiałam sobie sprawdzić do to ten Dom Perignon jest :-p:zawstydzona/y: a miałam o coś jeszcze zapytać - Maks teraz do jakiejś szkoły wracać nie powinien, czy cuś? tak ostatnio się nad tym zastanawiałam nawet. Czy jeszcze jest w domu itp. itd.
IDA udanych przygotowan do jutrzejszego świętowania! i ooo zazdroszczę takiego długiego Misialinkowego blanociania. U nas dzisiaj po 6 pobudka była. Tiaaa szkoda, że miałam nadzieję, że chociaż w weekend będzie mi dane dłużej sie w łożu polenić :nerd:

u nas wlaśnie Alutka ululana a ja zastanawiam się skąd wziąść siły na cokolwiek. Za oknem dalej szaro i przeraża mnie wizja wyjścia na dwór ale niestety trzeba gdyż kolejnego dnia w 4ścianach nie zniesę :no:

reklama
Roxi wg lekarki lepiej. A dzis jakaś taka gorąca jest ale nie ma gorączki. Moze dlatego że tydzien miala około 36 a teraz ma 37,3. Cos rzężenia nie słysze ale kaszle strasznie. A ja jej chodze i dogadzam: wczoraj kupiłam lale a teraz a to kakao a to dobry soczek itp.
W sumie ma czas na chorowanie bo cały tydzien mam wolne.

Do góry