reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam się i ja w tym wyjątkowym dla mnie dniu :-)
moje dziecko z okazji święta się tak przesikało w nocy, że miał wszystko mokre rano, nie wiem jak to się stało. pobudka o 6:15, więc i tak o pół godziny lepiej niż wczoraj.
ROXANNKA w lepszy kolejny poród to ja nie wierzę, bo można się niemiło rozczarować.
ELIZABENNETT nie dziwię się, że jesteś padnięta po całym tygodniu, fajnie, że zajrzałaś i tak no i tych 28 stopni to Ci tak zazdroszczę, że nawet sobie tego nie wyobrażasz jak bardzo!
HAPPYBETI mąż miał iść dzisiaj jeszcze na kilka godzin do pracy, ale z tego co widzę to chyba nie idzie ;-) ale to dlatego, że on jest naprawdę bardzo mocno przeziębiony :-/
Pozdrawiam serdecznie i idę wyściskać moje dziecko ;-)
choć już życzenia złożone ;-)

z racji roczku postanowiłam wstawić fotkę Pudzianka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nat,biedny...daj mu cos porządnego z leków "na znieczulenie".Wiesz,mój M. tez się okropnie czuł w dzień imprezki i przetrwał ją tylko dzięki potrójnej dawce Gripexu rozpuszczonego w wodzie(trzeba było widzieć jego minę,jak pił to paskudztwo;))
...a fotke już widziałam:))))

HAPPYBETI dzięki :-) na razie śpi, ale jak wstanie to mu coś mocnego zapodam jeszcze. Choć coś mi się zdaje, że u niego to już poważniej się zrobiło.

Wiesz,mój M. taki "antylekowy" i w ogóle,ale go zmusiłam,zeby to wypił.Co prawda twierdził,że to nic nie pomoże,ja mu na to,że być może nie wyleczy,ale znieczuli na tyle,ze będzie w stanie funkcjonować,no i (jakl zwykle;))) miałam rację;).

ja na szybko bo dzidzi dosypia jeszcze:
eliza, za te 28 masz w ząbka jak się kiedys spotkamy:-D
w klubie mamuś z dodatkową dzidzią na karku (czyt. chorym facetem) melduję się i ja:crazy:
w klubie dzieci ponownie zasmarkanych
- witam sie i ja:angry::angry::angry:
ja nie wiem czy to jakaś odgórna reguła czy co że facet(tudzież mamusia) i dziecię muszą byc przed imprezą zasmarkani:confused:
nat, gdzie to zdj? lecę szukać:-D
aha, rysiek, no to gratki!!! ja 3 na początku studiów bardzo przeżywałam a potem luzik - przyzwyczaiłam sie, bo niektórzy pseudowykładowcy nie uznawali innych ocen:nerd:a qjonem też przestałam być:rofl2:

witam porankowo, mloda spi.

NATOLI i MILA z okazji roczku zycze waszym slodziaczkom roczniaczkom samych cudownych chwil, w zdrowiu i radosci, niech spelnia sie wasze najmniejsz i najskrytsze marzenia i badzcie pociecha i duma waszych rodzicow cale zycie!

no i na mnie czas niestety.... kuzwa oglupieje tyle godzin dzisiaj ze rzygac mi sie chce... trzymajta kciuki coby wszyscy zywi z tego wyszli:rofl2:

Amelka zjadła śniadanko (kanapka z kiełbasą krakowską),teraz muszę sprzątać podłogę,choć wieczorem przed spaniem to robiłam:/.Dzionek słoneczny,pewnie wstawię kolejne pranie i ruszymy na spacerek(chyba,że okaże się,ze brat jednak dziś wpadnie,to będę musiała zająć się przygotowaniem czegoś dla nich:)).A,ubrac się muszę;)))!
Ida- no,mijamy się:((((!A u Was imprezka jutro,z tego ,co pamiętam,tak?Kurujcie się i miłych przygotowań:)*.

Witam

ja też na szybko, zaraz mam gościa na kawę i muszę jeszcze podłogę przetrzeć bo dzieci coś wylały i się lepi. Ja po fryzjerze byłam padnięta siedziałam tam z 4 godziny wróciłam o 7,30 do domu a wyszłam o 2,30. Arek jeżdzi w domu krzesłem, oszaleć idzie.

Ida- zdrówka dla twoich schorowanych, a w szczególności malutkiej :)
Natolin- sto lat dla was, dla ciebie i małego Pudzianka Zobacz załącznik 396717Zobacz załącznik 396718 i dla was Mila sto lat :) Zobacz załącznik 396719

reklama
Do góry