reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej kochane melduje się z pracy,dziś walczę 12 godzin.
Błażejek już zdrowszy,jeszcze charczy mu i katarek,ale już znacznie lepiej:))
Dobranocka GRATULACJE:)))))
Nat sto lat dla Pudzianka:))niech rośnie zdrowo:)

reklama
Witam dziewczynki w ten pochmurny weekend.

Dobranocka gratulacje. Niech się Wojtuś zdrowo chowa.

Dziękujemy z Pawciem za suwaczkowe gratki.
U nas trochę haos w domu w związku z moim pójściem do pracy, uczymy się pomału jakoś zorganizować. Pawełek chory ma anginę już drugi antybiotyk dostaje.

Życzę Wam i Waszym pociechom duuużo zdrówka i pozdrawiam Wszystkie serdecznie.

Bry...

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia - Natolin i Patryka - Mili z okazji ukończenia pierwszego roczku !!!

Makuc jak Alutka się dziś czuje? Doczytałam że lepiej, to dobrze. Współczuję jej wczorajszego zderzenia się ze stołem, wierzę że nerwa miałaś... moja dziś też zaliczyła upadek i śliwa na czole jakich mało. U Nas też nie było mowy o jakimkolwiek bilansie.
Dawidowe Laurka znów choruje ojej, zdrówka jej dużo życzę, fajnie że spoko lokator się trafił i że sprząta po sobie.
Roxannka Patryka katar nie może odpuścić??? mojej niestety też, takie są uroki żłobków...ojj i szpital u Was w domu też??? ranyyyy zdrówka Wam wszystkim życzę.
Kahaaa udanego wypoczynku.
Natolin zdrówka Wam życzę i udanej imprezki.
Emiliab udanej imprezki i zdrówka dla mamy.
Happy u nas mazanie szyby balkonowej jest na porząkdu dziennym...super, że nocka tak pięknie przespana.
Ikaa29, Mamaagusi Wam też udanej imprezki życzę.
Rysia gratuluję zaliczenia egzaminu, ważne że do przodu :-) i super że z facetem się pogodziłaś.
Alicja jak Ty obiadki takie "treściwe" jadasz to kolację pewnie sobie odpuszczasz co?
Elizabennet zazdraszczam takiej pogody, wyślij trochę słonka do Polski.
Elwirka widzę, że i Wy tej nocy pospaliście :-)
Ida zdrówka życzę Wam wszystkim i udanej imprezki roczkowej :-)
Kasia33 zdrówka dla Pawcia.
Doris jak Mikołaj? a Dorian? a z J? napisałaś do każdego a o sobie nic:-(
Kasis to straszne co ich spotkało :-( ja smutna od wczoraj chodzę :-( Cieszę się, że Błażej czuje się już lepiej. Buziaczki dla Was i miłej pracy.

Udało mi się troszkę nadrobić. Nocka ciężka, dzień też się wcześnie zaczął 4.40, wczorajsze zasypianie trwało 1 h :-(. Dziś standardowo sprzątanie, zakupy, obiad jeszcze nie gotowy, Oliwia właśnie ucina sobie drzemkę. Ja mam nastrój taki łooo. Dziś wychodzi za mąż moja dobra koleżanka z pracy, dzwoniła z rana by się coś doradzić. Ciężko choruje, teraz jeszcze jest w ciąży i ten szybki ślub. To wszystko ją sporo kosztuje i wylądowała w szpitalu, nie chcieli jej wypuścić wyszła na własne żądanie :-( Martwię się o nią :-( zresztą ostatnio o wszystko się martwię...

Kroma przepraszam,ale ostrzegałam:((( ale wiesz co to powinno nas przestrzec żebyśmy nie przejmowali się jakimiś duperelami bo ludzie naprawde przechodzą ciężkie chwile.

reklama
kasis- ja nawet na pogrzebie strych ludzi płacze a co dopiero dzieci, masz rację. Trzeba się cieszyć, ale z drugiej strony jaka ta białaczka podstępna, dzisiaj u nas w GW były badania dla dzieci i wizyta u onkologa za darmo, ale w sumie tylko dla tych powyżej 3 lat chociaż stali też z małymi dzieciakami.

Do góry