reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Witam dziewczynki w ten pochmurny weekend.
Dobranocka gratulacje. Niech się Wojtuś zdrowo chowa.
Dziękujemy z Pawciem za suwaczkowe gratki.
U nas trochę haos w domu w związku z moim pójściem do pracy, uczymy się pomału jakoś zorganizować. Pawełek chory ma anginę już drugi antybiotyk dostaje.
Życzę Wam i Waszym pociechom duuużo zdrówka i pozdrawiam Wszystkie serdecznie.
Dobranocka gratulacje. Niech się Wojtuś zdrowo chowa.
Dziękujemy z Pawciem za suwaczkowe gratki.
U nas trochę haos w domu w związku z moim pójściem do pracy, uczymy się pomału jakoś zorganizować. Pawełek chory ma anginę już drugi antybiotyk dostaje.
Życzę Wam i Waszym pociechom duuużo zdrówka i pozdrawiam Wszystkie serdecznie.
kasis
Dziewczynki coś Wam dam do obejrzenia, to jest dla mam o silnych nerwach, ja się poryczałam
4 Października mija rok jak synek zmarł dalekich znajomych to jest film pamięci.
Musimy docenić co mamy...
http://www.youtube.com/watch?v=3rUirKoYc_M
4 Października mija rok jak synek zmarł dalekich znajomych to jest film pamięci.
Musimy docenić co mamy...
http://www.youtube.com/watch?v=3rUirKoYc_M
ELWIRKA 25
Mamuśka
kasis smutne ten chłopczyk umarł w dzień narodzin mojej OLiwki poryczałam się
Kania78
...
Bry...
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia - Natolin i Patryka - Mili z okazji ukończenia pierwszego roczku !!!
Makuc jak Alutka się dziś czuje? Doczytałam że lepiej, to dobrze. Współczuję jej wczorajszego zderzenia się ze stołem, wierzę że nerwa miałaś... moja dziś też zaliczyła upadek i śliwa na czole jakich mało. U Nas też nie było mowy o jakimkolwiek bilansie.
Dawidowe Laurka znów choruje ojej, zdrówka jej dużo życzę, fajnie że spoko lokator się trafił i że sprząta po sobie.
Roxannka Patryka katar nie może odpuścić??? mojej niestety też, takie są uroki żłobków...ojj i szpital u Was w domu też??? ranyyyy zdrówka Wam wszystkim życzę.
Kahaaa udanego wypoczynku.
Natolin zdrówka Wam życzę i udanej imprezki.
Emiliab udanej imprezki i zdrówka dla mamy.
Happy u nas mazanie szyby balkonowej jest na porząkdu dziennym...super, że nocka tak pięknie przespana.
Ikaa29, Mamaagusi Wam też udanej imprezki życzę.
Rysia gratuluję zaliczenia egzaminu, ważne że do przodu :-) i super że z facetem się pogodziłaś.
Alicja jak Ty obiadki takie "treściwe" jadasz to kolację pewnie sobie odpuszczasz co?
Elizabennet zazdraszczam takiej pogody, wyślij trochę słonka do Polski.
Elwirka widzę, że i Wy tej nocy pospaliście :-)
Ida zdrówka życzę Wam wszystkim i udanej imprezki roczkowej :-)
Kasia33 zdrówka dla Pawcia.
Doris jak Mikołaj? a Dorian? a z J? napisałaś do każdego a o sobie nic:-(
Kasis to straszne co ich spotkało :-( ja smutna od wczoraj chodzę :-( Cieszę się, że Błażej czuje się już lepiej. Buziaczki dla Was i miłej pracy.
Udało mi się troszkę nadrobić. Nocka ciężka, dzień też się wcześnie zaczął 4.40, wczorajsze zasypianie trwało 1 h :-(. Dziś standardowo sprzątanie, zakupy, obiad jeszcze nie gotowy, Oliwia właśnie ucina sobie drzemkę. Ja mam nastrój taki łooo. Dziś wychodzi za mąż moja dobra koleżanka z pracy, dzwoniła z rana by się coś doradzić. Ciężko choruje, teraz jeszcze jest w ciąży i ten szybki ślub. To wszystko ją sporo kosztuje i wylądowała w szpitalu, nie chcieli jej wypuścić wyszła na własne żądanie :-( Martwię się o nią :-( zresztą ostatnio o wszystko się martwię...
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia - Natolin i Patryka - Mili z okazji ukończenia pierwszego roczku !!!
Makuc jak Alutka się dziś czuje? Doczytałam że lepiej, to dobrze. Współczuję jej wczorajszego zderzenia się ze stołem, wierzę że nerwa miałaś... moja dziś też zaliczyła upadek i śliwa na czole jakich mało. U Nas też nie było mowy o jakimkolwiek bilansie.
Dawidowe Laurka znów choruje ojej, zdrówka jej dużo życzę, fajnie że spoko lokator się trafił i że sprząta po sobie.
Roxannka Patryka katar nie może odpuścić??? mojej niestety też, takie są uroki żłobków...ojj i szpital u Was w domu też??? ranyyyy zdrówka Wam wszystkim życzę.
Kahaaa udanego wypoczynku.
Natolin zdrówka Wam życzę i udanej imprezki.
Emiliab udanej imprezki i zdrówka dla mamy.
Happy u nas mazanie szyby balkonowej jest na porząkdu dziennym...super, że nocka tak pięknie przespana.
Ikaa29, Mamaagusi Wam też udanej imprezki życzę.
Rysia gratuluję zaliczenia egzaminu, ważne że do przodu :-) i super że z facetem się pogodziłaś.
Alicja jak Ty obiadki takie "treściwe" jadasz to kolację pewnie sobie odpuszczasz co?
Elizabennet zazdraszczam takiej pogody, wyślij trochę słonka do Polski.
Elwirka widzę, że i Wy tej nocy pospaliście :-)
Ida zdrówka życzę Wam wszystkim i udanej imprezki roczkowej :-)
Kasia33 zdrówka dla Pawcia.
Doris jak Mikołaj? a Dorian? a z J? napisałaś do każdego a o sobie nic:-(
Kasis to straszne co ich spotkało :-( ja smutna od wczoraj chodzę :-( Cieszę się, że Błażej czuje się już lepiej. Buziaczki dla Was i miłej pracy.
Udało mi się troszkę nadrobić. Nocka ciężka, dzień też się wcześnie zaczął 4.40, wczorajsze zasypianie trwało 1 h :-(. Dziś standardowo sprzątanie, zakupy, obiad jeszcze nie gotowy, Oliwia właśnie ucina sobie drzemkę. Ja mam nastrój taki łooo. Dziś wychodzi za mąż moja dobra koleżanka z pracy, dzwoniła z rana by się coś doradzić. Ciężko choruje, teraz jeszcze jest w ciąży i ten szybki ślub. To wszystko ją sporo kosztuje i wylądowała w szpitalu, nie chcieli jej wypuścić wyszła na własne żądanie :-( Martwię się o nią :-( zresztą ostatnio o wszystko się martwię...
reklama
kroma
kasis- ja nawet na pogrzebie strych ludzi płacze a co dopiero dzieci, masz rację. Trzeba się cieszyć, ale z drugiej strony jaka ta białaczka podstępna, dzisiaj u nas w GW były badania dla dzieci i wizyta u onkologa za darmo, ale w sumie tylko dla tych powyżej 3 lat chociaż stali też z małymi dzieciakami.