reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

kahaaa u nas rytualy zawsze sa, same nie wiem co zadzialac wiecej, jakos przetrwamy, te lunatykowanie znowu u nas zaczelo sie od tego czasu jak mlody przestal w nocy jesc, czyli ok. 3 tygodni juz. nasze napady nocne trwaja ok3. do 10 minut, dzis z zegarkiem bede sprawdzac godziny.
makucmnie tez przeraza to troche, na poczatku myslalam, ze on tak reaguje bo chce jesc, ale to nie o jedzenie zdecydowanie chodzi,
emila bleee tyskie, nie lubie zwyklego piwa, nie ma jak cichan, czy jakies lokalne browarki
dziulka juz widze mine laski, oj pewnie przeklinala cie pod nosem
ida rozaniec, dlugopis, kolejne mozesz wg wlasneg uznania polozyc, u nas byl jeszcze kluczyk samochodowy

reklama
ja zauwazylam ze w niedziele i soboty nas duzo mniej jest. normalka jak jest weekend. ale ogolnie ja nie uwazam zeby zamieralo. juz kiedys mialam pisac ze w poniedzialki tez raczej cihawo a potem sie rozkreca do piatku samego (nieraz 9 stron musialam nadrabiac wrrr!). ja bede wierna na placu boju!

MALA MI, EFA, FROGG,LADYGAB, LUTYMALGOS,ELUSIA, EMILIAB,MONIMONI, oraz kto mi tam jeszcze w glowie siedzi- wracac tu prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NATOLIN chyba zaczniemy sms wysylac karne dla nieobecnych:))

Ostatnia edycja:
To i ja się zamelduje, coby troszke frekwencje podnieść ;-) Sił brak ale troszke poczytałam i spróbuje coś konstruktywnego napisać :tak:

margerrita, dziulka, happy, alicja, kania, ika, super czytało się wasze relacje :-) ciesze sie, że wszystko się udało, nawet jeśli były jakieś niedociągnięcia ;-) albo zdjęć mało :sorry: najwazniejsze że dzieciaczki wasze szczęśliwe :-):-):-)

kahaaa, margerrita, oby waszym synkom szybko przeszły te nocne lunatykowania! po opisie domyślam się że to nie jest zbyt przyjemne :no:

dziulka, gratki zębolkowe dla Leane!!!

elwirka, kania, udanych imprezek jutro! :-)

paolcia, duchowo cie dzisiaj wspierałam i myślami byłam z tobą w pracy :tak: mam nadzieje, że dzień zleciał szybko i nie najgorzej! Czekam na jakieś relacje bo pamiętasz że ty musisz mnie za tydzień na duchu podtrzymywać ;-)

doris, a co tam u ciebie się dzieje, że humor nieteges ?? pisz szybko bo mi twej obecności tutaj brak :sorry:

kania, dzięki że pytasz, humor raz dobry raz kiepski, tak na zmiane :zawstydzona/y: filmik wczorajszy to "księga ocalenia" z denzelem, taki se :happy:

kasis
, ciesze się, że Błażejek ma się już lepiej :-) tylko szkoda że z nami jednak nie mogłaś posiedzieć :-(

ika,
kciuki za szczepienie!!! my zapisaliśmy się na pneumokoki ale termin dopiero na listopad :szok:

makuc, do mnie ida tyz nie pisze :no2: chyba trza się sfochować :-p:rofl2::rolleyes2:

ida
, mnie też ciekawi ta inna przyczyna nieobecności na forum :rolleyes2: a co do innych rzeczy na roczek do losowania, to mój mąż wymyślił że położymy piłkę nożną :-D

kroma,
dobrej nocki! odpoczywaj od tych swoich urwisów ;-)

dobranocka,
STO LAT dla Justysi !!! a jak ty się czujesz ?

My dzisiaj ciężki dzień mieliśmy, najpierw lekarz Ptyśka, infekcja już prawie sobie poszła, przy okazji ważenie i mierzenie - 9660 i 75 cm :-) mało przytył ale za to wzwyż poszedł sporo :-) potem żłobek, wstępnie zapoznanie ;-) później do moich rodziców i jeszcze mój lekarz :dry: oj było dzisiaj tego wszystkiego, a na dodatek Patrykowi zęby idą i straszna maruda na koniec dnia się zrobił :baffled: No w każdym razie w najbliższym czasie napewno spokojniej nie będzie :no::happy::sorry:

Ostatnia edycja:
a zapomnialam wam napisac: laski z roboty sie domagaja zebym na odchodne postawila cos, powiedzialam ze nie mam kasy (bo to prawda) bo mam ubezpieczenia auta do zaplaty teraz (co pol roku) a po drugie nikt mnei szczegolnie nie wital wiec nikt mnie nie bedzie zegnal!:)po trzecie wole mezowi konkretny prezent na urodziny kupic niz stawiac w robocie picie i zarcie. a z tym z ktorymi sie lubie to zawsze moge sie spotkac prywatnie.a nawet i opic.

reklama
Do góry