reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

IKA ooo super, że i u Was wszystko sie udało. Szkoda tylko, że praktycznie zdjęc nie macie. A kciuki za szczepienie zaciskam mocno. Jakie to (jeśli moge wiedzieć)
ELWIRKA bawcie się jutro jak najlepiej!
MARGERRITA, KAHAAA przeraziłyście mnie tymi opisami "luntykowania" nocnego. W sumie to nawet nie wiem jak to nazwać inaczej :-( mam nadzieję, że Wasze dzieci w koncu zaczną spokojnie sypiać, bo to o czym piszecie to jakiś koszmar dosłownie!

reklama
kurcze miałam posiedzieć z Wami dziś,ale młody co chwile kaszle,wierci się wiec nie mam jak :(((
Dobranocka Gratki z okazji roczku dla Justynki:))

Justynka wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek!!!!!!

Dobranocka-mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze
Kasis -dla Błażejka zdrówka
Dziulka-super że imprezka udana,mała wyglądała ślicznie
Happy-tort rewelacja,bardzo ładny,taki nie spotykany,widać że córeczka zadowolona i fajnie tak rodzinnie u Was było
Kania,Alicja,Ika-fajnie że imprezki się udały i jesteście zadowolone

My roczek świętować będziemy tylko w trójeczkę:tak:

Dobranoc

Ostatnia edycja:
hejka!
Ala, beti, dziulka, ika, kania i reszta mamuś "poimprezowych", zazdraszczam i gratuluję wyjścia cało z opresji;-);-);-)
Ala, a jakie rzeczy jej daliście do wyboru w ramach "wróżby"? szukam natchnienia, bo u nas to książeczka, kieliszek i pieniążek tylko... a ja bym chciała żeby moje dziecię miało większy wybór ad swojej przyszłości:rofl2:
beti, zabiłabym za nawet przypadkowe skasowanie zdjęć!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale cieszę się że królewna i rodzice dobrze się bawili:-)
emiś, a wy kiedy roczkujecie??? w czwartek będę w Gwie bo kupiłam voucher jak zwykle do salonu fryzjerskiego:-pale tym razem będzie radykalne cięcie:laugh2:i niestety jak zwykle pewnie będzie "hobbit, tam i spowrotem":crazy:ale któregoś dnia wybiorę się sama, auto pod tesco zostawię i śmigniiemy do ciebie na kawkę:tak:
elwirki cuś mało dzisiaj???ale na zamknietym jeszcze nie byłam...
kaniuś, jak Oliwka???
paolcia, pierwszy dzień w pracy chyba jak się nie mylę???
i nie pamietam co jeszcze...
no zamiera jakby bb nasze, zamiera, ale czy tylko praca mamuś jest tego powodem to ja pewna nie jezdem...

ooo Ty IDULCU a do mnie to nic nie napiszesz? :-( skoro nie powroty do pracy są powodem to co to być może? :confused::confused::errr::ninja2::growl: nawet ja STYRANozaur wieczorem się meldnęłam i nie uciekłam tak szybko jak planowałam a tu ciszzza :ninja2::oo:

Hej!
dobranocka gratulacje dla Justysi!!!!!

Cieszę się,że imprezki się udały!

Ida dokładny roczek mamy właśnie w czwartek:tak:,ale impra jest w sobotę. Będę czekać na odwiedziny:-)

Idę spać... Pan Tyski zawrócił mi w głowie;-)

maqcku, do ciebie: iślibediś:-D:-D:-Dco, jeśli nie powroty? a to już zbyt osobiste jak na ogólne bb;-)
emiś, a wiesz że ja dzisiaj swoją warencję z tyskaczem zdradzam?:-D
my wczoraj mieliśmy imprezkę: grilla na pożegnanie sezonu;) faaaaaaaaajnie było;)

melduje sie z wieczora cobyscie nie plakaly ze nikt wam gitary nie zawraca:)))

zaszlam do roboty a kumpela ta co szefowa zastepuje mowi ze dyro wyszedl ze szpitala juz i ze dzwonil do sklepu i powiedzial ze ma zla wiadomosc, a ona: a jaka?? a on: pani magda odchodzi:(, a kumpela: to trza bylo szerzej otwierac oczy jak dziewczyna prosila o przeniesienie to byscie jej nei stracili!!!!. dyrowi szczeka opadla! jutro ma byc w sklepie i chocby mi obiecywal zlote gory to koniec!!!!! leje na niego i jego robote debilna!!!!

dzisiaj ta laske ktora zniesli ze stanowiska wyzszego do poziomu kasjerki ganialam po rejonie jak psa,ze na koniec miala mnie dosc:)) z wrednym usmiechem jej powiedzialam: jeszcze wytrzymasz ze mna 4 tygodnie prawda kotku???:)))))))

poza tym u nas lato:)))

a jeszcze poza tym to Leane mnei rozwala bo dostalam czkawki jak dawalam jej serek to ta potrafila mnei rpzedrzezniac z czkawka wydajac identyko glosy i smiejac sie przy tym w glos:))) moj malz smial sie z niej rowno:)))

reklama
forum nam powoli zamiera chyba...
:-( bardzo, bardzo mi smutno :-(
przywiązałam się do naszego forum i będzie to dla mnie duża strata :-(

Goście zaczęli schodzić się po 15 a o 18 już nikogo nie było.
to jest mój ideał mojej sobotniej imprezy, ale coś w to nie wierzę...

ELWIRKA to udanej imprezki!
KASIS zdrówka dla Błażejka!!!
CAMBRIA zazdroszczę bardzo tego świętowania tylko w trójeczkę!
IDA to pisz na zamkniętym, bo ja nie wiem o co chodzi i smutno mi :-(
DZIULKA lubię Twoje opisy dnia :-)

idę spać, bo mi smutno się zrobiło :-(

Do góry