reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
STRIP, KANIA, ELWIRKA

beznazwy.png

sto lat dla Waszych pociech! ale ten czas szybko leci :zawstydzona/y:

poza tym dzień dobry.
Jako, że trzeba zapobieć najgorszemu i że w 100% zgadzam się ze zdaniem NAT
przywiązałam się do naszego forum i będzie to dla mnie duża strata
obiecałam sobie, że koniec opindzielania się - TRZEBA PISAĆ :-D:-p:happy2:
pozatym NAT jak goście się zasiedzą to zawsze możesz ich delikatnie wyprosić. Ja bez oporów już nie raz tak robiłam. I moim zdaniem nie ma w tym nic niestosownego. W końcu to impreza Pudzianka a nie ich..
MARGERRITA a konsultowaliście to z jakimś lekarzem?
ooo ROXI się pojawiła na głównym nawet :* wow gratki dla Ptysia za tak ładne "wymiary" i dobrze, że infekcja akszzzz pajszła! A focha IDZIE strzelamy i owszem. Za ignorancję kara być musi :-p;-) kciuki za cisiejsza adaptacje trzymam. A i miałam coś jeszcze :confused::zawstydzona/y: wiem. Ale to innym źródłem niewerbalnym prześlę ;-)
DORISKU co tam się dzieje? :-(
DZIULKA prawidłowo tym laskom w BYŁEJ niebawem pracy powiedziałaś.
ELWIRKA 4.20? :szok::szok::szok: wspołczuję. i Ty HAPPY też? o jaaaa cieeee... :shocked2: o doczytalam, że Amelka po butki blanoć dalej pajszła. A Ty dalej na nogach? może chociaż spróbuj jeszcze się zdrzemnąć?
ALICJA jajecznica o 5.30? widze, że i u Was "ciekawie" :dry: to my dzisiaj z pobudką o 7.30 jakiś lajcik mieliśmy.
EFA fajnie, że jesteś.
Teraz idę sobie do 28 września
chyba nie zrozumiałam :rolleyes2:

i nadrobilam :laugh2::laugh2::laugh2:

poza tym takie ładne słonko za oknem, że az się chce żyć.

reklama
za doranocke kciuki zaciskam
a dla Olwiek, Kamila i Wojtusia sto lat!!!!!
makuc nie bo nasza pediatra jest chora, teraz na szczepienie bedziemy jakos szli to sie dopytam, zakladalam, ze to poprostu histerie, ze jedzenia w nocy nie dostaje, a potem kahaaa, opisala swoj przypadek, wypisz wymaluj jak u nas, wiec sobie troche poczytalam w necie i wychdzi, ze to to.
elizabeth super, ze sie odezwalas, pisz czesciej
roxi trzymam kciuk za żlobkowanie :D

Do góry