reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Justysiu

wszystkiego naj, naj, naj!!!

70.jpg

margerita wszystkiego najlepszego dla Patrysia z okazji wczorajszych pierwszych urodzinek!!!

kasis zdrówka dla Błażejka

margerita, Dziulka, beti, Alicja super, że imprezki urodzinowe udane:))

dobranocka wszystkiego naj najlepszego dla Justysi z okazji urodznek:))

Nasza imprezka też się udała:)) Goście zaczęli schodzić się po 15 a o 18 już nikogo nie było. Wercia dostała dwie zabawki a resztę to pieniążki:)) Najbardziej spodobał jej się laptop FP cały czas się nim dzisiaj bawiła. Jeśli chodzi o wróżbę to wiecie co wybrała? hehe kieliszek:)) najpierw dotknęła pieniążka ale po chwili tak chwyciła kielonka że oddać nikomu nie chciała:-D jeśli chodzi o towarzystwo dzieciaczków to niunia bawiła sie z kuzynem starszym o 8 miesięcy:)) ganiali się i już wyrywali sobie zabawki, aż strach pomyśleć co będzie jak podrosną;))

Narobiłam się na maksa ale za to gościom smakowało:)) niestety jakoś tak wyszło że zdjęc prawie nie zrobiliśmy.....małż chwilę pokamerował...nawet zdjęcia torta nie mam:-(ehhh

A dziś urlopik, jutro też....skoczyłam do fryzjera lekko podciąć włoski.....w sumie to prawie nie widać zmiany;))) a jutro szczepienie:/// mam stresa lekkiego, bo coś czuje że nie bedzie tak lekko jak podczas poprzednich szczepień:szok:

Kania, Alicja, Happy, dziulka, ika ciesze sie, ze imprezki się udały
kasis czekałam na tą informację, super, by było już tylko lepiej
Alicja ufff robie z tobą, super, że już po
happy przykro mi z powodu waszych zdjęć, mam nadzieję, że w waszej pamięci pozostaną na zawsze

puchya ostatnio straszne, co się dzieje?

Elwirka udanej imprezki w takim razie życzę:))

paolcia jak minął pierwszy dzień w pracy?

natolin, makuc, margerita rzeczywiście pusto....dwa dni mnie nie było, myślałam, że będe miała dużo do nadrobienia a ja w 15 minut się uwinęłam......dziewczyny powracały do pracy, i pewno m.in. przez to frekwencja mniejsza://

reklama
Do góry