reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
margerrita no to właśnie jesień powinna zgromadzić tu więcej ludzióf ;-) latem każdy gdzieś latał, a to spacery, a to wyjazdy! Myślę, że dziewczynki zapracowane są poprostu, trza ogarnąć dom, dziecia, męża i jeszcze do pracy iść więc pewnie są zmęczone :-( od poniedziałku podzielę ich los i też pewnie bedę tu rzadziej :-(

Makuc a co powiesz na przebicie sobie samemu noska? ja to bym mogła nosić dużo kolczyków ale teraz to niestety nie możliwe, bo tak jak u Was moją pupilkę też bardzo interesują. Pępek też sama przebijałam dwa razy ale za każdym razem z czasem kolczyk sam wypadł więc chyba za płytko było. Niestety przeziębienie nadal mnie trzyma, męża też... poza tym gratuluję nadrobienia i napisania co nie co, będę trzymać kciuki z obronę D. na pewno da radę a Ty mu już powiedziałaś jaka dumna z Niego jesteś? Do 7 śpicie??? Wow, co żeś Ty swemu dziecku zrobiła że teraz tak piknie śpi???
Ika216 to zleć babciom robotę w kuchni a Ty na spacerki :-) ja tak właśnie zrobię ;-)
Sheeney jak to u Was nic ciekawego??? jak się czujesz??? Mama niedługo przyjeżdża to Cię odciąży troszkę :-)
Rysia każdy ma takie dni, nie pisz że jesteś jakaś wyrodna czy zła... bo taka nie jesteś, głowa do góry !!!
Efa depresji mówimy STOP, a tak szczerze to nie ma u Was żadnej poradni, gdzie skorzystałabyś bezpłatnie z usług tegoż specjalisty??? Ooo super, że Oluś jest już na mm :-)
Maregrrita ja tylko raz sobie przekłułam ucho i też nie żałowałam bo w sumie to bułka z masłem ;-)
Elwirka u Ciebie znów źle. tulam Cię mocno :***
Paolcia cóż za czarne myśli Cię dopadły, ze niby forum ma upaść śmiercią naturalną, no żesz Ty kobieto nie przeginaj... Przecież nie jest tak źle, zawsze może być gorzej :-) trzymam kciuki za wyspaną nockę.
E-lona zwolnij....i wyśpij się koniecznie !!!
Alicja z rana była i przepadła...

Ostatnia edycja:
a wyobrażcie sobie pępek przekłuty pistoletem do uszu!!!!
Tak.....dobrze to pamiętam....i całą noc którą przeryczałam z bólu bo ropa się zbierała, bo za dużo skóry było wzięte i pulsował mi cały brzuch! A najlepsze, że nie mogłam tego wyjąć bo było tak spuchnięte, że nie miałam jak! I o 5 rano wsiadłam w autobus, pojechałam do siory i mi obcęgami wyciągała!!!!! Ulga była nie do opisania, a ropy tone!!!! Mogłam przecież dostać zakażenia jakiegoś :szok:
No, nic było minęło, a zrobiła mi to moja starsza siostra fryzjefka ze swoją koleżanką kosmetyczką :szok: nie polecam tych pań :-D

Miłosz śpi (chyba wyczuł humorek swej mamuśki i poszedł lulu dla świętego spokoju),chata nie sprzątnięta,chłop w pracy,a ja....miałam wypić desperadosa ale nawet on nie sprawiłby mi dzisiaj przyjemności więc schowałam go do barku i się abstynentuje:-)

KANIA samej nos sobie przebić? :szok: że jak? że co? igłą? czy czymś innym jeszcze? ja bym pewnie zemdlała. Bo nawet z wyjęciem drzazgi z palca mam problemy. D. juz zdążyłam naslodzić tak, że mało co nie odleciał ;-) a Alicji codziennie środek nasenny daję. Jak chcesz to moge i Wam podesłać :-D:rofl2:
RENATA dałabys radę teraz znowu wyczyn z przebijaniem pępka powtórzyć? coś mi się wydaje, że biorąc pod uwage ile się goił juz raczej drugi raz tego nie zrobisz ;-)
PAOLCIA :szok::szok::szok: ale masakra.

nieeee no przerastają mnie te tematy odnośnie przekłuwania sobie czegokolwiek :rofl2:

reklama
witam wieczornie kochane moje !!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
wasze kciuki dzialaja cuda!!!!!!!!!!

po poludniu zadzwonili do mnie i uslyszalam:

TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem przyjeta od 1 listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie pije driny litchi + smoothie banan truskawa i sie chyba urzne ze wjade pod stol!!!!:)))))))))))))))))))

jutro z rana wysylam list z dymisja do dyrusia :)))))))))))))))))))))))))) laski w robocie oglupialy jak im powiedzialam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz dopiero bede je wqrwiac az popekaja ze zlosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Do góry