reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

no i wiecie co? przeczytałam wczorajszy dzień i nie wiem co napisać :zawstydzona/y:

GRATULUJĘ Tomkowi EFY obrony! [mojego D. to jutro czeka :baffled:], cieszę się, że ROXI się w wannie relaksować mogla i że nawet Ptyś jej różyczkę urodzinową przyniósł i że mobilizacja IDKA była tak duża, że takiego posta strzelnęła! a te gacie wyszczuplające to mnie rozwaliły po prostu. IDUŚ gdzie Ty tą oponke widzisz? w mózgu, tak :confused:;-):laugh2::-p
i chyba ide spać...

reklama
zacznę od życzeń dla Wiktorka - Madlein wszystkiego najlepszego
i dla Kromy Arusi gratki suwaczkowe
Moriam o jak ci zazdroszcze, cieplych krajow, u nas buro, szaro i zimnawo
Happy zdrowiej nam
Maga i zdrówka dla Ciebie !!!
a teraz niech ktos mi wytlumaczy, w jaki sposob chorubsko sie po sieci roznosi, bo mnie gardlo zaraz rozwali,
Ika216 współczuję nocki, u nas pierwsza dobra noc, z minio przebudka, licze a wiecej takich, choc koncowo to podobnie jak u natolin po 5 juz bylismy na nogach .
efato sie zgdalysmy, ja juz tez nie karmie, mlody dostaje mm na popicie kaszki nocnej wypija 30mililtrow, a ty nam nie doluj, usmiech sie
siedzieć
Dobranocka myślami też jestem z Tobą nasza podwojna pazdziernikowko

i uciekam wygrzac sie w wyrku, bo czuje sie kiepsko

Witam!

A tu znowu pustkami świeci...:-( coś mi sie zdaję, że żywotność tego forum niedługo sie skończy, mam nadzieję, że sie mylę!:tak:
Julcia śpi, a ja siędzę jak na szpilkach czy znowu bedzie się wybudzać tak, jak wczoraj! Bo chciałabym się wyspać ;-)

IKA216 nie jest najgorzej, ale będę się już zaraz kładła spać co by za dużo nie myśleć.
też nie cierpię marketów, więc Cię rozumiem. zresztą pichcenia też nie.
w ogóle czemu ja nie mam gosposi???!!! ;-)
MAKUC serio źle wspominasz przekucie uszu? ja mam w jednym uchu trzy dziurki, jakoś w ogóle nie robi na mnie wrażenia przekłuwanie. ale ostatnio kolczyków w ogóle nie noszę, bo moje dziecko za bardzo się nimi interesowało.
GOSIA jak szalone to my już dawno nie piszemy ;-)
ELWIRKA tulam.
PAOLCIA obyś się myliła co do forum!

I nam dziś dzien jak zwykle minął za szybko,zaliczyliśmy spacer taki koło 4h,ja zakupy wreszcie (a potem zawsze mam wyrzuty sumienia nie wiedziec czemu:-(),nocka była fatalna,pobudek nie byłam w stanie naliczyć ile bo chyba nie wszystkie pamietam:-D

Efa po pierwsze ino się bierz w garść co by przed szaro-bura jesienią zdąrzyć sobie humor poprawić bo póżniej to już chyba u każdego depresja się objawia a po drugie pisz mi szybko jak Wam sie udalo przejść na mm???

Kroma
oczywiście suwaczkowe gratulacje dla Areczka

Dziulka zdróweczka dla Leane no i wiesz - czy wreszcie zadzwonili???

Dobranocka
a za Ciebie cały czas trzymam kciuki

Makuc
tak tylko chcialam Cię pozdrowić:-D

ELWIRKA uszy do góry! z czasem i u Was wszystko się poukłada!
NAT niestety.... Po przekłuciu uszy tak mnie okropnie bolały, że myślałam, że oszaleję... odnośnie kolczyków to ja tez praktycznie już nie zakładam, bo jak je mam to stają się głównym obiektem zainteresowania Alicji.
RENATA to ja Cię odzdrawiam w takim razie. O! ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
MARGERRITA sama :szok: oooo jaaa Cie nie mogę. Chociaż mam koleżankę, która sama sobie pępek przekuła. To dopiero hardcore wg. mnie ;-)

Do góry