reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia- od płaczu dziecku nic nie będzie, no wiadomo raz na jakiś czas może sobie poryczeć, a dzieciaki tak lubią czasem po płakać i po marudzić. Ja czasem moim też daję się wyryczeć, też mi ręce opadają i mam momenty, że mam ochotę uciekać. Ale mi szybko to przechodzi. Zmęczenie materiału każdej się zdarza, ale one też nasze dzieciaki są od nas uzależnione, ciągle z nami, ciekawskie są, nie umieją się porozumiewać. Poczekaj aż skończy dwa lata to będzie dopiero sprawdzian wytrzymałości.

reklama
Kroma, suwaczkowe gratulacje :***

Ja znowu przeciągiem. Wiecie, chyba muszę się wybrać do jakiegoś psychologa, bo deprecha mnie trzyma :/
Tylko czasu na psychologa nie mam. Ani kasy. Ani cierpliwości, żeby się umówić, iść, siedzieć i pitolić o swoich problemach.
Ech, pierś do przodu i idę dalej.

A, no zapomniałabym: od niedzieli nie karmię. Olek je mm, przekonał się jakoś do niego.

Ostatnia edycja:
RYSIA zgadzam się z tym co masz nad suwaczkiem napisane
DOBRANOCKA zdrówka dla Ciebie!
EFA rozumiem cię z tym psychologiem po całości

paolcia zdrówka dla córci!!!

Dziulka zdrówka dla Leane

kroma avatarek rewelacyjny:))

rysia Twój avatarek też niczego sobie:)) każdy ma prawo do gorszego dnia....i nie możesz robić sobie z tego powodu wyrzutów!!!

Kania zdrówka dla Ciebie i oby @ bezboleśnie przeszła...ja w tym miesiącu dostałam wcześniej o kilka dni i szybko odjechała:0

efa a jak Oluś po odstawienie piersi?nie domagał się? teraz jest chyba najgorszy okres bo dzień coraz krótszy. w ogóle jesień jakoś tak działa przygnębiająco....przytulam mocno:***

natolinko a jak Twoje samopoczucie?

Coraz bliżej urodzin więc czekają mnie mega zakupy, a ja tak strasznie nie cierpie marketów:((( do tego ma być taki piękny weekend a ja zamiast spędzać ten czas z córą na spacerach to w kuchni będe musiała pichcić:///// ale wziełam sobie poniedziałek i wtorek wolny więc ciesze się tymi dniami:)

przede wszystkim KROMA suwaczkowe gratki dla Arka! :*
EFA depresja? :-( oby szybko minęły te gorsze dni. I cieszę się, że Olek mm "załapał". Wychodzi na to, że mam karmiących coraz mniej na placu boju zostało.
HAPPY :**** O "wieszczym" doczytałam na odpowiedznim wątku. gładko poszło widzę. tylko ta pielęgniarka :crazy: ciekawe jak u nas oświecanie przebiegnie? Ty przeziębiona? buu ZDRÓWKA!!!! Odnośnie mojej forumowej nieobecności to ostatnio rzeczywiście się obijam. Ale to nie z niechęci czy zapomnienia ale z nadmiaru rzeczy innych. Poza tym jakaś taka nijaka jestem i wolę nie zarażać tym nikogo.
NAT pobudka o 5.45? współczuję. i u Was IKA też jakieś nocne masakry się odbywają? w takim razie przesyłam Wam trochę naszego nocnego luzu i spania do 7 conajmniej. Tylko nie za dużo, co bym ja pobudki o 5 nie miała przez to :-p
NAT gratki nowych ząbków Pudziankowi ode mnie przekż!
PAOLCIA zdrówka dla córy Twojej i DZIULKowej oczywiście też!
RYSIA że ile Ty masz tych dziurek w uszach? szacun. Ja mam po jednej i jakbym miała drugi raz przekłuwać to never ever. Jakaś zbyt wrażliwa na takie cuś jestem chyba. Z tym mamdosyćiem to witaj w klubie. U mnie nastawienie identyczne. Chęci ewakuacji jak najdalej od miauczącego dziecia też :crazy::wściekła/y: może to ta jesień tak na nasze pokłady cierpliwości wpływa?
KANIA i Ty dalej przeziębiona? :**** w czółko na lepsze samopoczucie.bosz...widzę, że mój dzisiejszy post w 3/4 życzenia zdrowia zawiera.

jak wyjdzie post pod postem to plasiam :laugh2::laugh2::rofl2::-p

P.S dzisiejszy dzień nadrobiony (nie było tego zbyt wiele) zaraz za wczoraj się zabieram :-p

Oj kobiety kobiety...
tak chciałabym udzielać się ale normalnie nie mam czasu,czasami czytam a nie moge sie wkrecic,a czasem wogole czasu brak a Wy piszecie jak szalone-oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-)

ale postaram sie nadrobic:tak:tylko nie wiem czy mi sie uda bo niedlugo do pracy:-(

reklama
Hej Dziewczynki:)Jak się macie?

Kroma suwaczkowe gratki dla Areczka

moriam zazdroszcze wakacji,Portugalia....marzenia,ale tych nieszczęść współczuje.
Maga a ja głupia czytałam twój post i się zastanawiałam o co z tą szefową chodzi,dopiero później zajarzyłam:-D
Paolcia jak Julka?zdrówka życzę.
rysia jak sprzatanie bo ja nic dziś nie zrobiłam jak zwykle co innego ważniejszego sobie wymyślałam.no a dziecko popłakać trochę też musi:-)
Dziulka zdrówka dla Leane
sheeney u nas na ogól tez się nic ciekawego nie dzieje ale cos tam zawsze jest do napisania
Gosia dziewczyny to tu kiedyś lepiej szalały z postami,to tak z moich obserwacji wynika

A my dziś troche w domu,trochę w terenie i dzień jakoś zleciał.S cały dzień w pracy,babcia też to praktycznie same.Odwiedziłam koleżankę co za miesiąc rodzi i już nie może się doczekać małej Antosi,a miał być zięć buuuu trzeba szukac gdzie indziej:-D

Do góry