przede wszystkim
KROMA suwaczkowe gratki dla Arka! :*
EFA depresja? :-( oby szybko minęły te gorsze dni. I cieszę się, że Olek mm "załapał". Wychodzi na to, że mam karmiących coraz mniej na placu boju zostało.
HAPPY :**** O "wieszczym" doczytałam na odpowiedznim wątku. gładko poszło widzę. tylko ta pielęgniarka
ciekawe jak u nas oświecanie przebiegnie? Ty przeziębiona? buu ZDRÓWKA!!!! Odnośnie mojej forumowej nieobecności to ostatnio rzeczywiście się obijam. Ale to nie z niechęci czy zapomnienia ale z nadmiaru rzeczy innych. Poza tym jakaś taka nijaka jestem i wolę nie zarażać tym nikogo.
NAT pobudka o 5.45? współczuję. i u Was
IKA też jakieś nocne masakry się odbywają? w takim razie przesyłam Wam trochę naszego nocnego luzu i spania do 7 conajmniej. Tylko nie za dużo, co bym ja pobudki o 5 nie miała przez to
NAT gratki nowych ząbków Pudziankowi ode mnie przekż!
PAOLCIA zdrówka dla córy Twojej i
DZIULKowej oczywiście też!
RYSIA że ile Ty masz tych dziurek w uszach? szacun. Ja mam po jednej i jakbym miała drugi raz przekłuwać to never ever. Jakaś zbyt wrażliwa na takie cuś jestem chyba. Z tym mamdosyćiem to witaj w klubie. U mnie nastawienie identyczne. Chęci ewakuacji jak najdalej od miauczącego dziecia też
może to ta jesień tak na nasze pokłady cierpliwości wpływa?
KANIA i Ty dalej przeziębiona? :**** w czółko na lepsze samopoczucie.bosz...widzę, że mój dzisiejszy post w 3/4 życzenia zdrowia zawiera.
jak wyjdzie post pod postem to plasiam
P.S dzisiejszy dzień nadrobiony (nie było tego zbyt wiele) zaraz za wczoraj się zabieram