reklama
paolcia84
Fanka BB :)
Roxi szacun za tak długaśnego posta o tej porze
dziulka tak blisko bedziesz miała do pracy? fajnie!! A to jakiś market jest?
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ty masz tysiaczka do przodu ;-) więc dla ciebie gratki trzytysięczne
dziulka, super, super, super !!! ciesze się jak nie wiem co :-):-):-) a jak cie zmiany avków denerwują, to też zmień, a co
paolcia, ja miałam nos przekuwany pistoletem, ale wspominam to bardzo dobrze :-)chociaż jak teraz o tym pomyśleć to mogło nie być kolorowo dawno temu, metoda jeszcze nie popularna i pani kosmetyczka która na moje pytanie o przekłucie nosa odpowiedziała "moge spróbować"
rysia, oby Miłoszek sobie spokojnie spał, a ty odpoczywaj i zbieraj siły, tylko koniecznie tutaj z nami
paolcia, nie mogłam makucia zawieść, więc post musiał być wypasiony ;-) mam nadzieje, że się udało
nat, fajne masz plany na sobote
dziulka, super, super, super !!! ciesze się jak nie wiem co :-):-):-) a jak cie zmiany avków denerwują, to też zmień, a co
paolcia, ja miałam nos przekuwany pistoletem, ale wspominam to bardzo dobrze :-)chociaż jak teraz o tym pomyśleć to mogło nie być kolorowo dawno temu, metoda jeszcze nie popularna i pani kosmetyczka która na moje pytanie o przekłucie nosa odpowiedziała "moge spróbować"
rysia, oby Miłoszek sobie spokojnie spał, a ty odpoczywaj i zbieraj siły, tylko koniecznie tutaj z nami
paolcia, nie mogłam makucia zawieść, więc post musiał być wypasiony ;-) mam nadzieje, że się udało
nat, fajne masz plany na sobote
makuc
ROXI [w końcu ]
a) z przyzwyczajeniem się do nowych avatarów też mam problemy ale przynajmniej wiem co powoduje jak sama je milion razy w ciągu tygodnia zmieniam ;-)
b) jak Ci się sztuka "cytatu w cytacie" udaje? ja ni chu chu nie potrafię. A próbowałam
c) ja w lotto dwójkę miałam trafione dwie cyfry na cztery zakłady
no i widze, że ślubny się spisał jeżeli o prezent urodzinowy chodzi. Wyręczanie, książka, kwiaty i ta bielizna. No, no zdążył już Cię w niej dokladnie "pooglądać"?
u Ciebie dzisiaj 2000 post wybił a u mnie 3000 teraz musimy tylko NAT w liczbie postów nadgonić i będzie git ;-)
DZIULKA Ty przez żadne okna nam nie skacz. Tyś nam tu potrzebna a nie w niebiosach :-)
NAT zazdroszczę i upicia i spania do południa i samej możliwości przekazania Pudzianka chociaż na jedną nockę "komuś" innemu pod opiekę!
a) z przyzwyczajeniem się do nowych avatarów też mam problemy ale przynajmniej wiem co powoduje jak sama je milion razy w ciągu tygodnia zmieniam ;-)
b) jak Ci się sztuka "cytatu w cytacie" udaje? ja ni chu chu nie potrafię. A próbowałam
c) ja w lotto dwójkę miałam trafione dwie cyfry na cztery zakłady
no i widze, że ślubny się spisał jeżeli o prezent urodzinowy chodzi. Wyręczanie, książka, kwiaty i ta bielizna. No, no zdążył już Cię w niej dokladnie "pooglądać"?
u Ciebie dzisiaj 2000 post wybił a u mnie 3000 teraz musimy tylko NAT w liczbie postów nadgonić i będzie git ;-)
DZIULKA Ty przez żadne okna nam nie skacz. Tyś nam tu potrzebna a nie w niebiosach :-)
NAT zazdroszczę i upicia i spania do południa i samej możliwości przekazania Pudzianka chociaż na jedną nockę "komuś" innemu pod opiekę!
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, zadowolona ?
a) ja tak często avków nie zmieniałam ale ostatnio faktycznie poszalałam hehe ;-)
b) sztuk cytatu w cytacie jest prosta, moge ci korepetycji w tej dziedzinie udzielić
c) to trafność w lotto miałyśmy podobną
d) oczywiście prezent w dniu wczorajszym został na miejscu "wykorzystany"
a nadgonienie nat raczej nam nie grozi, bo nawet razem tyle postów nie mamy
Ja też się dzisiaj abstynentuje chociaż w lodówce jeszcze po wczorajszym wieczorze martini zostało
a) ja tak często avków nie zmieniałam ale ostatnio faktycznie poszalałam hehe ;-)
b) sztuk cytatu w cytacie jest prosta, moge ci korepetycji w tej dziedzinie udzielić
c) to trafność w lotto miałyśmy podobną
d) oczywiście prezent w dniu wczorajszym został na miejscu "wykorzystany"
a nadgonienie nat raczej nam nie grozi, bo nawet razem tyle postów nie mamy
Ja też się dzisiaj abstynentuje chociaż w lodówce jeszcze po wczorajszym wieczorze martini zostało
tak to jest market- podmarka auchan, produkty auchan, tylko ze warunki pracy jak pisalam duzo lepsze.Roxi szacun za tak długaśnego posta o tej porze
podobno po poludniu bylo lepiej ale wielkiego apetytu nie miala wieczorem. poszla spac o 20.20 (ja juz jej nie widzialam bo przyjechalam pozniej) i niby troszke lepiej z nia bylo, malz robil jej "odkurzanie" nochalka. rano to masakra byla, oczka jak kroliczek, czerwone zaplakane, z nosa gile do pasa, kichala jak z armaty.... serio: wole ja byc chora jak pies zamiast niej.kroma gratulacje suwaczkowe dla ciebie i Arka
paolcia zdrówka dla Julki
Dziulka jak tam Leane się czuje? gratuluję nowej pracy
paolcia84
zmykam zrobić małżowi kolacyjkę, bo zaraz z pracy wróci! A za tydzień ja o tej porze będę wracać miłej i spokojnej nocy dziewczynki!!
reklama
Kania78
...
Makuc, Roxannka zaszalałyście dziś z tą szaloną liczbą postów, gratulacje.
Roxannka jaki tam stróż hahaha, super, że mąż tak się spisał a bielizny pewnie nie zdążyłaś założyć hehe.
Dziulka skakać to możesz do góry z radości !!!
Nat dobrej nocki.
Dobranoc mówię Wam !!!
Roxannka jaki tam stróż hahaha, super, że mąż tak się spisał a bielizny pewnie nie zdążyłaś założyć hehe.
Dziulka skakać to możesz do góry z radości !!!
Nat dobrej nocki.
Dobranoc mówię Wam !!!