reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello

Ja tez tylko na moment , bo zamieszanie w pracy od rana.

kroma Najlepszego dla Areczka !!!! :happy:

Widze ,ze katary jesienne podopadały dzieciaczki. Słusznie roxi stwierdzila ,ze to jakis e-katar. Zdróweczka dla chorowitków!!!!

roxi wykorzystaj małża na tym urlopie :laugh2:

rysiak proszę odhaczyć , że pojawiona w dniu dzisiejszym ;-)

Buziaki

reklama
katar taki ma ze jak kichnie to spik do pasa.... placze bidulka, nosek oczyszczalismy a ona taka bidna.... wolalabym ja byc chora :(((

To e-wirusa chyba i ja podłapałam... Gardło mi siada, ale ważne ze Justyna już po katarku.

Leane, trzymaj się chorowitko kochana, zdowiej, bo mamuńcia Twoja nam z nerwów padnie i ze zmęczenia!

witam laski, widzę, że zmiany avatarów naszły, Rysia fajne skarpetki, margeritta, Kania, roxanka i makuc, mają w podobnym klimacie, Ida anielica i jeszcze happy widzę z fotką maluszka :)

i dzięki dla wszystkich za te gratulacje dla Arka, już dawno wycałowany został

Ja na chwilkę, byłam na angielskim, teraz dzieciaki oszalały dzisiaj, Arek dopiero teraz śpi na pierwszej drzemce, a ja idę się relaksować

Melduję się, mimo iż nikt nie wywoływał ;-)

Madlein nie wiem, czy Nas podczytujesz ale wszystkiego Naj Naj Naj dla Wiktorka !!!
Kroma gratki suwaczkowe dla Ciebie i Arusia, naumiałaś się coś dziś???
Moriam czekamy na jakąś foto relację z wypadu !!! Rzeczywiście powrót jak na Polskę przystało :-( Gratuluję córci ząbków i coraz to większej mobilności.
Dziulka zdrówka dla Leane !!!!
Happy a widzisz Amelkę taniec porywa ale tylko wtedy, gdy kuzynka jej śpiewa :-) Cieszę się, że zdrowa i wszysko ok :-) A Wam, rodzicom oczywiście zdrówka moc życzę. Oliwia też już próbowała paszteciku z cielęcinki, pychotka a parówek nie daję.
Maga zdrówka dla Ciebie !!!
Ika216 współczuję nocki i łączę się z Tobą w tym niewyspaniu.
Elwirka zdrówka dla Oliwii, ja podawałam mojej wodę koperkową, pomagało.
Paolcia, Nice zdróweczka dla Juleczki i Przemcia.
Roxannka to nie e-katar tyko e-wirus atakuje Nas wszystkich po kolei, najpierw nasze dzieciaczki a potem Nas samych. Ty się mężem nie zasłaniaj że Ci kompa okupuje tylko pewnie Cię tam za bardzo rozpieszcza i nie chce Ci się z nami siedzieć ;-)
Dobranocka zdróka życzę. To już tytlko bilet w jedną stronę dla Wojtusia masz :-) będę trzymać mocno kciuki, myślami też jestem z Tobą.
Rysia widzę, że Ciebie też naszło na zmiany tylko pod kątem zimowym ;-) Super !!! Ciepłe skarpetusie to podstawa !!!a jak skończysz u siebie ograniać to wpadnij do mnie.... eee to 4 dziureczka, czemu tak mało ;-)
Doris Ty znów przeciągiem??? tylko uważaj bo z przeciągów katar też się wykluwa tfu tfu...

Przeziębienia cd...na dodatek @ przylazła, więc cierpię podwójnie...

Dziulka to łączę się z Tobą w bólu, bo moja też ma gile do pasa :-( tak mi jej żal :-( do tego prawie 38 st. I takie oczka malutkie złzawione! Ahhhh czemu to ja nie jestem chora :-( pewnie i tak mnie dopadnie jak do pracy pójdę.

Rysia dzieki za pamiec i wywolanie:-)

Otoz jestem cały czas,podczytuje ale jakoś nie mam o czym pisać..:zawstydzona/y:,nic specjalnego sie u nas nie dzieje.Coraz czesciej podczas pierwszej drezmki Tomka spie razem z nim..

Wlaśnie wrocilismy ze sklepu z balonami i spinaczami do bielizny i bedziemy sie teraz nimi bawic:tak::-):-)

boszee dziewczyny ja to jestem jakaś wyrodna matka...dzisiaj włożyłam Miłosza do kojca i ryczał w nim jak najęty jakieś 15 minut a ja go nie wyjęłam,w ogóle ostatnio coś mi brak cierpliwości (nerwus ze mnie jak nie wiem co) i chętnie bym wyszła z domu i przez dłuższy czas nie wróciła bo to moje ogólne wkur.wie.nie napewno dobrze na niego nie wpływa.MAM DOSYĆ (nie jego a samej siebie)....:wściekła/y::wściekła/y::szok:

Kaniu nie wywyoływałam Cię bo wiem że Ty wciąż jesteś na straży bb i nie opinkalasz się w udzielaniu na nim wcale :-Dno i przede wszystkim za cierpienia podwójne,również podwójne życzonka zdrówka dla Ciebie:tak::-)
E-lonka no to jak pojawiałaś sie a początku weekendu to było to bardzoooo dawno temu (bo teraz zbliża się już kolejny weekend):-)

no nic uciekam pooddychać świeżym powietrzem bo Milutek usnął a jak wstanie to chce mu poświęcić trochę czasu bez złości...

reklama
Rysia każdy ma prawo do gorszego nastroju, a Miłoszkowi na pewno przez tą chwilę nic się nie stało. Wiele razy czytałam, że jak się jest złym to lepiej wyjść i zostawić na chwilę dziecko niż na nim odreagowywać.\
Masz rację, że już za chwilę kolejny weekend, a ja nawet nie zdaję sobie z tego sprawy. Czas mi strasznie ucieka. Od 2 dni chodzę niewyspana i nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj szukałam wszędzie na biurku pisaka, a leżał przede mną. Chyba położę się na drzemkę razem z Laurą. W tym tyg chcę jeszcze załatwić badania okresowe. Do tego czeka mnie już małe co nieco do sprawdzania. A w ogóle to ja chcę wolne.

Do góry