reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Suwaczkowe gratki dla Arusia i Kromy

U nas nocka tragedia! Mała się rozchorowała, odkąd się urodziła nie miałam tak ciężkiej nocki! Co chwila się budziła z płaczem taki nosek miała zapchany, frida szła w ruch i kropelki ale i tak się wybudzała. Jedynie w moich ramionach czuła się lepiej i zasypiała, ale jak ją odkładalam to po chwili to samo. Także jestem dziś na pół śpiąca :baffled: katar ma już bakteryjny, więc na 15 30 idziemy do lekarza, bo nie mam w domu już żadnych leków, którymi mogłabym ją podratować! Przy okazji zrobi mi bilans mojej rocznej panienki i ją zważy!
happy ty też dziś do lekarza? trzymam kciuki żeby było wszystko ok daj znać po!

reklama
Kania, dziękuję - czuje sie jak baba w końcówce ciąży, czyli średnio. Wczoraj mnie już tak rwało podbrzusze że nie wiedziała czy ogarnę, ale się położyłam i przeszło.
Paolcia, właśnie tak powiedziałam swojemu ginowi, ze jak będę tak grzecznie odpoczywać to jeszcze przenoszę tę ciążę, na co on spojrzał na mnie z byka i stwierdził tylko: taaaa, jasne.
Natolin, gratuluję Piotrusiowi ząbka!

Idę robić album Justyny, chcę skończyć przed roczkiem. Robimy w niedzielę jak nie urodzę.

hej dziewczynki:-)
nocka u mnie ok (albo taka se...bo pobudka o 6,a jak dla mnie to wciąż środek nocy;-)),pogoda za oknem fanastyczna (Natolinko dlatego przesyłam Ci trochę słonka:-)jeśli u Ciebie tak buro i ponuro).Miłoszek udał się na drzemkę,ja pije kaffke a później spacerek i po powrocie ostro biore się za sprzątanie (bo mapy po swoje chacie nie posiadam,a już z powodu syfu się po niej nieźle gubię:tak:).

Kroma gratki suwaczkowe dla Arka:-)
Beti dla Ciebie zdrówka no i oczywiście powodzenia na wizycie u lekarza:-)a co do zimy to ja też nie miałabym nic przeciwko by była taka jak teraz jesień...achh marzeeeenia:-)
Kania,Kroma,Margeritta fajne mata avatarki:-)
Elwirka biedna Oliwka,oby wszystko się unormowało z jej kupkami:-)
Maga zdrówka:-)
Natolinko wczoraj byłam u kumpeli na solarium więc ona została z Miłoszem,gdy ja czerpałam promienie "słońca",a dla zainteresowanych to przekułam se 4 dziurkę w uchu (więc nie tak tragicznie jeszcze) a w drugiej mam 3:tak:a co do spaceru to rodzinne to u Nas rzadkość bo mój Michał praktycznie cały czas pracuje i nie ma go w domu (ale żeby nie było,ja tam nad tym nie ubolewam):-)
Iduś super że z mężem pogadaliśta se tak jak trza a co do @ to może troszkę się spóźni i zdążycie jeszcze nie raz scementować waszą "rozmowę" w sypialni;-):-)aaa dajno linka do tych "wypaśnych" majciorów bo diety i sport u mnie niet a fajnie gdyby coś tam, coś tam w okolicach brzucha i boczków zniknęło jak za pomocą czarodziejskiej róźdżki:-D
Paolcia zdrówka dla Julki:-)
Dobranocka życzę Ci byś se jeszcze w niedziele poimprezowała na urodzinach córy a później możesz już iść rodzić.A co!!powodzenia w tworzeniu albumu:-)
Natolinko gratki zębulkowe dla Piotrusia:-)

a co do jedzenia to parówki Miłosz lubi a pasztetu nie próbowałam mu jeszcze dać...może dzisiaj wstąpie do sklepu i takowy zakupie i sprawdzę czy mu smakuje:-)

więcej ni pamiętam....

Edit: no i oto lista nieobecności Roxannka,Makucek,Sariska,Doris,Mała_mi,Sheeney,Nice,....dziewczęta nie obijać się nam:-)no i fajnie by było gdyby powróciła do nas jeszcze Czarodziejka na otwarty i już by było weselej...od dawien dawna nie było też na otwartym Elony,Aniawy,Rzutki,Magnolii,Elizabeneet,Przylaszczki,Cass,Elusi,Mili i wielu innych...WRACAJTA:-)aaa i miały z nami pisać jeszcze nowe mamuśki czyli Editek,Nancy i one też gdzieś zaginęły w akcji!!:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej z rana... dopiero wstalam a dziecko spi.... nocka wyjeta z zyciorysu :(((((((((((( mlodej chyba katar w glowie siedzi bo od 23h mielismy co chwile ryk, co sie polozyla spac to godzine pozniej ryk, wygladamy z mezem jak zombi, dostala lek przeciwbolowy a maz "odkurzyl" nosek, mowi ze nic wielkiego nie bylo w nim, to mu mowie ze siedzi w glowie i to mloda dobija najbardziej:((((((((((((((((((( oby do soboty przeszlo bo oszalejemy oboje....

ide teraz po chleb i robic szybko obiad. jak cos to bede wieczorem.

AHA!!!!!!!!!

KROMA ucaluj Arusia od Dziulencji!!!!!!!!!

MADELEIN- zloz najpiekniejsze zyczenia dla Wiktorka z okazji roczku, niech rosnie na duzego zdrowego faceta, pelnego milosci i madrosci:))

Dziulencjo zdrówka dla Leane a dla Was mnóstwo cierpliwości (nie szalejta za bardzo):-)

no i miałam chwile wolnego a tu takie pustki,nikt nic nie piszę dlatego zmywam się już stąd...ale do wieczorka jeszcze do Was wróce:-)

MIŁEGO DZIONKA:-):-)

reklama
A ja tylko na sekundke się przywitać :-) poszalałam na zamkniętym i wątkach pobocznych to na główny czasu zbrakło ;-) a teraz mąż się do kompa pcha, jednak ten jego urlop ma tez swoje minusy :rolleyes2::-p

kroma,
suwaczkowe gratulacje dla Arusia :-) wycałuj go mocno od cioci :*

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!! To chyba jakiś e-katar dopadł nasze dzieciaczki :confused::laugh2::baffled: nawet do Fr już dotarł :szok:

Do później ...

Do góry