hej dziewczynki:-)
nocka u mnie ok (albo taka se...bo pobudka o 6,a jak dla mnie to wciąż środek nocy;-)),pogoda za oknem fanastyczna (
Natolinko dlatego przesyłam Ci trochę słonka:-)jeśli u Ciebie tak buro i ponuro).Miłoszek udał się na drzemkę,ja pije kaffke a później spacerek i po powrocie ostro biore się za sprzątanie (bo mapy po swoje chacie nie posiadam,a już z powodu syfu się po niej nieźle gubię

).
Kroma gratki suwaczkowe dla Arka:-)
Beti dla Ciebie zdrówka no i oczywiście powodzenia na wizycie u lekarza:-)a co do zimy to ja też nie miałabym nic przeciwko by była taka jak teraz jesień...achh marzeeeenia:-)
Kania,Kroma,Margeritta fajne mata avatarki:-)
Elwirka biedna Oliwka,oby wszystko się unormowało z jej kupkami:-)
Maga zdrówka:-)
Natolinko wczoraj byłam u kumpeli na solarium więc ona została z Miłoszem,gdy ja czerpałam promienie "słońca",a dla zainteresowanych to przekułam se 4 dziurkę w uchu (więc nie tak tragicznie jeszcze) a w drugiej mam 3

a co do spaceru to rodzinne to u Nas rzadkość bo mój Michał praktycznie cały czas pracuje i nie ma go w domu (ale żeby nie było,ja tam nad tym nie ubolewam):-)
Iduś super że z mężem pogadaliśta se tak jak trza a co do @ to może troszkę się spóźni i zdążycie jeszcze nie raz scementować waszą "rozmowę" w sypialni;-):-)aaa dajno linka do tych "wypaśnych" majciorów bo diety i sport u mnie niet a fajnie gdyby coś tam, coś tam w okolicach brzucha i boczków zniknęło jak za pomocą czarodziejskiej róźdżki
Paolcia zdrówka dla Julki:-)
Dobranocka życzę Ci byś se jeszcze w niedziele poimprezowała na urodzinach córy a później możesz już iść rodzić.A co!!powodzenia w tworzeniu albumu:-)
Natolinko gratki zębulkowe dla Piotrusia:-)
a co do jedzenia to parówki Miłosz lubi a pasztetu nie próbowałam mu jeszcze dać...może dzisiaj wstąpie do sklepu i takowy zakupie i sprawdzę czy mu smakuje:-)
więcej ni pamiętam....
Edit: no i oto lista nieobecności
Roxannka,Makucek,Sariska,Doris,Mała_mi,Sheeney,Nice,....dziewczęta nie obijać się nam:-)no i fajnie by było gdyby powróciła do nas jeszcze
Czarodziejka na otwarty i już by było weselej...od dawien dawna nie było też na otwartym
Elony,
Aniawy,
Rzutki,Magnolii,Elizabeneet,Przylaszczki,Cass,Elusi,Mili i wielu innych...WRACAJTA:-)aaa i miały z nami pisać jeszcze nowe mamuśki czyli
Editek,Nancy i one też gdzieś zaginęły w akcji!!