reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc, Ida, Natolin??? Przecież to Wyście tu rządziły a teraz gdzieś tak na poboczu siedzicie ciuchutko i niewiele wiemy co u Was itd... Tylko czemu??? Co się zmieniło???
no połaskotałaś trochę moją próżność, nie powiem ;-) dziękuję :-)
ja miałam kiepski sierpień, a jeszcze bardziej kiepski wrzesień. Do tego remont w mieszkaniu niekończący się... :-/ ale ja nie zniknę na pewno i do pracy nie wracam, więc czas mam.

BEATKA Wy też dziś świętujecie? Nie wiem czy nas jeszcze podczytujesz, ale wiesz, że ja o Was pamiętam :-) O Twoim synku roczniaku, ale i o Twojej ślicznej starszej córci też :-)

CAMBRIA to macie wesoło ;-) mój to woli się bawić sam, czasem tylko ze mną, a tak to raczej wszędzie go pełno, więc ciężko się z nim bawić, no chyba, że ganiając go na czworaka.
współczuję migren!

PAOLCIA a gdzie takie cudo kupujesz?

oho, burza idzie, a ja się boję...

RYSIA to ile masz już tych kolczyków? a co Miłoszek robił jak byłaś w solarium? czy całą rodzinką na spacerze byliście?
a no i życzę Ci weny do pisania mgr

RENATA drzemka o 19? nieźle! mój pare minut przed 19 już usnął na noc

aaa, nie pochwaliłam się! zaglądam dzisiaj całkiem przypadkowo do buzi małego a tam dwa nowe zęby! i to czwórki dolne, choć na dole ma tylko jedynki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja też nie mam czasu, Olka czort do potęgi ntej- normalnie mi łapy opadają, ale już śpią.

Elwirka- ona ma taką tendencję czy coś zjadła, musisz jej jadłospis zmienić, dawaj jej przeciery z jabłek w słoiczkach i śliweczki, a teraz szoruj do apteki po ten czopek tak jak Renatka radzi i żeby dziecko już sobie odpoczęło.

Wieczór bry...

Natolin gratuluję Piotrusiowi kolejnych ząbków, a Wam przede wszystkim bezobjawowego ich pojawienia.
Rozumiem, że masz teraz ciężki okres ale radościami jak smutkami trzeba się dzielić, będzie Ci lżej na serduchu. Remont? o widzisz nic się nie chwalisz, mam nadzieję że końcowy rezultat ujrzy światło BB?
Ida rozumiem, że czasu możesz nie mieć, najpierw remonty, teraz korki w dodatku chodząca Michalinka ale nam Ciebie tu brakuje.
Rysia kolejny kolczyk??? czemu tylko w uchu???
Roxannka super masz mężczyzn :-)
Kroma jak piszesz o swojej Oli, to jakbym czytała o mojej chrześnicy...
Kasis szybko Ci Błażej padł...
Renata nie zazdroszczę a wręcz współczuję...
Dobranocka jak się czujesz???
Emiliab znów przeciągiem :-(

Oliwia po żłobku dziś padła, spała jakieś 45 minut ale wstała lewą nogą... i do wieczora był meksyk.
Udało mi się wyrwać na chwilę z domu - autem pojechałam do najbliższego sklepu po owoce dla niej.
Ciekawa jestem jaka nocka Nas dziś czeka...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki.Ale Was wczoraj na wspomnienia wzięło ale nie dziwie się,ja też tak ostatnio mam i pamiętam jak na końcówce to przekładanie i oglądanie co chwilę malutkich ciuszków i wyobrażanie sobie jak to będzie...ale było pięknie,raz dwa bo godzinka i troche i Lenka mój rojberek był na świecie:-)

Dla Leane i Gabrysi najlepsze życzenia pierwszoroczkowe!!!

Dla Roxi też wszystkiego najlepszego,100 lat kochana:)

narazie tyle lece na dymka i zaraz wracam.

KANIA główna sprawa nie dotyczy mnie osobiście, więc nie mam prawa pisać o niej publicznie.
ale dzięki! remont to nic takiego, ale roboty dużo.
no dobra, przyznaje się - IDUSIA ja też tęsknię :-(

reklama
Do góry