natolin
Fanka BB :)
no połaskotałaś trochę moją próżność, nie powiem ;-) dziękuję :-)Makuc, Ida, Natolin??? Przecież to Wyście tu rządziły a teraz gdzieś tak na poboczu siedzicie ciuchutko i niewiele wiemy co u Was itd... Tylko czemu??? Co się zmieniło???
ja miałam kiepski sierpień, a jeszcze bardziej kiepski wrzesień. Do tego remont w mieszkaniu niekończący się... :-/ ale ja nie zniknę na pewno i do pracy nie wracam, więc czas mam.
BEATKA Wy też dziś świętujecie? Nie wiem czy nas jeszcze podczytujesz, ale wiesz, że ja o Was pamiętam :-) O Twoim synku roczniaku, ale i o Twojej ślicznej starszej córci też :-)
CAMBRIA to macie wesoło ;-) mój to woli się bawić sam, czasem tylko ze mną, a tak to raczej wszędzie go pełno, więc ciężko się z nim bawić, no chyba, że ganiając go na czworaka.
współczuję migren!
PAOLCIA a gdzie takie cudo kupujesz?
oho, burza idzie, a ja się boję...
RYSIA to ile masz już tych kolczyków? a co Miłoszek robił jak byłaś w solarium? czy całą rodzinką na spacerze byliście?
a no i życzę Ci weny do pisania mgr
RENATA drzemka o 19? nieźle! mój pare minut przed 19 już usnął na noc
aaa, nie pochwaliłam się! zaglądam dzisiaj całkiem przypadkowo do buzi małego a tam dwa nowe zęby! i to czwórki dolne, choć na dole ma tylko jedynki ;-)
Ostatnia edycja: