Dzień dobry.
Nie wiem,ile uda mi sie napisać dziś- idziemy rano do doktorka z Amelką - zdrowa jest,no,ale dziś środa,więc można zobaczyc,ile znów waży moja pyza itp. ...Gorzej ze mną- czuję już się ok.,uderzeniowa dawka Gripexu chyba pomogła,ale został suchy kaszel,a w przegrzanej przychodni to dopiero moze mnie dopaść
.
Wczoraj po południu wpadliśmy do brata- ostatnio ,odkąd jego córeczka dostała własny pokoik,to tam odbywa sie życie towarzyskie
- nawet fajnie,tylko możecie sobie wyobrazić,jak potem pokój wyglądał,jak dziewczynki wszystkie zabawki postanowiły powywalać
.Ale się obśmialiśmy,jak bratowa poprosiła Kalinkę,żeby pochwaliła się,jakiej piosenki nauczyła się w przedszkolu,a Amelka zaczęła do tego dansować zawzięcie
- a jeszcze do niedawna taniec w ogóle jej nie interesował.
Poza tym chciałam napisać,że zgadzam się z
Kanią,(której duuużo,duuużo zdrówka życzę:***),że
Ida,Makuc i Nat "rządziły" na forum,a teraz..łooo.No,
Ida posta wyprodukowała
- szkoda,ze tak rzadko ostatnio to robisz...:-(.Amelka wczoraj też dostała mannę na kolacje.Z 210 wypiła 180 i koniec...pobudka była ok.23.żrobiłam jeszcze mleko - to pociumkała i tyle...Nie wiem,o co kaman...Chyba zwyczajnie trzeba uzbroic się w cierpliwość i mieć nadzieję,że to wszystko jakoś samo minie i dzieci będą spać normalnie- mam nadzieję ,ze jeszcze przed maturą
.
Makuc- będziemy dzis rozmawiac z doktorkiem o "wieszczym"
- trzymaj kciuki...
Co do jesieni- zgadzam sie z
Rysią,ba,powiem nawet,że nic przeciwko takiej zimie bym nie miała;-)- zima taka ze śniegiem powinna trwać od Bożego narodzenia do Nowego Roku,coby ładnie na Święta było i już
Alarm butlowy właśnie był- M. smiał się,że jakby wołu zarzynali...dzięki za błyskawiczne do przygotowania mm- postawiłaby na nogi pół dzielnicy,jakby to pół minuty dłużej potrwało
Elwirka- jak dziś Oliwka?Zrobiła kupkę?Brzuszek już nie dokucza?
Gratki suwaczkowe dziś dla
Arka Kromy-wszystkiego najnajnaj:-):-):-)
a roczek dziś kończy
Wiktorek Madlein
dla Was tez wszystkiego ,co najlepsze,dużo zdrówka:-):-):-)
To chyba tyle...Miłego dnia,Laski)))