reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania to zdrówka Ci życzę!! I dziękuję, że mnie podtrzymujesz na duchu! :*
natolin a ja kupuje takie specjalne rolki fotokleber i tam jest 500 szt takich małych paseczków co się przykleja do zdjęcia i potem do albumu, coś na zasadzie taśmy klejącej dwustronnej, tylko to jest typowo do zdjęć. Koszt 8 zł!
cambria witaj! :-) współczuje migren! I fajnie że Karolek tak ładnie je! Pisz częściej!

reklama
Cambria współczuję migren, mnie od wczoraj głowa pęka ale to raczej z tego co mnie nabiera albo rozbiera... Fajnie, że Karolek tak wcina ładnie i gratuluję mu samodzielnego chodzenia.
Paolcia głowa do góry :-)

LEANE,GABI wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!!

ROXI dużo szczęścia i słodyczy tego ci Franek z mamusią życzy
I prezent dla ciebie od Smerfa
images

Niech w tej paczce będzie to,o czym marzysz(np. 50 milionów;-))

EFA gratki dla Tomka

Właśnie wróciliśmy ze spacerku na którym zaliczyłam solarium i kolejnego kolczyka w uchu a teraz Miłosz udał się na pierwszą drzemkę a ja mam chwilunie (chociaż tak naprawdę nie powinnam jej mieć,bo sprzątania,prania,prasowania mam full)by posiedzieć na forum...

Paolcia będzie dobrze...w pracy odpoczniesz od niuni a w domu od pracy:-)
Cambria aby migrena poszła precz,tego Ci życzę:-)
Efa gratulacje dla męża:-)i jeśli jesteśmy już w temacie obrony,pisania prac itp.to czekam na jakiegoś pałera bo za 3 tyg.powinnam oddać przynajmniej dwa rozdziały pracy magisterskiej a ja nie mam nic i nawet nie chce mi się za nią wziąść:wściekła/y:
Sarisko jak tam urządzanie mieszkanka???chwal nam się szybko rezultatami bo już umieram z ciekawości jak się urządziłaś zdolniacho:-)
Kania,Beti zdrówka dla Was kobietki:-)
Natolinko a co do klejów (klei) to ja też używam takiego najzwyklejszego z najzwyklejszych i jak narazie wszystko się trzyma tak jak powinno:-)

aaaa i jeśli jesień ma wyglądać tak jak teraz to jestem skłonna ją polubić-jest pięknie!!!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaa i jeśli jesień ma wyglądać tak jak teraz to jestem skłonna ją polubić-jest pięknie!!!!:-)
no to już wiem kto mi słonko zapindolił:cool::dry::-p:tak:;-):-D
paolcia, no.... nie spieszy mi sie do kolejnej przygody 9miesięcznej i jej następstw...
kania, a bo jakoś tak... nie wiem, mam mniej czasu a jak już mam to właśnie ciężko się wbić... nie lubię odpisywać wybiórczo a na konkretne "przelecenie" tego czasu za mało i o:cool:
coś jeszcze miałam a nie pamiętam... no nic do korqw trrza się szykować:nerd:

Dziewczyny, bardzo wam dziękuje za życzenia! :-):-):-)

happy, kania, zdrówka dla Was!

alicja, obyś jednak z pracy wcześniej wróciła :tak: a torcik od Ciebie pierwsza klasa hehe :-D

elwirka, to widze, że nocki miałyśmy podobne :sorry2: u nas po tym przeciwbólowym Patryk miał jedną pobudke chwile po 5, a już o 6 pobudka na dobre, więc nie było tak źle jak się spodziewałam :-)

dziulka,
STO LAT i wszystkiego najlepszego dla Leane w dniu jej pierwszych urodzinek !!! :-) a ja napiłabym się z tobą z wielką chęcią, najlepiej jakiegoś winka ;-)

joli,
dla twojej pociechy również wszystkiego naj!!! :-)

no i oczywiście najlepsze życzonka urodzinowe dla naszego starszaka,która ma już trochę więcej niż 1 roczek,ale wciąż jest młodziutka:-)
tylko troszke więcej :-p a o tego pana co mi przesłałaś to aż mąż jest zazdrosny :-D
życze mobilizacji w pisaniu pracy, ja niestety jej nie miałam :baffled: a pogoda faktycznie piękna :cool2:

roxi widzę , że Ty tez dzis swiętujesz! Także Wszystkiego co najlepsze!!!! Szczęsliwego i bezbolesnego powrotu do pracy, pociechy z Ptysia i mnóstwo miłosci od małżyka.
oj tak, wszystko się przyda ale w obecnej sytuacji to najbardziej :tak: miłego pracusiowania na świeżym powietrzu ;-)

efa, ogromniaste gratulacje dla Tomka!!! :-) a ta kłótnia to może z nerwów :sorry2:

Niech w tej paczce będzie to,o czym marzysz(np. 50 milionów;-))
dzięki, że mi przypomniałaś, musze iść zagrać :rofl2:

Mi dzionek dzisiaj upływa miło i przyjemnie :-) męzuś zrobił śniadanko, potem zabrał Ptyśka na spacer, a ja w tym czasie wziełam relaksującą kąpiel z peelingami i różnymi takimi zabiegami ;-) Jak moi mężczyźni wrócili ze spaceru to dostałam jedną małą różyczke, którą wręczył mi mój synek i duży bukiet róż od męża :-):-):-) a zaraz wybieramy się na rodzinny spacer, lubie takie dni :-)

jeszcze tylko musze męża na te tańce namówić :laugh2::rofl:

Ostatnia edycja:
Hej.

Wpadłam tylko wycałować Leaniątko - skarbie najdroższy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU!

I pogratulować Tomkowi obrony - GRATULUJĘ! Życzę Wam, Efa i Tomku, aby to był początek czegoś przełomowego, lepszego i pieknego w Waszej rodzinie.

No i u nas drzemka nr 2 o 19 więc juz nie chce mysleć jak ta nocka będzie dziś wyglądać:wściekła/y:

Dobranocka
tak patrze na suwaczek no i Ci życzę chociaz jeszcze tyg i 1 dzien i niech się mały "wykluwa" szczęsliwie

Roxannka jak miło:tak:pieknie się spisali Twoi mężczyźni

Dziulka i co????

Rysia to i ja się dołaczam że jeśli jesien ma byc taka to niech sie juz zaczyna w maju bo tak na prawdę to wrzesien jest chyba ladniejszy od lipca

reklama
Witam po dłuższej nieobecności.
Po pierwsze Gabi dziękuje wszystkim ciociom za życzenia!!!!
Wszystkiego naj dla LEANE -Dziulka między nimi jest więcej różnicy bo moja przyszła na świat o 15.50.
Nie mam czasu na BB -czasem coś poczytam- bardzo tego żałuję ale co zrobić -praca, dom ,dzieci....
Teraz w weekend mieliśmy ślub mojego brata oj się działo!!!!
Roczek Gabi robimy 8 października.ale dziś był torcik,świeczka i baloniki.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!!!!!

Do góry