Ah jestem taka zła, pojechaliśmy nad jezioro a tam wiało i zimno, że musieliśmy się poubierać, o kąpieli nie było nawet mowy:// a do tego uiekaliśmy z plaży bo zaczeło lać i burza się zbliżała....także wypadzik nieudany....mam nadzieję, że w piątek będzie cieplej bo też planujemy pojechać
sariska niestety nie zrobiliśmy ani jednego zdjęcia:///
kroma super, że wyniki usg dobre
doris ja od wczoraj też przerzuciłam się na słonecznik...jestem na odwyku chipsowych (pewno długo nie wytrwam) jestem taka na siebie zła.....po ciąży ważyłam 10 kilo mniej niż przed ciążą i teraz jak już przestałam karmić to neistety ale waga idzie w góre a obiecałam sobie, że po 19 nie będę już się objadać i co? i guzik z tego......ja za bardzo lubię jeść a do tego chipsy i frytki najbardziej:///// a i silnej woli u mnie też nima:///
Roxannka moja niuńka też uwielbia tak się bawić w ganianego
) i często sama prowokuje......siedzi i nagle zaczyna dreptać, przystaje, ogląda się za siebie z uśmiechem żeby ją ganiać.....no i mamusia zapitala na kolanach aż kolana czerwone się robią.....hmm że te kolna naszych dzieciaczków to wytrzymują
efa ja to nawet kojca w domu nie mam....a bajki to w ogóle ją nie interesują
jeśli też masz junkers w domu to polecam czujnik czadu
) nie jest drogi wydatek a na pewno bezpieczniej
E-lona:***
makuc kciuki zaciśnięte
)
nancy dobrze, że zauważyliście tego kleszcza.......niestety trzeba bardzo uważać bo w trawie też ich pełno a dzieciaczki raczkujące to i po trawce śmigają://
dobranocka trzymaj się kochana...na pewno nie będzie Ci łatwo skoro Justynki nawet nie możesz nosić .......ale pamiętaj że to dla tego dzieciątka co pod serduszkiem nosisz