reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka no to niezłą nockę miałaś!!:szok: naprawdę współczuje! Ale skoro mała nigdy tak się nie zachowywała to pewnie ząbki idą kolejne! W sumie to bym chciała, żeby młodej już zaczęły wychodzić ,ale jak pomyślę sobie o takich jazdach to........wrrr... pewnie jak pójdę do pracy to się zacznie!

reklama
Elwirka tesciow masz beznajdziejnych...;-)

Emiliab :-):-):-) a my tam bedziemy od 11 do 19 !!!!!!!!!!:-):-):-) to umawimy sie na piwko bez dwoch zdan!!!!!

Happybeti napisze na priv zaraz co i jak ;-):-)

Roxannka super,ze kolejna pieknie przespana noc!!U nas tez juz lepiej

Alicja moj tez za kazdym razem jak widzi,ze ja jem czy Tomek to udaje ,ze taki glodny...:-D i zazdroszzce spokojnej tylugodzinnej nocki

Natolin ja jestem ciekawa jak maly Tomek zniesie tyle podrozy.Tak sobie mysle,ze nie powinno byc zadnych wiekszych problemow ale zobaczymy.Ciekawa jestem tylko jak zniesie wysokie temperatury

Ida zycze ,zebysie sie uporali z remontem jak najszybciej:-)

Ladygab popieliczka:szok::szok::-D mam nadzieje,ze nie najadla sie petow?:-D Syrop z cebuli:szok: bleeeeeee raczej nigdy nie dam takie mam traumatyczne przezycia z nim zwiazane

Kania i bardzo dobrze,ze przedluzylas sobie urlop!!Korzystaj ile sie da!!!

Makuc bomby tak ale skad duchy???:baffled: Widze,ze i U Ciebie lepsze nocki;-)

Mala mi wrzucilas juz gdzies zdjecia nowej fryzurki ?Bo wydaje mi sie ,ze nie ale moze cos mi umknelo a bym chetnie zobaczyla Twoj kolor:tak:

Dorisku fajnie,ze jestes juz!!! I ze Miki zadowolony z kolonii a ze teskni pomimo tego,ze swietnie sie bawi,to znaczy
tylko,ze bardzo Cie kocha.Przykro ,ze z J. znowu nie gadacie ale moze na wkacjach bedzie lepiej ,jedyna szansa,zeby sie przekonac wiec nie rezygnuj z tego

Doris współczuję niedogadywania się z J., zapalenia ucha :-( dużo zdrowia życzę. Dobrze że Dorian zdrowy i super, że Mikołajowi podoba się na kolonii. Mam nadzieję, że jednak wspólny wyjazd między Wami coś zmieni, będę trzymać mocno kciuki.
Mamaagusi Twoja córa to taki mały śpioszek:-) super
Paolcia u Ciebie widzę, że nocki też super, zazdraszczam Wam.
Dziulka współczuję takiej nocki, takich jazd, wiem co w takiej chwili się czuje...szkoda że musisz do roboty iść :-(
Elwirka super, że u Ciebie się poprawiło, oby ten stan trwał jak najdłużej :-)
OOO Rysia u Ciebie też nocki przesypiane, fajowo :-) ja też już rzygam tym deszczem.... znowu leje i ze spaceru nici, ja na dwór a tu zaczyna lać, nosz ....k....m..... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i się posypało ;-)
Oliwka dziś daje popalić...idę po kawę po usnę !!!

Ostatnia edycja:
MAKUC no nie przesadzajmy, że o 6 byłam na nogach, bo nadal leżę w łóżku ;-)
odnośnie teściów ELWIRKI to ja naszła mnie taka refleksja - rozumiem nawet, że można nie lubić swojej synowej (też bym pewnie nie lubiła ;-) ) i jakoś jej uprzykrzać życie, ale tak traktować wnuki swoje??? nie rozumiem!!!
MALA MI ja nie wiem czy jest sens dziecku dawać kolejne jedzenie jeśli się nie domaga, jeśli mój wytrzymuje 4h bez jedzenia to po co mam mu po 2h znowu coś podawać? bo on zje chętnie, ale po co?
KANIA mój ma tylko 30minutowe drzemki, niezależnie od godziny
DORIS szkoda, że humorku nie ma nadal :-( ale coś się stało?
uuu, doczytałam, że chora... zdrówka!!
a co do wakacji to życzę, żeby Wam się po nich poprawiło.
my nadal w Zakopcu, ale pogoda masakryczna :-/
u nas 180 to było już dawno, dawno temu; teraz jest 240 ale myślę, że i więcej by wciągnął, aż mnie kusi, żeby sprawdzić, ale to muszę poczekać aż butelka większa do mnie dotrze, już zamówiona :-)
MAMAAGUSI tak się zastanawiam czy mojemu też nie dawać jedzenia zaraz jak się obudzi, tyle, że mój taką wagę miał już chyba w styczniu no i się trochę boje dawać mu jeszcze częściej jeść
SHEENEY będziecie Tomka chłodzić w wodzie ;-) ja to w takich upałach i tak muszę w cieniu siedzieć, więc się nie pisze na takie wakacje, ale ten nasz ciągły deszcz też mnie wykańcza

Natolin u Nas to różnie od 20-30 minut czasami do 1,5 h (zwykle na spacerze) w domu max 45 minut.
A jaką butelkę zamawiałaś? Tak leje z Zakopcu??? u Nas teraz przestało a Oliwka usnęła przed chwilką więc spacer przełożymy na później :-)

reklama
Natolin u Nas to różnie od 20-30 minut czasami do 1,5 h (zwykle na spacerze) w domu max 45 minut.
A jaką butelkę zamawiałaś? Tak leje z Zakopcu??? u Nas teraz przestało a Oliwka usnęła przed chwilką więc spacer przełożymy na później :-)

To jeszcze nic. Znajomi są na Chorwacji i mówią ,ze cały tydzien mają taką pogodę. No chyba się potnę jak tak będzie.

Do góry