reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
NATOLIN dzieki za wiesci o IDZIE, serio chyba zadzwonie do niej...

dzionek spedzilam milo. mama przyszla do mnie, pojechalam do carrefoura dla hecy, bez celu jako tako.wrocilam obladowana jak rumun bo u nas koncowki wysprzedazy sa. wydalam na Leane 30 +32 euro, moja mama 42 z czego 22 to zabawka-cymbalki (tatus cieszy sie najbardziej:-D). wiecie co?? 29 nowych ciuszkow przytachalysmy:) 4 pizamy z welurka na zime juz po 4-5 euro za sztuke, przecenione z 20, body disneya z 13 euro zaplacilam 2.5 euro , zgrzewka 8 body z 12 euro zaplacilam 2.60, spodenki krotkie z 8 euro -1.5 euro za 3, sweterki po 3-5 euro z 10-12 przecenione, normalnie szok!!!!!
gdyby nie godzina obiadku malej to bym dluzej tam siedziala chyba.ale mala nie dosc ze glodna i spiaca to kupolka walnela a zapomnialam zabrac pieluszke.... przezyla:)

po 15h wrocil moj maz -zrobil mi przy aucie co potrzeba i pojechalismy do decathlonu. kupilam sobie rybaczki czarne z bialymi lamowkami , sandaly i stanik do kostiumu kapielowego:)))

no i tak minelo nam do 19. :)))

dobry OLi wlsasnie zasnela a mnie jeszcze czeka spacer z psem........normalnie mowie wam wkurwilam sie totalnie moi tescie przyjechali w niedzielle ne przyjechali na chrzciny bo niemieli na przeglad a dzis autem przyjechali i grali bardzo biednych
no jaki tupet, jabym nie wpuscila za taka zagrywke

tak tylko, że my rozmawiamy o....separacji.....w sobotę jade z Alicją do rodziców i nie wiem kiedy do "domu" wrócę. nie wiem jak to wszystko będzie ale teraz tez dobrze nie jest. Czas poukladac jakoś to pie***ne zycie.
makuc, why? chyba gg to nie jest miejsce na takie rozmowy, oby sie poukladalo
a tak po za tym to w pierwszej kolejności powiinam pogratulowac Alutkowi zębolka
mala mi dla Lukaszenki tez gratulacje
roxi/ nat - takie posty to sie czyta
sugar Torun, oj jak ja tesknie to Torunia, chyba jak bede u tesciow w wakacje we Wlocku to sobie skocze na gofra pod arkady

a co do nocnych pobudek, mysmy od urodzenia nie mieli nocy, ktora mlody by przespal cala, dwie to standard, plus do tego 5 rano zaczyna sie dzien, dlatego spadam zaraz spac,

KROMA przez ten awatarek twoj myslalam ze ktos nowy jest na bb:)))

a co do zakupow to przy kasie powinnam zaplacic bez przecen 122 euro z czego 18 to jedzenie a jak baba nacisnela na SUMA to mi szczeka opadla:))) 57 euro chyba.

ROXANNKA to faktycznie ból ;-/ ja tego nie zaznałam, u nas nie można się zmęczyć
DAWIDOWE ja się kąpałam i burzę widziałam. brr, idę spać, bo się boję.
DZIULKA fajnie, że przeceny.

do jutra, chociaż nie wiem czy jutro dam radę :-/

ja tyż jestem :-) choć miało mnie ni być, ale u mnie jak u Rocxi kłotnia od słowa do słowa..............no żesz jak go kocham tak dziś przegina :-( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Efa współczuję upadków OLiego :-( a Tomek niech ma za swoje, a ja tez mojego wyrzucam z sypialni jak mnie wpieni bauhahah
Ika ja tez nie nawidze diet :-( i pewnie za dwa dni juz na niej nie będę.
Makuc jaka separacja?? no żesz

Roxanko zgadzam się .... Odkąd jest mój Zuzek na świecie nie poczułam, żebym kochala męża mniej. Bardzo go kocham i nawet bardziej. I nie wydaje mi się, że traktuje go jakoś inaczej i że mała jest ważniejsza, choc jej potrzeby sa najważniejsze do spełnienia, potem cała reszta. I po tylu latach jak jesteśmy razem dopiero teraz czuję, że jesteśmy spełnieni, nie zamieniłabym go na żadnego innego.
Emis juz rzuciłaś, a ja dziś do Ciebie dołączyłam ;-). A i gartulacje wygranej?
Mała mi a Ty co nic nie piszesz?? padłas od tych upałów ?? a tak naprawde jak się czujesz?
E-lonko jak tam u Ciebie?? i nastroje w domu? i jeszcze chciałam przeprasić, że tak nieładnie o twojej rodzicielce napisałam

to chyba tyle bo juz zapomniałam...

Wpadam tylko zrobić przeciąg. Coś tam poczytałam, ale do końca mi daleko, choć jestem lekko zszokowana ogólną atmosferą. Króko mówiąc na pierwszy rzut oka u większości wszystko się sypie :szok: Co jest grane?????? Dawidowe ładnie podsumowała nasze forum :-(

Mała mi, Makuc zębolkowe gratki!

Madziks suwaczkowe gratki dla Majeczki!

Natolin dlaczego martwisz się o idę? Czyżby to było coś czego jeszcze nie zdążyłam przeczytać?

Ladygab niezły macie termin do ortopedy :no:

Joli współczuję. Jak zawsze trzeba płacić składki a potem leczyć się prywatnie. Koszmar!

Strip przeraża mnie to co piszesz. Przecież jak tak dalej pójdzie, to ten twój facet doprowadzi cię do niezłej deprechy! Co do przyszłości materialnej, nie miej żadnych skrupułów. W życiu nauczyłam się jednego- musisz patrzeć własnej d*** i dziecka. W końcu nie zamierzasz nic mu zabierać, robić czegoś przeciwko niemu, tylko chcesz się zabezpieczyć. Prawdę mówiąc ja dostałam taką nauczkę, że w tej chwili dom jest na mnie a małż nawet nie ma tu meldunku. Teraz chcemy załatwić rozdzielność, na której też głównie mi zależy, bo on ma firmę i nigdy nie wiadomo jak to będzie. Żadne z nas nie widzi w tym niczego złego. Sporo moich koleżanek podobnie podchodzi do sprawy, więc działaj jak najszybciej. Tym bardziej, że między wami układa się co najmniej źle. Poza tym podpisuję się pod wszystkim co rano napisała happy.

Makuc jaka separacja:szok:???

Dziulka zazdroszczę zakupów. Ja dzisiaj tylko na sekundę wpadłam do galerii i aż mnie ścisnęło. Pełno wyprzedaży a ja nie miałam czasu mierzyć :-( Żeby nie było na szybko kupiłam sobie spodnie w H&M-ie :tak:

Aniawa a co to za zlot i gdzie konkretnie? Przykro mi z powodu mandatu.

To już VII coroczny zlot ciężarówek- MASTER TRUCK. Przyjeżdżają na niego różne tuningowane samochody. Można sobie wejść do każdego, pooglądać. Oprócze tego zawsze były różne karuzele i inne atrakcje dla dzieciaków. Nie wiem jak to będzie wyglądało w tym roku, bo zmienili miejsce. Z tego co doczytałam mają też być samoloty. Jakbyś była zainteresowana tutaj masz linka: zlot ciężarówek opole - Google Search

Właśnie prasuję i końca nie widzę. Mam dość :-( Na dodatek małż wrócił w "wybuchowym" humorze. Trzeba by się ewakuować póki nie ma awantury o nic :crazy: Spadam spać a jutro doczytam brakującą resztę. Kolorowych :-)

reklama
Do góry