reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc o separacji???????????? i to jeszcze przez gg????
Czy ten Twój D. jest jakiś nie poważny???
Aż tak źle jest? przecież mieliście spędzić te 3 dni razem, oderwać się od codzienności...

reklama
Kurcze dziewczyny co się dzieje........dzieciaczki pojawiły się na świecie a w dużo związkach albo wieje chłodem albo się rozpadają:(((

Ika sama się nad tym zastanawiam, może faceci nie dorośli do tego jeszcze, tylko decydować o tym teraz trochę za późno bo dziecko jest już na świecie i czemu Ono jest winne?
Makuc weź wyłącz kompa, jemu też i pogadajcie od serca...i to migusiem.

Melduję się wieczornie. U nas w nocy taka burza była, że myślalam, że to już koniec świata, waliło i błyskało, że szok, pierwszy raz się tak bałam burzy...
Rano w tym deszczu pojechałam do Torunia na spotkanie z szefem, który mnie oświecił, że w poniedziałek idzie na urlop i mam go zastępowac dwa tygodnie... :-) Jadąc osiągnęłam maksymalną prędkośc 60km/h :-D A wracałam objazdami, bo wiadukt pod nowobudowaną A1 zalało, także pozwiedzałam sobie wioski i wioseczki, a co :-D
Artek dziś ma wieczór aktywności i bardzo się cieszy, że jeszcze nie śpi, trzeba pomóc mężowi Dzidzia uśpic ;-)

nat, no post naprawde mega, ale ja nie pocieszona bo przeczytałam od a do z i nic do mnie :-( ale z dużą częścią twojego wypasionego posta się zgadzam bo:
-u mnie też wiadomości wysłane się zapisują :-)
-też ciągle słyszę, ze po co mi telefon jak nie odbieram ;-)
-kłócę się czasem ze swoją mamą, w wielu sprawach się nie zgadzamy, ale czegoś takiego nie umiem sobie wyobrazić :tak:
-usypianie wieczorem to u nas pikuś w porównaniu z tym w dzień :baffled:

Roxi ....a nie,Ty o sobie nic nie napisałaś,więc nie odpiszę:-p
no jak to, a to że się do psychiatryka wybieram to mało :-D
fajnie, że wygraliście taki kupon :tak: no i jeszcze zabawki doszły, widze że dla każdego coś miłego ;-) a dietą się nie przejmuj, zawsze można zacząć od jutra :-p

ika, super, że wieczorek rocznicowy stosunkowo udany ;-) ale współczuje zbliżającej się masakry w pracy, może jednak nie bedzie tak źle.

efa, te nasze dzieci to chyba z plasteliny są :-D a Tomkowi faktycznie się należało, ja bym jeszcze dzisiaj go przetrzymała coby poczuł co to gniew kobiecy :tak:;-)

tak tylko, że my rozmawiamy o....separacji.....w sobotę jade z Alicją do rodziców i nie wiem kiedy do "domu" wrócę. nie wiem jak to wszystko będzie ale teraz tez dobrze nie jest. Czas poukladac jakoś to pie***ne zycie.
:szok::szok::szok: co ?? jaka separacja :confused:

efa pewnie i tak jest ale niestety decydując się na dziecko muszą się z tym pogodzić, że dla kobiety zawsze na pierwszym miejscu będzie dzieciątko!

reklama
Do góry